Пак земетресение?

• 41 423
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 885
  • софия
И мен ме събуди и предположих, че съм го сънувала, сега виждам,че явно е имало
и аз така, реших че сънувам - обърнах се на другата страна и продължих да спя!
Викам си да не всявам паника, доста се пооплаших вчера, вероятно си внушавам!
да ама не.
сега като чета поне се успокоявам че параноята не е взела връх!!!

След вчерашното чудо, поне сега децата ми имат един особенно важен урок как се действа в такива моменти.Закон който им  предадох - ПАНИКАТА Е ОПАСНА,НИКАКВА ПАНИКА!!!

# 886
  • София
А има ли някой, който е бил буден преди труса или всички се събудихте от него?

Бях станала 10 минути преди труса.
Чу се бучене и разлюля. Беше малко по-слабо от снощи.

# 887
  • София
Мене най-ме дразни от цялата ситуалия, че няма 2 еднакви мнения по въпроса вече чета за 3 или 4 различни места за епицентър, 10 версий за дълбочината и не знам кво още....това само подклажда параноята в хората...след като и спецовете не могат да се изкажат ако не компетентно, то поне единодушно....

# 888
  • софия
Хайдеее,стягайте дисагите...че то,ако друсне с все сила няма да имате време да реагирате,пък камо ли и багаж да помъкнете
mda, и това инструктирах децата - никакъв багаж, никакви лщбими играчки - грабват се обувките, някое одеало  ( у нас има навсякъде разхвърлени)..."ама тигърчо"...ми вика едната Іникакъв тигърчо  - живота ви е важен!!!
абе изобщо добре поговорихме.
Вместо паника им дадохме добри съвети - че те си се пооплашиха милите.
Леглото им е вуетажно и едната отдолу решила че другата отгоре скача.Абе купон си беше!!!

# 889
Бучене не чух, обаче се събудих от друсането. Казах си "Пак ли, на Поци кристалната топка нещо е била мъглява" и заспах. Не реагирах толкова истерично като снощи  Joy Беше 7:02 по мойто часовник  Crazy Чак ей сега ставам.

# 890
  • София
МОите се събудиха от труса, седнаха в креватите и им обяснихме какво става. Сега се оказа, че не помнят нищо от сутринта.

# 891
Земетресението снощи е бил с епицентър до бул. България, между Билла и околовръстното, точно срещу Белисимо в ливадите от другара страна на булеварда.
Това от тази сутрин е било с епицентър точно под Цариградско шосе, 1 пресечка преди детелината за Младост (посока центъра). Май към окръжна болница , ако не се лъжа  newsm78

# 892
Земетресението снощи е бил с епицентър до бул. България, между Билла и околовръстното, точно срещу Белисимо в ливадите от другара страна на булеварда.
Това от тази сутрин е било с епицентър точно под Цариградско шосе, 1 пресечка преди детелината за Младост (посока центъра). Май към окръжна болница , ако не се лъжа  newsm78

От къде имаш информация?

# 893
От тук: http://www.emsc-csem.org/index.php?page=home&sub=gmap

гуугъл изчислява координатите и на сателитната снимка виждаш къде е точно

# 894
Това от тази сутрин е било с епицентър точно под Цариградско шосе, 1 пресечка преди детелината за Младост (посока центъра). Май към окръжна болница , ако не се лъжа  newsm78
Ии, аиде стига, още малко  с епицентър тоалетната ти чиния. Joy

# 895
  • Cофия

От къде имаш тази информация?
Сутринта в 7 го усетих доста ясно -  на 3-тия етаж.....ужасно е, а някъде прочетох, че се очаква едва ли не цяла седмица да ни подрусва леко  Rolling Eyes

# 896
  • София
йооо....мн си точна...туй инфо от къде го взимаш Simple Smile))

# 897
Сега гледам сайта www.emsc-csem.org - мале турците и гърците как ги тресе! Crazy Лелееееееее! #Crazy

# 898
А има ли някой, който е бил буден преди труса или всички се събудихте от него?

Бях станала 10 минути преди труса.
Чу се бучене и разлюля. Беше малко по-слабо от снощи.

Аз също бях будна, но не виждам значение. Предпочитам да бях заспала и да не се будя. Зазвуча бучене, разклати за 1 секунда и както в по -преден пост написах водата в едното шише се разлюля,а в другото не. По това помислих че е вертикален. А и лампата стоеше съвсем мирно.
Вчера беше поне 1 път по-силно.  Peace

# 899
  • Linz
И Западна Турция... нашият район е много неспокоен Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт