Пак земетресение?

• 41 293
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Букурещ
В Индонезия тази вечер - 7.6 по Рихтер, после второ 5,6, Гърция и Турция цял ден днес се тресат леко, във Франция днес леко е отчетено земетресение 2.5, на о-в Ява (Индонезия) малко по-рано днес - 4,5, Сицилия днес  - 3 по Рихтер, Сирия - 3,6, о-в Крит днес леко......общо 33 земетресения само за днес - до този момент...........са отчетени, а колко ли не са.........

Дали пък и човекът няма пръст нещо в тая работа с природата newsm78

Току-що затихващо в Индонезия - 5,4........

# 1 006
  • София
Малко ни в клин, ни в ръкав ще попитам - National Geographic имаха един филм за земетресенията, някой може ли да се сети как се казва, защото чичко Гугъл не ми помогна особено... Мерси, ако някой обърне внимание Simple Smile.
А пък тук го има качен, ако искаш да го свалиш направо http://www.mininova.org/tor/713410

# 1 007
Предлагам да прочете това за малко разведряване, аз едновременно се смях и ревах докато го четох...

http://krasitta.blog.bg/viewpost.php?id=255463

# 1 008
В Индонезия тази вечер - 7.6 по Рихтер, после второ 5,6, Гърция и Турция цял ден днес се тресат леко, във Франция днес леко е отчетено земетресение 2.5, на о-в Ява (Индонезия) малко по-рано днес - 4,5, Сицилия днес  - 3 по Рихтер, Сирия - 3,6, о-в Крит днес леко......общо 33 земетресения само за днес - до този момент...........са отчетени, а колко ли не са.........

Цяла ръка, не пръст, ако питаш мен.

# 1 009
Майка ми казва ,че е заради Метрото-нали все копаят.

# 1 010
  • София/Горна Оряховица

Напълно нормално, всеки ден се случва. Образно казано, Земята разпуска. Плочи се приплъзват, подпхъват, сблъскват, подземни галерии пропадат, магма изплува на повърхността... да продължавам ли???
Земята не спи... будна е, а хората я дразним неописуемо ...

# 1 011
Аз не бях в София и не го усетих, но мисля че изпадам в паника. Интересно как преди такива неща не ми правеха впечатление, а сега съм се сковала от ужас само като си представя че съм на високо. Веднъж преживях едно земетресение, когато бях на 8 етаж и след това нищо. Просто си легнах и заспах. Сега обаче, колкото повече чета, толкова повече се панирам. Все се питам, дали тези дето пишат из блоговете, че идвало голямо земетресение са прави? Аз ли съм зле и имам нужда от посещение при лекар или е нормална реакция? Какво да правя сега?

# 1 012
  • София
Искам специално да благодаря на Aurora за интересната информация  Hug

Бях изцяло забравила границите на плочите, доста информация си припомнихме в къщи)

Hug

аз се бях поуспокоила малко и бяхме днес навън с мъжа ми и детето, но сега като заспа малкия пак се ровнах да си чета. много лоши прогнози бе, много песимизъм ми всяват и страх:( особено тоя пич, дето от Щатите е писал в блога си много информиран е, наистина...не мога да се отърва от думите му, че най-лошото предстои...

а и тази информация за Индонезия  Sad

сега се опитвам да намеря филма на NG за земетресенята, може ли точното му име?

# 1 013
Предлагам да прочете това за малко разведряване, аз едновременно се смях и ревах докато го четох...

има изключително полезен съвет  Joy

цитат:
Загасям информационния източник, изчаквам да стане 8 и слизам (по стълбите!!) до отсрещния магазин.

Купувам бисквити, букет хризантеми, бутилка вино и салфетки.

В края на краищата, ако не друго, съм гостоприемна.

И в случай че тази нощ през тавана ми се изсипе порой от съседи, поне ще има с какво да ги почерпя.

# 1 014
  • София/Горна Оряховица

има изключително полезен съвет  Joy

цитат:
Загасям информационния източник, изчаквам да стане 8 и слизам (по стълбите!!) до отсрещния магазин.

Купувам бисквити, букет хризантеми, бутилка вино и салфетки.

В края на краищата, ако не друго, съм гостоприемна.

И в случай че тази нощ през тавана ми се изсипе порой от съседи, поне ще има с какво да ги почерпя.

Подозирам, че така по-леко се преживява земетресение  Mr. Green . Ако не друго, поне с цветята ще се погребем  Mr. Green . Само да не вземе земята да се люлее от многото вино   hahaha

# 1 015
  • Sofia
четох го това и искрено се смях, а в същото време се чудих дали е толкова смешно по повод темата или аз вече не съм добре от стреса покрай трусовете.

# 1 016
  • София
Ама вие започвате вече да психясвате! Какво ли щяхте да правите, ако го нямаше интернетът с всичката му информация?
Ако ще има други трусове ние нищо не можем да направим, освен мерките, които казват специалистите - да се скрием под рамките на вратите, под масата и да не търчим като луди по стълбищата.  И аз си изкарах акъла снощи и тази сутрин, но не мога да спра земетресенията. Затова му се казва на земетресението природно бедствие, защото не може да се предотврати от хората.

# 1 017
От снощи ви чета и се чудя толкова ли са слаби ангелите на женското население. Стига сте психясвали, де! Малко се разлюля, за няма и 3 секунди, и цяла нощ не спали...
Ще създадете страхове и на децата си така. Не бива.

# 1 018
Интересно е, как всеки си трепери за душицата... Един ден няма да ви има и света пак ще си продължи без вас. Светът няма нужда от никой от нас. Дали ще умреш днес или утре, дните ни са преброени на тази планета. Затресли се вече...ах, ох... и като не спите, какво ще направите  Twisted Evil Laughing. Ако ви е съдено да умрете при земетресение, няма да умрете от обесване или от секс.

# 1 019
  • София
Интересно е, как всеки си трепери за душицата... Един ден няма да ви има и света пак ще си продължи без вас. Светът няма нужда от никой от нас. Дали ще умреш днес или утре, дните ни са преброени на тази планета. Затресли се вече...ах, ох... и като не спите, какво ще направите  Twisted Evil Laughing. Ако ви е съдено да умрете при земетресение, няма да умрете от обесване или от секс.

Не искам да влизам в полемика, но няма нищо по-естествено от страха, породен най-вече от безсилие. Не мисля, че коментарът ти е много удачен.

Общи условия

Активация на акаунт