"Дневникът 43" - лятото дойде, стягайте се за море!!!

• 10 627
  • 431
  •   1
Отговори
# 345
  • Пазарджик/Лондон

Mirama  виждам ги, като ми изкочат паласките над дънките  Sick Наистина изглежда смешно, ама много ме дразнят, а и са целулитести на всичкото отгоре.

Вивиан, разбирам те напълно.И аз се боря с 3 кг., общо взето не се забелязват, но като си сложа дънките и като изскочат паласките и лекото коремче, много смешно изглеждам Wink.Иначе днес не съм режимна, голямата ми дъщеря е именничка и ми  е простено Simple Smile.
Вчера бях на фитнес след дълга почивка, много съм доволна, утре пак отивам Heart Eyes.

Честито на именничките Hug.Чао за сега.

# 346
  • София
Аз днес съм супер стриктна, чак да не повярваш  Rolling Eyes Обядвах два домата с две чушки и магданоз, и малко ягоди по-късничко и това е.

Аелиз, честит имен ден на дъщеря ти   bouquet  bouquet  bouquet
На теб голямата, на мен малката са ни именнички. Heart Eyes

# 347
Много съм щастлива от вчера просто нямам издънки което много ме радва нямам търпение да дойде събота , за да се кача на кантара...дано тогава да няма + от последната седмица

Вивиан честит имен ден на малката  Hug

Karry добре дошла   bouquet

galiq_82 браво милата ... а за морето и аз си мечтая вече да е края на другият месец   grinning039  sport027

Scorpi  поне времето ти минава бързо и не мислиш за ядене ...аз съм най-режимна когато съм затрупана с работа... а при нас това е зимата

Mirama кантара ще мръдне на долу... бъди режимна и ще ти се отблагодари

ето един десерт от мен

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 19:51 от Aia

# 348
Днес изкарах и третия ден лунна  #Crazy утре ще отчитам резултат,дано е добър  Praynig

# 349
  • Cacao Land
Здравейте, прекрасни, по никое време се включвам набързо Hug Първо, да честитя със закъснение именните дни на Хот Ели и на дъщеричките на Вивиан и Аелис, с пожелания за много слънчеви дни и щури моменти!
Второ, режимна съм, менютата са ми доста сходни, но пък гледам всеки ден да се занимавам с нещо различно като движение (освен търчането на работа)- вчера правих пилатес, днес тичахме с половинката на алеята край морето, а после стречинг.

галче, казах ли ти, че работата е твоя, браво!!! Гордеем се с теб Heart Eyes

Вивиан, добре дошла отново! Миналата година преди да се включа в отбора те четях редовно, тъй като гоня същата цел като теб, така че сега се надявам да си бъдем покрепа Hug

Мирама, отпусна ли си душицата вече. Хайде, сложи границата някъде и хващай режима за уши, че те искам в цветни дрешки през лятото Hug

пайпи, браво, ти си супер, волята ти ще бъде възнаградена с много минуси Heart Eyes

Тикве, нямаш идея как се радвам от сърце на успехът ти, най-накрая и ти тръгна стремглаво надолу Peace Heart Eyes

Кари, добре дошла и евала за това, което си постигнала до момента! Капка съмнение нямам, че ще стигнеш 55кг  bouquet

Момичета, много ми липсвате и много ви обичам, обаче това е за днес от мен. Трябва да си лягам вече, така че пращам на всички много гуш и обещавам, че съвсем скоро ще бъда по активна в Дневникът Heart Eyes  bouquet

# 350
Добро утро момичета,

да ви почертя със сутрешно кафенце

Успешен и диетичен ден  Hug

# 351
  • София
Добро утро и от мен!   bouquet

АяHug мерси за кафето   bouquet

При мен нищо ново днес - тъпча си около 75 кг от няколко дни и то все малко отгоре  Crazy Crazy , но вчера и днес поне по.близо към 75 отколкото76  Mr. Green
Пак не успях вчера да си приготвя жито за днес така че житния ден остава за утре, а днес на мляко с ябълка  и на обяд таратор.

