Пак земетресение?

• 41 523
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 330
Цитат
Агенция БЛИЦ съобщи, че преди два дни жената-скенер Мая Попова е заявила, че очаква земетресение в района на Югозападна България.
· Коментари (999)

Охоооооооо, какво обърнато дяволско числооооооооооооо  Mr. Green Mr. Green
Който иска да се надписва с дир-а, аз се успокоих и отивам да се кротна до милото, щом той е тук, страшно нЕма  Laughing

# 331
Аз пък нищо не чух и не усетих  Rolling Eyes В Люлин съм. И смятам да си лягам след малко. Дано ни има утре. Praynig Simple Smile

Айде сега и глупости преди лягане.  ooooh!

# 332
  • София
В Кремиковци всичко е спокойно.
Силата в епицентъра е била 4,9 по рихтер

# 333

Ми, чела съм, че ако няма затихващи трусове, вероятността да последва силен трус е голяма.
Мислиш ли, че ми е лесно да го зная. Как да не го споделя.

Shocked Е благодаря за безсънната нощ, която ми предстои след този пост. 4 е страшничко, но 5 вече е наистина сериозно.
Ето инфо за степените: по Рихтер
Радвам се, че имам последователи. Кофти е всички да заспят, а аз да истеризирам сама.
КЛОНКА и аз съм като теб,вече пих валерианка,но ми едно такова притеснено
много,ама много ме е страх
изпитвам ужас от мисълта да ме затрупа нещо и да не ме открият

# 334
Оф, припомних си ужаса от 76г., макар че бях достатъчно малка тогава. Само това пък сега ни липсваше за черешка на тортата.
Рушке, моля ти се смени си аватара, че като го видях се уплаших допълнително.

# 335
  • София
Моят мъж напротив - в началото реагира повече от мене, мислеше дали да не излизаме. Сега с детето спят, а аз съм по пижама на компа, с готовност, ако трябва да слизаме. Мисля и аз да лягам, като, докато издържа, ще гледам новини (имаме телевизор в спалнята). Иначе сме в Лозенец, 4-и етаж, яко се разтресе.

# 336
Отивам да пуша. Ако някой предлага нещо по-силно, приемам. Crazy
сега щи пратя ,пусни си принтера

# 337
  • София
Аз съм в Стрелбище. Чу зе нещо като силен взрив последван много силен трус и секунди след това имаше втори. Почти същата сила и пак като след взрив. Помислих, че са ни гръмнали блока. На 7 етаж съм в 15 етажно ЕПК.

# 338
Добре де, само аз ли продължавам да се съмнявам, че е било земетресение...  newsm78

Не си само ти. Ставаме 2
3!

така се разтреперих, че не е истина.. Не знам как съм изглеждала отстрани ама седях с отворена уста на леглото и премислях вариантите какво става и какво правя?! приготвих дрехи на децата в един голям плик и го оставих до вратата да ми е под ръка...
В центъра съм, до женския пазар, стара кооперация. усети се много силно. 2 труса един след друг, предхождани от тътен

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.
баси...

# 339
..и аз слизам. На къде поемаме?
....предлагам към Ботевградско...среща на Шела? Whistling

Изобщо не ми е смешно. Аз съм в шок. Мразя, мразя, ужасно мразя земетресения Shocked Twisted Evil #Crazy
....а аз- още повече...просто взе да ми избива на истерия...
Стомаха ми е на топка....краката ми треперят, а децата спят.
Ужас!

Рушо, споко ма. Няма да има повече.  Hug Hug Hug
Иди избърши гъза  Crazy

# 340
Моля да ме извините за причинените неудобства.
Бяхме аз и донът, следващият път ще внимаваме повече.

# 341
  • Sofia, BG
Отивам да пуша. Ако някой предлага нещо по-силно, приемам. Crazy

Аз отивам да дрънна едно уиски в разрез с диетата си  Twisted Evil

# 342
Добре де, само аз ли продължавам да се съмнявам, че е било земетресение...  newsm78

Не си само ти. Ставаме 2
3!

така се разтреперих, че не е истина.. Не знам как съм изглеждала отстрани ама седях с отворена уста на леглото и премислях вариантите какво става и какво правя?! приготвих дрехи на децата в един голям плик и го оставих до вратата да ми е под ръка...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.
баси...

Бях първата. Четири сме.

# 343
  • София
Оф, припомних си ужаса от 76г., макар че бях достатъчно малка тогава. Само това пък сега ни липсваше за черешка на тортата.
Рушке, моля ти се смени си аватара, че като го видях се уплаших допълнително.

77.  Peace Родена съм на земетресението.  Laughing

# 344
Земетресенето си усети и в Драгалевци, какато стана ясно. Аз усетих и тътен и полюлеят се разлюля. За мен това си е земетресение.
София е сеизмична зона.
Чела съм, че ако земетресенията са по-леки като това, се освобождава натрупалото се напрежение в земните пластове. Дано не пиша глупости, но това помня. Лошото е, че и КЛОНКА е чела някви неща  Confused

Поци, ако усетиме 8, може и да не можем да опишем как е. Задоволи се с описанията на почувствалите и 4 скала по Рихтер, молим. Ако е 4, щото беше доста силно.
Няма да има второ..вие български разбирате ли newsm78..за това съм учил Peace..спете спокойно Hug

Общи условия

Активация на акаунт