Пак земетресение?

• 41 427
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 495
  • Ланкър, планините Овнерог
А не може ли часовникът на мъжа ти да не е бил точен?
Я кажете за тези взривове - кой и какво взривява и как така ще го усети толкова силно цяла София?
Да не е нещо атомно?

Ъъъъъ....,а 03.07 говори ли ти нещо?

Излагате се В Дир-а има вече 1758 коментара, а тук..... Crossing Arms

# 496
Дано наистина няма повече трусове !
И ние го усетихме,че даже и се шашнах малко...

Лягайтееее!!! До утре-обещавам Ви !!!

# 497
Мен ме завари на 6 ет. в Младост 2, доста силничко ми се видя. Според мен си беше в 22.08

# 498
Земетресението беше преди 22.08 h. Веднага изключих компютъра. Сега погледнах-било е в 22.03.  Thinking

# 499
  • Абсурдистан
А не може ли часовникът на мъжа ти да не е бил точен?
Я кажете за тези взривове - кой и какво взривява и как така ще го усети толкова силно цяла София?
Да не е нещо атомно?
Не, не може Naughty Naughty Naughty

Защо, обаче няма да ти обяснявам

# 500
 Само от любопитство да попитам, паникьосването разтоварва ли ви, според мен е излишно. Да, имаше земетресение, да, не беше приятно, но сега не разбирам цялото самонавиване.
  Закъсняла реакция на не бях подготвен и ме изненада е, но не е нужно да се предвижда катаклизъм и първото земетресение, можеше да го направи без грам самонагласа за това. 
   Спрете да се паникьосвате.
   Проверихме децата и мъжете, всички са ок, да оставим баталните сцени на предвижданите катаклизми в собствените си глави, защото те са си само там.

# 501
През 1977-ма бе по-страшно и оцеляхме.И сега оцеляхме. Grinning

# 502
Гери,никой не искам да паникьосам,аз самата опитвам да си внуша,че каквото има да става ще става,НО по новините на Нова,човек от Гражданска защита каза,че НЕ са регистрирани вторични трусове.

Успокой се  Peace Има много противоречива информация за това земетресение

Много успокоително прозвуча с това многозначително изказване. Дай инфо, ако имаш такова, или не всявай повече излишно напрежение.

# 503
За точното време - беше си след 22.00. Усетих само 1 трус.Ако наистина са били 2 - 1вия слаб, може да е бил преди 22.00

# 504
  • София
Да бе слаб,затва ми се разклати стола преди 22ч.

# 505
Лека нощ.......спете спокойно Hug Hug Hug

# 506
  • Cофия

21,58 беше по часовника на мъжът ми. Не знам защо го съобщават в 22,08. Т.е. имам нещо предвид, но не искам да си го мисля
Ъ..ъ..ъ страх ме е да те попитам какво си лислиш. Rolling Eyes

Сигурна съм, че беше около 10, 10 и една-две минути, когато го усетих!
Бяхме в Арената в Младос и разтресе яко, и понеже не бях сигурна дали е от филма си погледнах телефона да видя дали е изгубил обхват -  знаете, обикновенно при земетресение губи мрежа.
Гери, кажи?

# 507
Драгалевци, у нас - околко 22.08.

# 508
Да бе слаб,затва ми се разклати стола преди 22ч.

Я сега се обади на 180 и виж дали часовникът ти е верен Simple Smile

# 509
  • Абсурдистан
Гери,никой не искам да паникьосам,аз самата опитвам да си внуша,че каквото има да става ще става,НО по новините на Нова,човек от Гражданска защита каза,че НЕ са регистрирани вторични трусове.

Успокой се  Peace Има много противоречива информация за това земетресение

Много успокоително прозвуча с това многозначително изказване. Дай инфо, ако имаш такова, или не всявай повече излишно напрежение.

Аз съм последната, която всява паника. Върни се и прочети. А относно противоречивата информация, ми да започнем от това в колко часа беше земетресението. Защото не беше в 22,08 както го натъкмиха официално

Общи условия

Активация на акаунт