Вчера бях режимна , но малко видоизмених млечния ден - на вечеря хапнах вместо мляко яйце и сирене, но само това ми беше "прегрешението" вчера. Спорт - никакъв  Blush/ нищо ново пак при мен/

Успешен диетичен ден с минусов резултат на всички!  Peace

# 352
  • София
Добро утро момичета  Hug

Chocolata много мило, че си спомняш за мен Embarassed Трогната съм!  Hug Разбира се, че ще си бъдем подкепа  Wink

lideto70 на каква диета си? Гледам, че жито хапваш, мляко също Thinking

Aia благодаря за кафенцето  Hug

Аз сега сядам след тренировката си за днес, която беше тае-бо 30 минутната тренировка за корем.
Вчера съм била супер стриктна, за целият ден хапнах на обяд два домата с две чушки и магданозче, а за вечеря си изпекох настъргани тиквички с две яйца и кръгчета домати. Е, с дъщеря ми си поделихме това количество де  Mr. Green И малко салата от домати и чушчици.
А, и малко ягоди съм яла, може би около 400гр. за целия ден.
Вечерта преди да си легна пих Л карнитин и чай Инхуа.

Сега пак съм на линия с чайче и кафе.

bouquet

# 353
  • София
Вивиан   Hug на Страхотната диета съм , но т.к приключих първата част мислех да направя един ден на жито и пак да си продължа страхотната. Житна диета като съм правила само на първия ден какъвто резултат имам това си ми и остава до края, но пък и само един ден обикновенно успявам да съм стриктна и повече от 5 дни не съм правила житна.  Embarassed Embarassed Embarassed Та затова реших да е един ден само.  ooooh!

# 354
  • София
А, Лидето разбрах  Heart Eyes АЗ много обичам жито, даже бих си направила един ден на жино с кеф Simple Smile

А от страхотната колко кг. си свалила до тук?

# 355
Добро утро, мацки  Crazy

Как сме днес?  Mr. Green

Аз вчера до по никое време си говорих по скайпа с една приятелка и сега едвам гледам  Tired

Режимна съм си, ама мисля да не се меря скоро. Чак след седмица, че ме е страх да не се разочаровам, ако кантара пак почне да ми играе номера със скоро сваленото килце  Rolling Eyes

Aia, мерси за кафето   bouquet

Вивиан, lideto70  Hug

Chocolata  Heart Eyes Както винаги за пример  Hug

pipy, браво бре, душа, супер си!   bouquet Похвали се с резултати  Party

На всички лек и усмихнат ден   bouquet

# 356
  • Стара Загора
Добро утро момичета Hug От лунната диета свалих 30гр/правих я 24 часа и бях много стриктна/ Днес съм -500гр  Flutter т.е за 5 дни съм -2.100,което е много добре
Лек и отслабващ ден Peace

# 357
Здравейте и от мен,

кантара си показва същото от вчера, което никак не е добре, още 1седмица и минавам на плодове пак.

Chocolata, като се изключат пуканките, пицата и сладоледа, всичко останало е режимно. Не чувствам грам угризения, а и няма да умра от това, че съм изяла нещо забранено. )) Да не говорим, че 5месеца не съм яла никакви такива боклуци ))

Радвам се, че другите имат минусчета, което е чудесно. )))

Утре е балът на сестра ми и по този повод естествено от вчера започна да вали един хубав дъжд. Дано до утре вечер да се оправи. ))

Хубав и успешен ден на всички. )

# 358
  • София
А, Лидето разбрах  Heart Eyes АЗ много обичам жито, даже бих си направила един ден на жино с кеф Simple Smile

А от страхотната колко кг. си свалила до тук?

От началото на годината на няколко етапа с доста нережимно хранене между тях свалих 8 кг със Страхотната , като съм правила два пъти и по няколко житни дни през това време - житните дни са ми били по близо кг първия ден и после - нищо. Но след това без режим съм си ги връщала, докато мисля от Страхотната не съм си връщала килата , а там за две седмици не много стриктно спазване - 3 кг. То не е много особено на фона на многото, които имам излишни, но за мен е добре - не гоня срокове

# 359
  • София
Лидето хубаво е, че не гониш срокове. Аз пък все искам да отслабна за "вчера" ако може.   ooooh! Сега съм само на зеленчуци, супер ограничено количество и само като огладнея. Дано сваля нещичко, макар че изобщо не съм се мерила.

pamsi страхотни резултати от лунната. Много я уважавам тази диетка, макар че рядко я правя, че не издържам.  Crossing Arms

Mirama
  Дано не вали на бала  Praynig

Тикве браво на упоритостта ти!!!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт