Пак земетресение?

• 41 434
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 960
  • София
в наджи димитър не се усети, ан 4 етаж..... сега преди малко говорите нали? ако съдя по предните два поста....

# 961
  • София
Стига бе хора! #Crazy
Тук нищо не съм усетила....Дружба

# 962
  • София
И в Младос 1 е спокойно.

# 963
Ало, тук център, център, ни-щич-ко. Засега. Очаква се включване. ooooh! ooooh!
Почвам да психясвам вече. ooooh!

# 964
Аз съм в Младост 1 А, на 8 етаж,но май не беше силно,ама аз вече по цял ден се ослушвам ,че това са ми първите усетени земетресения през живота и малко се стресирах  Confused

# 965
На 7ми етаж съм в Люлин - нищо не съм усетила.

# 966
Аз съм в Младост 1 А, на 8 етаж,но май не беше силно,ама аз вече по цял ден се ослушвам ,че това са ми първите усетени земетресения през живота и малко се стресирах  Confused
Леко беше , да.

# 967
То как да си го внушиш. Просто се усети. Добре, че мъжете бяха заети да си правят пуканки.
Аз съм ужасена обаче.

# 968
Само задрънча желязната врата - на апартамента де. Ама дали беше трус... или аз се побърках окончателно?  newsm78

# 969
Според мен беше трус.
А за окончателното побъркване - при мен е налице.
Пийнах си маточина, глог и валериана  Crazy пък дано поне сега успея да спя, че от снощи не мога да си затворя очите.

# 970
Говори Бели Брези - 13 етаж.
Този път нищо не разбрах Blush

# 971
В Борово не усетих нищо.Ама и комшиите отгоре тресат блока,та може и да е затова.

# 972
Толстой. Нищо. Предишните пъти мооого ясно су разтресе и бучеше, сега не съм усетила.

# 973
 И аз нищо не усетих, живея в Дружба на 8 ет.Усетих само снощното (първото), но не много силно.Само леко ми подскочи стола докато четях във форума.Егати и дебила съм.

# 974
  • На края на вселената!
Това сега и аз го усетих. Беше много слабо. Но ми разтрепера под краката.

Общи условия

Активация на акаунт