"Дневникът 43" - лятото дойде, стягайте се за море!!!

• 10 631
  • 431
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте на всички!
Искам и аз да се включа при Вас!
Вече твърдо съм решила да се справя с ужасните кг, естествено ще ми трябва подкрепа, че апетита ми е огромен Mr. Green
А и сега като се затопли времето и като ги гледам по улиците тия ми разголени мацки с тия телааа лошо ми става и се сдухвам още повече. #Crazy

# 331
Здравейте и от мен! Честит имен ден на Хот Ели и на твоята дъщеричка Вивиан-Добре дошла отново, радвам се да те видя!  Hug
Какво си замислила да правиш като диета?
Галче, мило! Честито за работата. Знаеш си аз че е точно за теб  Flutter Какво ще работиш?
Лиде , не се скатавай как върви диетуването?
Шапокляк, ами не се притеснявай за издънката, но много малко хапваш. Замисли се да увеличиш малко количеството
Скорпето, какво ново при тебе?
Чао за сега, дами!

# 332
  • София
Karry   welcome добре дошла и успешно отслабване!  newsm10 Подкрепата от нас я имаш, остава и инат да си имаш и ще успееш! Аз също съм с огромен апетит и още по-огромна лакомия и благодарение на помощтта на момичетата от Дневничето   bouquetвече успях да ги озаптявам лакомията и апетитта  Mr. Green

Каприсче, Hug  не се скатавам , миличка, проста компа нещо ми се разсърди и трябваше да влизам отново във форума. Thinking  Диетуването ми върви добре - стриктна съм , но не на жито както вчера планирах, а на кисело мляко и ябълки.  Peace Дано днес имам време да си приготвя жито за утре и ще направя един житен ден - аз си го варя , за да ми е по-лесно дъвченето  Mr. Green

Вчера забравих да ви се похваля, че си пробвах масажния диск от Avon с антицелулитен гел на Дева Mr. Green и ефекта беше затоплящ - явно с диска по-добре се втрива, защото досега само с ръка масажиране не ме е загрявал гела - може пък да действа, но за това след известно време ще се отчета / дано съм по-редовна с мазането/ ooooh!

# 333
  • София
О, колко сте мили, благодаря на всички за топлото посрещане  Blush  bouquet
Shapokliak много сладко пожелание  Mr. Green два пъти чета началото и си мисля, че имаш грешка и като прочетох натам разбрах мисълта ти! Много правилно, така е.  Crazy Обаче тя е кротичка и ми позволява да си седя цял ден във форума, което ми се отразява зле на д-то  Money

Здрасти MissCaprice миличка!  Hug Hug Hug
Как си? Как върви при теб?
Като диета съм замислила драстична да е (най-важното). Зеленчуци и глад. И вода. Като умра за сладко - ще хапвам по едно Корни или ягоди или череши. В сууууупер краен случай - черен шоколад. Общо взето аз така си отслабвам винаги - с мои си измишльотини.

Хайде и аз да си позволя, макар че съм новичка  да кажа на  Karry добре дошла!!!   bouquet
Както и да пожелая на всички много успех и мноооого хъс!

Сега отивам да си направя една салатка от домати с магданоз. Това ще обядвам, а и един чай Инхуа. Heart Eyes

# 334
Добре дошли Вивиан и Кари  Grinning   bouquet

Честито на именничките  Hug Да си прекарате слънчево този празник  Hug

гале честито  Hug
за теб-

Аз отивам да хапвам череши и да уча  ooooh!

# 335
Привет кукли  Hug Hug Hug

Днес времето е прекрасно- става за плаж  grinning039, но жалко, че съм далече и с дребка Tired Нищо, лятото е пред нас  Grinning

Първо ПАК ще се похваля, че разкарах каченото по бала - тази сутрин отново бях 51.8 newsm68  Sunglasses Продължавам с ограниченията, защото виждам, че действа Hug

Хот Ели честит имен ден newsm51 - много здраве, късмет и скорошно изписване от Дневника  Laughing

Вивиан
wavey много се радвам отново да те видя тук, честито ти именниче да е здравичко и много да ви радва  Peace Колко кг искаш да свалиш и колко си сега, нещо ми се върти, че около 48 беше май newsm78

Karry
  welcome кажи нещо повече за себе си, колко кг си, колко искаш да си, на каква диетка си и така  Hug

Капризче  Hug Hug Hug немога да обясня с няколко думи какво ще работя, но много ми харесва   Hug Дано тати е по-добре и вашите мъки също да са по-малко  Praynig

