Пак земетресение?

• 41 315
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Цитат
Кремиковци (16.11.2008 г. | 00:23ч.)
И аз усетих страхотен взрив откъм Кремиковци. Живея на гара Яна и тук в момента има маневри на армията. Колона бронетранспортиори премина преди 10 мин. Ленейките и пожарните коли са поне 100. Чуват се още остатъчни детонации. Положението е сериозно. При взрива ми падна картината в хола и сериозно нарани тъщата, която е в кома с фрактура на черния дроб.

Да се смееш ли, да плачеш ли...

ooooh!
Идиоти всякакви!
Лека и безаварийна от мен!

# 586
  • Ланкър, планините Овнерог
Не знам момичета, но се моля да няма повече! Praynig
Спокойна нощ!  Hug

А, моЙта си е спокойна. Приспивам терориста(чавето демек), пускам си The IT Crowd и си лягам.

Вече нищо. Малко ни сдрусА

# 587
  • София
http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=indepth& … id=m3410;MIX;2008

Доколкото мога да разбера са били два силни труса един след друг, както ги усетихме.Вече има установен и епицентъра на земетресението - близо до Перник  http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=detail&id=110492!

# 588
  • Ланкър, планините Овнерог
http://www.emsc-csem.org/index.php?page=current&sub=indepth& … id=m3410;MIX;2008

Доколкото мога да разбера са били два силни труса един след друг, както ги усетихме.Вече има установен и епицентъра на земетресението - близо до Перник!

С'а пА Перник  ooooh!.

# 589
Лека на всички - и на Софиянци, и на враговете  Grinning

В Европейския център няма данни за нов трус в БГ, но сега са установили, че дълбочината е 20км. Но няма нови! Спокойна нощ!

# 590
Момичета, спокойна нощ и от мен, гледайте някой релаксиращ филм и спете спокойно. Всичко свърши. Hug

# 591
  • София
Под Южния парк имало погреби,прочетох някъде в коментарите.
АМа споко,са нали казаха,че епицентърът бил в Перник ooooh!.
Утре сигурно ще кажат,че е било взрив,а последвалото земетресение е било вследствие на взрива. Confused
А така,дълбочината беше 5км,са стана 20км....

# 592
  • град-държава
Цитат
ДОРИ И ВСЕМОГЪЩИЯ И ВСЕОПРОЩАВАЩ БОГ, ЗА КОГОТО ИЗМИСЛИХТЕ И ГО ОБИДИХТЕ, ЧЕ БИЛ БЪЛГАРИН. ГОСПОД НЕ Е БЪЛГАРИН ДРАГИ СОФИЯНЦИ - ГОСПОД Е БУРГАЗЛИЯ

Shocked Shocked Shocked Joy Joy Joy

# 593
Ще попитам нещо, не ми се смейте, вече 10г не живея в Бг... какво е погреб? Embarassed

# 594
Ще попитам нещо, не ми се смейте, вече 10г не живея в Бг... какво е погреб? Embarassed
На мен ми звучи, като складирани стари боеприпаси newsm78

# 595
  • София
Погребани боеприпаси.

# 596
аха мерси

а има ли данни, че все пак ще се вземат мерки за това? в смисъл да се провери дали всичсо е на ред? или може да само слухове?

# 597

Карч, под Южния парк верно има погреби...
дори са ни водили от даскалото да ги гледаме....
 ooooh!
Момичета, спокойна нощ и от мен, гледайте някой релаксиращ филм и спете спокойно. Всичко свърши. Hug
....вече има- нема 20 минути си издирвам дистанционното...
Дано успея накрая да го намеря... Crossing Arms
....иначе, дано верно ни е лека Praynig

...айде, утре на спявката ще ви черпя с по едно кафе-
венозно, в торбичките под очите... Hug

# 598
на английски - ammunition dump

а във Варна има и такава улица - Барутен погреб  Joy

# 599
Нищо не става, след малък земетръс всички си седят в къщи и си истерястват пред компютрите.

Общи условия

Активация на акаунт