Анонимността

• 4 118
  • 96
  •   1
Отговори
# 45
Колкото и да се вярва на партньора, получаването на подобен смс поражда съмнения. Най-гадното е когато вярваш на човека до себе си, но въпреки това един такъв мизерен смс започва да те кара да си задаваш отвратителни въпроси.
 За справка: Никога не съм получавала подобни дружелюбни анонимки, но ако получа бих се почувствала несигурна въпреки доверието което съм му гласувала.

# 46
Добре, де, що за глупост е това да пишеш СМС
и да не чакаш отговор. Едностранна комуникация.
На твое място бих отминала с усмивка такъв СМС.
Анонимността му ми дава право да го смятам за
абсолютно несериозен.

А иначе, щом не забелязваш никаква промяна у
мъжа си, няма какво да те притеснява, значи е
все тая, дали си има, или си няма, любовница.
Лошо би било, ако имането на любовница някак
се отразява на семейната ви идилия, тогава е за яд.
Но така, няма изобщо смисъл да се тровкаш.

# 47
  • София
Авторката що не си купи една Прима и да почне да пише на мъжа си, че тя си има любовник. Ей така, да има хармония. Да имат общи вълнения.
Пък може спонтанно СМС-ите да спрат, знам ли?

# 48
ShockedМислиш, че може официалната половинка да праща сам тези съобщения?! И това с цел предизвикване на интерес ли бре? Боже, не ми се иска да вярвам че има такива ненормалници ooooh!

# 49
  • София
НЕ!
Мисля, че е възможно, ако има любовница, той да заподозре нея в пращането на всички СМС-и и да въведе ред.

# 50
Зависи какви са чувствата му към любовницата и съответно - съпругата! Ако държи повече на първата ,но не иска да си признае "въвеждането на ред " ще се ограничи в "Мило ,моля те да престанеш!" или "Коте , ама защо си толкова лошичко?" и после цуни-гуни.

# 51
  • София
Е, да, ама "котето" ще отрича. Особено вторите СМС-и, защото наистина не ги пише . Ще почне да му мели на главата, че жена му е наистина такава и онакава, ще мрънка, ще му насади странни мисли в главата. Ще почне да го нерви.
А кой обича досадни любовници?
Освен това, ще вземе да се замисли и какво прави жена му, докато го няма. Изобщо, ще почне да ври и кипи със семейните проблеми Mr. Green

# 52
На мен ми харесва предложението на Клонка  Peace

# 53
 КЛОНКА , по принцип си права , но всичко зависи от човека.Около мен примери колкото щеш на хора дето си предпочетоха досадните любовници и ги превърнаха в съпруги.И като в сапунка сега има нова порция досадни любовници и "луди" съпруги , дето от нямане какво да правят ги подозират в изневяра.  Mr. Green Май объркано излезе  newsm78 , ама ти ще разбереш!  Simple Smile

# 54
  • София
Разбирам те, Диди, ама то ако случаят е такъв, за чий й е на жената изобщо да си го пази тоя?

То това са само някакви свободни интерпретации, де, не се знае дали изобщо има любовница.

# 55
Единственото нещо, което би ми хрубнало при това положение е, че  някой е яко настъпен или отхвърлен. Не   съчинявай сценарии, не се тормози излишно.  Ако наистина е ежедневно би могла да се обърнеш към полицията с оплакване за  психически тормоз.

# 56
Разбирам те, Диди, ама то ако случаят е такъв, за чий й е на жената изобщо да си го пази тоя?

То това са само някакви свободни интерпретации, де, не се знае дали изобщо има любовница.

Ами в случаите около мен си го пазят заради паричките!  Mr. Green Удари под кръста ,коси , зъби хвърчат - не се изпускат лесно почивки на Малдивите и апартаменти в Париж и Лондон!  Joy

# 57
И по темата - от личен опит и наблюдения върху приятелки - подобни злонамерени смс-и ги пише някоя пикла , дето се е закачила за благоверния и в стремежа си за съвместен живот с него се впуска в подобни тинейджърски методи за пилене на нервите на съпругата!

# 58
  • София

Ами в случаите около мен си го пазят заради паричките!  Mr. Green Удари под кръста ,коси , зъби хвърчат - не се изпускат лесно почивки на Малдивите и апартаменти в Париж и Лондон!  Joy

Мисля, че случаят не е такъв, но ако е, авторката да казва бързо, защото тогава мога да бъда много полезна в предположения и стратегии Mr. Green

# 59
Толерирате ли я.
Осъждате ли самата анонимност,или само смисъла,вложен в нея.
Как бихте реагирали,ако получавате ежедневно анонимни смс-и,че мъжът ви си има любовница.
За справка-телефонът не може да бъде проследен.А мъжът е съвсем примерен,добър баща и съпруг.
Бихте ли приели,че това е просто акт на завист,злоба,интрига.Или бихте се ядосали,поне малко....
Съжалявам,че повтарям омръзнали теми,но ми се иска да разбера дали разсъждавам правилно.
А и темата не е нещо,с което можеш да се похвалиш на всеки.

ДА ! СМЯТАМ, ЧЕ ТОВА Е ПРОЯВА НА ЗАВИСТ И ЗЛОБА !
СМЯТАМ, ЧЕ Е ПРОВОКАЦИЯ КЪМ ТЕБ , ЗА ДА НАПРАВЯТ НЕЩАСТНА И АКО МОЖЕ И ДА СЕ ДОКОПАТ ДО МЪЖА ТИ !!!

Общи условия

Активация на акаунт