Иле  хапна ли  newsm78 Hug Hug Hug

lideto70 айде дано разкараш пустия му целулут  Peace

Aia
браво за режимността  Hug

Тикве къде се губиш като те няма  Hug Hug Hug

Шоки, Скорпе, Абиренка и всички останали хайде бързо на отчет smile3513 newsm47

# 336
  • София
Здрасти Галя  Hug Hug Hug Радвам се да те видя  Heart Eyes
Малко ме е срам да кажа, защото сигурно ще прозвучи тъпо, но съм 47-48кг, искам да стана 45 кг. Също така искам да се стегна и оформя, и имам ужасен целулит, вследствие от зимата и заседналия живот. Само да кажа, че за моите 160 см. 45 кг. не са малко (това за оправдание).  Blush
А и дневничето ми действа супер мотивиращо, сама не се мотивирам така  Grinning

Гледам, че и Лидето бори целулита, значи ще го бориме заедно  Hug

# 337
galiq_82, тук съм, мила, ама имам за учене и вече все по-рядко и по-малко ще пиша, ама няма как  Tired

Честито на всички именници   bouquet  bouquet  bouquet

Вивиан, радвам се да те видя  Heart Eyes

Karry, добре дошла сред нас   bouquet

Аз съм си режимна  Peace a сега отивам да си дописвам CV-то  Whistling

# 338
Здрасти бандата  Heart Eyes
Колежката ми е в отпуск \има абитуриент\ и можете да си представите на какъв хал съм на работа  ooooh!
Хот Ели честит ти имен ден!!!!!!!!!!!!!!!!! Много здраве и късмет от сърце!!!!!!
Вивиан  Hug помня те  Wink Wink Wink Честит празник на детенце!!!!!!

Няма да сваря за "поотделно" да ви пиша момичета, извинете ме - работата на бюрото се трупа в геометрична прогресия  Crazy Crazy Crazy Crazy Ще се постарая довечера да намина пак - наистина  Wink

# 339
Благодаря Ви за посрещането, много сте мили Hug
Аз основно залагам на безвъглехидратните диети, поне на мен най-много ми действат....
Хич не си падам по някакви режими в 10.00ч, 14.00ч и т.н., засега ще заложа повече на салатите и отвреме на време ще похапвам месце.
Пия чайове и много вода (понякога до 5 л/ден), както и Л-карнитин.
Сега съм 75 кг. в 9 месец бях 100 кг -ужассс #Crazy #Crazy, за 3 месеца откакто родих съм свалила както се вижда 25 кг., но искам да стана както си бях преди 55 кг.
Това ми е целта!!!!
Много съм се надъхала, пък дано да успея, е вярно много имам за сваляне, но този път съм решила сериозно!

# 340
  • София
Скорпи, Тиквичке,  Hug
Много сте сладки  Heart Eyes  bouquet

Кари, стискай зъби, ще успееш!!!   Hug

# 341
Малко ме е срам да кажа, защото сигурно ще прозвучи тъпо, но съм 47-48кг, искам да стана 45 кг. Също така искам да се стегна и оформя, и имам ужасен целулит, вследствие от зимата и заседналия живот. Само да кажа, че за моите 160 см. 45 кг. не са малко (това за оправдание).  Blush
А и дневничето ми действа супер мотивиращо, сама не се мотивирам така  Grinning

/quote]
И аз съм някъде в тези параметри. Ще ми се да стана 44кг. Сегъ съм към 47, обаче съм ситна, само 155см.И съвсе аналогично е положението за стягането и заседналия живот. Rolling Eyes

# 342
Здравейте  Grinning
Вивиан добре дошла, много се радвам да те видя  Hug   bouquet
Karry добре дошла и успех   bouquet

При мен нищо ново... имам много за учене,че много контролни се заредиха  Tired

# 343
Здравейте момичета и от мен.
Кантара пак си е на плюс, но няма как, тези дни не съм режимна, но с пълното съзнание, че е така, нямам угризения. ))
Днес закусих филия клисав хляб с малко кашкавал и шунка. На вън си взех един сладолед, сега тъкмо хапнах домат със сирене. За вечеря сигурно ще ям череши.

Гледам, че има нови попълнения. ))

Вивиан, аз само мога да мечтая за твоите килограми, честно казано винаги съм се чудела как ги виждате тези 2-3кг от горе при тези 47-48кг. ))) Разбира се всеки си знае. ))

Karry, и при теб ще се оправят нещата, аз преди 3месеца стартирах от твоите килограми, сега съм с 11кг по-малко, така че се свалят. ))

# 344
  • София
Водчице, здрасти отново  Hug Heart Eyes

Shapokliak ето, че си имам дружка! Миналата година когато слабеех след раждането тук с Дневничето, накрая стигнах 44кг. Леле колко супер се чувствах ... Grinning

Mirama  виждам ги, като ми изкочат паласките над дънките  Sick Наистина изглежда смешно, ама много ме дразнят, а и са целулитести на всичкото отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт