"Дневникът 43" - лятото дойде, стягайте се за море!!!

• 10 599
  • 431
  •   1
Отговори
# 360
  Здравейте  дневничета
Много нещо сте изписали  ooooh! и не обещавам,че ще прочета всичко.
На всички новодошли  welcome

Аз съм си на същите килограми въпреки,че не бях много режимна  Embarassed,ама пуста му лакомия.
Сега имам много да оправям и по-късно пак ще пиша.

Тикве    Лиде   Шоки  Иле  Капризче   Миранди  Скорпи  Мирама  Hug

Приятен ден

# 361
днес голяма издънка...  Embarassed с тези балове с тези почерпушки ужас  #2gunfire развалих си режима  smile3511 отивам в офиса масата от вчера е пълна (а вчера не успях да се изкуша ) , но вече днес  smile3518 седнах и не можах да спра  smile3518 сухи пасти , бонбони, сладки  smile3516

# 362
  • София
Вивиан   Hug доста време опитвах  да отслабна възможно най-бързо, но като не видя достатъчен ефект- спирах и резултата ми е поне още 15 кг за сваляне в последните няколко години   Embarassed  #Cussing out Затова сега се настроих за бавно отслабване и ще видя докъде ще го докарам , но мисля до 55 кг /поне/  Mr. Green 2 кг на месец съм доволна - с такъв труд съм си ги отгледала, че ми е жал бързо да ги разкарвам  Joy Joy Joy
 Но при теб са малко кг така че си права да искаш бързи срокове и ти стискам палци да успееш по-бързо!  Peace

Нел,  Hug много се радвам да те видя  Heart Eyes и че не си качила кг , а сега с нови сили в режима и ще литнат надоло килцата!  Peace

# 363
Здравейте дневничета
Аз днес и утре съм на 2 бала и сигурно ще има повечко хапване, но здраве да е  Grinning 
Много хубав ден и целувки от мен   bouquet

# 364
  • София
Aia не се ядосвай! Считай го като стрес за метаболизма  Peace Така ще го засилиш и после ако си стриктна ще сваляш още по-бързо  Heart Eyes

Аз нещо озверях от глад и си изпекох едно рибно филенце с лимон и домат. Не можах да издържа ... #2gunfire

# 365
Aia не се ядосвай! Считай го като стрес за метаболизма  Peace Така ще го засилиш и после ако си стриктна ще сваляш още по-бързо  Heart Eyes

Аз нещо озверях от глад и си изпекох едно рибно филенце с лимон и домат. Не можах да издържа ... #2gunfire

не знам какво е това време ама в офиса на 3ма ни е много зле... на мен ми се вие свят направо ще припадна...а кръвното ми е ок!!!Не знам атмосверата ли е какво е ??

# 366
Добър ден  Laughing Laughing Laughing

Как сте, прекрасни  Hug Hug Hug Аз днес не съм много диетична, но се надявам да е само за днес  Praynig Иначе кантара е благосклонен и показва същото като вчера  Hug
Нямам време да пиша на всички и затова само набързо ви  Hug и до скоро  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 367
И аз да се отчета за днес.
Хапнах на обяд салатка от 2 домата и половин краставичка и 5 парченца веяно телешко филе  Yum  Yum
За вечеря още нищо не съм измислила, но определено пак ще е в този стил.
Засега много съм се надъхала, дано да продължи дълго Mr. Green
 Hugна всички.

# 368
опитвам се да изтрия едното съобщение

Последна редакция: чт, 22 май 2008, 17:49 от Shapokliak

# 369
Хайде и з да кажа! Кафе, череши, едно филе хек с лимон и малко ягоди. За вечеря - салатата е нарязана в хладилника и има още едно рибно филенце. Сигурно това ще е. Освен ако не кривна от пътя и не завия към фризера. Там има две кутии сладолед  Blush, но за сега държа!
Успех момичета, че още кое време е. . .  Wink

# 370
  • София
е, аз кривнах  Joy ама към бисквитите на дъщеря ми  Money
Да й направя за следобедна закуска бисквитки с кисело мляго, и изядох половин пакетче (толкова имаше  ooooh!, добре че нямаше цяло  Whistling)
 #2gunfire

# 371
Здравейте и от мен и аз се присъединявам към вас .От 2седмици съм на диета и от 66кг /161 станах 62.Много се радвам за постижението си ,аз съм на монодиета тя е 10дневна  има я във форума .Целта ми е да стана 55кг, но имам още 7 килца , а кантара почти е заспал.Но морето ни очаква и няма да се предаваме ,я ! newsm10 Simple Smile

# 372
Мале момичета от една седмица си седя същите килца пък не похапвам много.Само вчера че милото имаше имен ден само едно бомбонче хапнах и го накарах вместо на ресторант да отидем на боулинг за да не се тъпчем.
Днес съм на препечена филийка с кашкавал и едно пилешко бутче със салата от домати и краставици.Ходих на фитнес и бая се изпотих а още си седя килата от миналата седмица. Cry

# 373
Малееее момичета, пак си похапнах хубавичко, а кантарЮ не пропусне да каже тежката си дума- 2кила отгоре. Нещо не мога да повярвам. Ужассс ooooh!

# 374
Ех да бях на твоите килограмииииииииии Money

Общи условия

Активация на акаунт