Пак земетресение?

• 41 530
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 375
Било вертикален трус, земетресение.
това е пропадане на земни пластове
по-гадния вариант

# 376
  • София
Аз мисля да си лягам. Ще се приспивам с новините на "Нова".

# 377
  • София
А какво говорят по канал 3?

# 378
Пред съседните входове гледам още висят комшии с малки хлапета. Моето не ще да спи. Легна си с дрехите.

# 379
  • София
Няма да има второ..вие български разбирате ли newsm78..за това съм учил Peace..спете спокойно Hug
Лъжеш ни безсрамно. Но по-добре така.
Не е вярно........няма да има  Hug
Доста е слабо..за да повтаря...на прост език ти го казвам Hug
Кво му е слабото, аз не мога да разбера.  Tired
Е, 4 по Рихтер не е силно  кой знае колко. Щом Поци казва, аз съм склонна да се хвана за тая сламка.

# 380
  • София
Е, и шефа на Гражданска каза, че никой не може да предвиди дали ще има втори. EmbarassedСилата била 4 по Рихтер, усетено от 5 до 12 по Медведев в различните квартали.
Ще лягаме, пък каквото сабя покаже....

# 381
Сега се прибирам. Бяхме в зала 1 на НДК (която беше пълна) и се усети доста силно, аз лично го усетих по-скоро като две последователни експлозии. Добре, че бяхме близо до изхода, а и тълпата се изнесе доста цивилизовано. Яд ме е, че изтървах последната 1 минута от филма.
Ааа, чухме за вашата прожекция. Според слуховете половината зала се юрнала да бяга.  Thinking
Ами хората станаха и тръгнаха да излизат веднага, но чак да се юрнат... newsm78. Поне аз не видях истерии и пометени от тълпата хора.

# 382
Не е вярно........няма да има  Hug
Доста е слабо..за да повтаря...на прост език ти го казвам Hug

Що на прост, бре, ние да не сме прости  Crossing Arms

Да не е саботаж заради номинациите и Сопрано да отклонява вниманието? Гледам най-много рипаше, пък.... Mr. Green

Спирам да се шегувам  Blush 

Разбира се, че сме прости. Той за това от началото
ни се надсмива и ни говори на прост език.

# 383
Да не е кацнала тайно К. Р.?
Хем в Южния парк било.
Хем два пъти досега само е идвала, но и двата пъти - по време на земетресение.

# 384
Стига драми, дами.
Верно, хубаво е от време на време да има емоция, но има бременни и лековерни, да не вземем сега да нъпълним и родилното без време.

# 385
Да не е кацнала тайно К. Р.?
Хем в Южния парк било.
Хем два пъти досега само е идвала, но и двата пъти - по време на земетресение.

О, не знаех, че и природата приветства недоразумението Конди със салюти.

# 386
Призовавам Поци да се обоснове подробно Peace

Мен ме пишете в списъка "тома неверни" - и аз смятам, че има реални шансове това де не е типично земетресение Thinking
Няма да обеснявам България на какви земни пластове стои и измични зони,страшно е..най се засяга Стражица,югозападната част на България и др.
Има по 50-60 земетресения на ден на нашата територия,но са слаби.....да ги наречем"пръдни"..земята има нужда да "пърди"..за да на се "посере" накрая Hug
Днес пръдна малко по-силно Hug

# 387
Като гледам колко народ се е наврял в темата...толкова имаше само по време на старта на ББ.  Rolling Eyes

# 388
  • София
Няма да обеснявам България на какви земни пластове стои и измични зони,страшно е..най се засяга Стражица,югозападната част на България и др.
Има по 50-60 земетресения на ден на нашата територия,но са слаби.....да ги наречем"пръдни"..земята има нужда да "пърди"..за да на се "посери" накрая Hug

Joy
Страхотно обяснение, хареса ми!

# 389
  • София
Било вертикален трус, земетресение.
това е пропадане на земни пластове
по-гадния вариант

Някакъв господин от БАН обясни по канал 3, че в близост до епицентъра  земетресението се усеща вертикално, а по-далече хоризонтално. Епицентърът е бил в района на Южния парк, както вече се писа.
При нас се усети точно така, на нисък етаж сме; аз още съм шок и всичко ми трепери.

Общи условия

Активация на акаунт