Пак земетресение?

• 41 432
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 480
Положението беше сериозно. Мисля, че
всички трябва малко да се успокоите.
Някой прекалено драматизират и упорито
чакат най-лошото. Каквото има да става
ще стане. Т'ва е. Айде да си лягаме, а
пък, ако е писано ще се събудим утре.
 Hug Peace

# 481
  • Ланкър, планините Овнерог
Бая народ се е панирал. Аз явно съм дебил-ка  Whistling Че разтресе, разтресе, ама чак пък да не спя с приготвен багаж и едва ли не да се прощаваме...... Thinking

Тътен се чу по време на друскането, което си е съвсем нормално.

Имаме куче и риби....и те явно са дебили- не реагираха. Но сигурно си ни е такъв целия квартал-няма никой по улиците.

'Б*х ти........14 нови отговора.

# 482
Ох, щом Бойко ще е на пост тази вечер, си лягам спокойно...

# 483
С кого да се хвана на бас ,че нама да има повече земетръси Hug

С мен ,4е ще има!

ooooh! ooooh! ooooh!

Теб ..няма да те трусне,тресе те Laughing

# 484
До 1 година...няма да има Peace

Ееееее, Поци, олекнахте. Нали беха 5-10  Thinking Некои следим, нищо, че стана калабалък в темата, че даже и бузи се намесиха.

# 485
  • Абсурдистан
Странното е,че казват че земетръса е бил в 22.08ч,а аз във 22.01 писах на скайпа на една приятелка дали е усетила земетресението,значи ме е разтресло към 21.57ч да речем,щот станах, въртях се,чудих се и тогава седнах да го напиша.
21,58 беше по часовника на мъжът ми. Не знам защо го съобщават в 22,08. Т.е. имам нещо предвид, но не искам да си го мисля

# 486
  • София
С кого да се хвана на бас ,че нама да има повече земетръси Hug

С мен ,4е ще има!
Зайко, кой си ти? Специалист ли си, или се бъзикаш? Щото аз губя чувство за хумор при подобни ситуации. Все ми е тая дали изглеждам смешна. Мен ме е страх. За детето. Преди да родя изобщо не ми пукаше, но помня, че една нощ се събудих и майка беше с ръце над мен. Имало земетресение и жената, да не ме буди...смешно е, ама човек психясва и е неадекватен леко, когато иде реч за децата му.

# 487
Мале,една кола пред блока форсира ,а аз тръгнах да грабвам детето. ooooh!
Изтрещявам май. #Crazy #Crazy #Crazy

# 488
Ох, щом Бойко ще е на пост тази вечер, си лягам спокойно...

Бате Бойко не съм чула, че пости изобщо, не само тази вечер  Peace

# 489
стегнете малко багаж и си лягайте.дори да има други трусове не бихте могли да избягате толкова бързо.от животните трябва да очаквате сигнал,ако са в пряк контакт със земята/а не по етажите/.тътена е нормален за земетресение
и накрая рушка,верно вземи го смени този аватар,защото аз не живея в софия,но със сигурност ще сънувам кошмари/видях го за 10 минути около 100 пъти/

# 490
А не може ли часовникът на мъжа ти да не е бил точен?
Я кажете за тези взривове - кой и какво взривява и как така ще го усети толкова силно цяла София?
Да не е нещо атомно?

# 491
  • София

21,58 беше по часовника на мъжът ми. Не знам защо го съобщават в 22,08. Т.е. имам нещо предвид, но не искам да си го мисля
Ъ..ъ..ъ страх ме е да те попитам какво си лислиш. Rolling Eyes

# 492
  • Абсурдистан
Гери,никой не искам да паникьосам,аз самата опитвам да си внуша,че каквото има да става ще става,НО по новините на Нова,човек от Гражданска защита каза,че НЕ са регистрирани вторични трусове.

Успокой се  Peace Има много противоречива информация за това земетресение

# 493
  • София

Ъ..ъ..ъ страх ме е да те попитам какво си лислиш. Rolling Eyes

И мен...

# 494

Зайко, кой си ти? Специалист ли си, или се бъзикаш? Щото аз губя чувство за хумор при подобни ситуации. Все ми е тая дали изглеждам смешна. Мен ме е страх. За детето. Преди да родя изобщо не ми пукаше, но помня, че една нощ се събудих и майка беше с ръце над мен. Имало земетресение и жената, да не ме буди...смешно е, ама човек психясва и е неадекватен леко, когато иде реч за децата му.
[/quote]  202uu

Общи условия

Активация на акаунт