Пак земетресение?

• 41 099
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 735
единствено по ЕВРОПА казаха за земетресението,че нямало жертви и е било в района на южен парк...

Там, май още си говорят за вчерашното.
Земетресения, сега вулкани, остава и нападение от извънземние и ще стане голям купон  hahaha

# 736
Не хващам много изгреви.
Ама днешният ми задържа вниманието.

# 737
Току що казаха по Хоризонт (от БАН) че това е бил четвъртия афтършок, но предишните са били много слаби и затова не са усетени от населението!!!

# 738
  • в центъра
единствено по ЕВРОПА казаха за земетресението,че нямало жертви и е било в района на южен парк...

Не си слушала внимателно , говореха за вчерашното!!! Много са зле тия от Европа

# 739
  • Sf
Аз гледам данните от Европейския център, пък те как се сдобиват с тях не ми стана ясно - дали имат собствена система за отчитане или чакат от БАН да им съобщят.  newsm78

# 740

Там, май още си говорят за вчерашното.
Земетресения, сега вулкани, остава и нападение от извънземние и ще стане голям купон  hahaha
ее..за вчерашното си е,няма спор hahaha
АЗ лично снощи усетих три поредни,като първите два бяха много силни и тази сутрин също.

# 741
  • Sofia
Извинявам се ако е коментирано, но все си мисля да приготвя някакъв багаж за всеки случай. Освен дрехи, вода, храна, документи ,пари и неща за първа помощ какво сте сложили?

# 742
Аз толкова съм се уплашила от снощния трус, че през малкото време, в което спах сънувах, че ми няма къщата и са ми откраднали колата... Сега си разтълкувам съня като страх от заметресение на всички нива в съзнанието ми. А и се събудих малко преди сутрешния трус.

# 743
  • в центъра
Аз гледам данните от Европейския център, пък те как се сдобиват с тях не ми стана ясно - дали имат собствена система за отчитане или чакат от БАН да им съобщят.  newsm78
Ами пише, че данните им в черно са Automatic location computed by EMSC. Предполагам, че не чакат БАН  Joy Joy Joy

# 744
Извинявам се ако е коментирано, но все си мисля да приготвя някакъв багаж за всеки случай. Освен дрехи, вода, храна, документи ,пари и неща за първа помощ какво сте сложили?

Телефони и зарядно за кола.

# 745
  • Sf
В черно нормално или болднато?

А, виждам - не е болднато, значи е Event reported by another agency.

# 746
  • София
А това защо е ?
АКо ни затрупа,да имаме храна за ядене докато не дойдат спасителните служби ли?Или документите пък... Thinking

Май телефоните наистина са най-важното.

# 747

Палатка, спален чувал и фенер - в колата. Майтапя се.
Споко, къде хукна. Толкова е застроена София, че я излезнеш от квартала си, я не - та все тая

# 748
  • в центъра
Откровенно казано само пари и документи съм приготвила... не дай Боже стане нещо, няма да има време да помъкнеш цялата покъщнина...

# 749
Не хващам много изгреви.
Ама днешният ми задържа вниманието.

И беше ли красив?Ние тука нямаме такъв хоризонт Sad

Общи условия

Активация на акаунт