Пак земетресение?

• 41 339
  • 1 290
  •   1
Отговори
# 975
  • На края на вселената!
Забравих да кажа в Овча купел - етаж 5. Търся го в сайта на Европейския сеизмологичен център, но го няма. Дали си въобразявам и търся под вола теле  newsm78

# 976
  • Sofia
Пак изтресе. Подът се разклати здраво и издрънча.
Това на 4ти етаж в Тригълника, Надежда.
този път нищо не усетих, но някак си предчувствам, че ще има още Sad

тъкмо сега видях международния сайт - 7.6 в Индонезия. Дано да няма жертви.

# 977
Девети етаж, по Булевард България докладва - филии тая вечер нЕма да ям. Падат. Полилея е жив. Страх ме е чай да напрая, че пода ще вземе да го изпие  Crossing Arms

П.П.Съжалявам, че не мога да дам точен квартал, ама съм само на гости  Mr. Green
Леле, като ти погледнах града, чак изтръпнах. Преживяла съм Стражишкото земетресение '86 там.......бях си изгубила гласа от ужас.
Още виждам как старият телевизор "Рубин" с всичките си 15 кг. тръгва заплашително срещу ми, а огледалцето, дето си го закачах на прозореца на дръжката, тупна и се строши. ooooh!

# 978
  • София/Горна Оряховица
Девети етаж, по Булевард България докладва - филии тая вечер нЕма да ям. Падат. Полилея е жив. Страх ме е чай да напрая, че пода ще вземе да го изпие  Crossing Arms

П.П.Съжалявам, че не мога да дам точен квартал, ама съм само на гости  Mr. Green
Леле, като ти погледнах града, чак изтръпнах. Преживяла съм Стражишкото земетресение '86 там.......бях си изгубила гласа от ужас.
Още виждам как старият телевизор "Рубин" с всичките си 15 кг. тръгва заплашително срещу ми, а огледалцето, дето си го закачах на прозореца на дръжката, тупна и се строши. ooooh!
Добре че не съм била родена тогава, пу-пу. От колежки на майка ми съм чувала какъв е бил ужаса. А друга роднина пък таман са били вдигнали нова къща и са живели там само 1 месец... преди да бъде срината из основи.
А '99 година в Турция земетресението засмалко да го сварим в Ахтопол... В паянтови бунгала. Щеше да е по-добрия вариант от 14 етаж в Сливен. Събудих се, защото леглото се моташе из стаята  Mr. Green.
Изобщо, земетресение ли има, все е покрай мен. Миналата седмица сварих във Варна  Crossing Arms ooooh!.
Ся ще очаквам хилядния трус за днес и най-накрая ще почна да им правя график и да предупреждавам... Поне  да знам, да отидем в близкия парк...

# 979
  • София
Спокойно, казаха че даже било добре да има леки земетресения, така се разтоварвало напрежението  Thinking

# 980
  • София/Горна Оряховица
Спокойно, казаха че даже било добре да има леки земетресения, така се разтоварвало напрежението  Thinking

Принципно е така, защото я си представи цялата тая енергия, която се освобождава с такива леки трусове като днешния да е наведнъж и то в град като София... 7.9 по Рихтер е хубав филм, обаче недейте го гледа ако сте в паника, че ще ви се прище да се запратите поне на Марс  Joy .
Обаче какво е това информационно затъмнение, никой никъде не казва епицентър, дълбочина на трусове, хоризонтални ли, вертикални ли... Тука във форума се осведомяваме, а скоро някой може и степен по някоя геоложка наука да вземат...

# 981
Аааааааа bobz ще те гоним от Софето щом те следват земетръсите  Mr. Green
Сега сериозно - добре че беше форума през последните има няма 20-тина часа, да ви чета и да се чувствам малко по-спокойно  Hug
Спокойна вечер на всички! Дано да нямаме лоши поводи за писане в темата занапред  Praynig

# 982
Ох, незнам какво да мисля. Страх ме е. Нямам доверие на нищо, което ни говорят, нито вярвам на компетентноста им, нито на спасителните ни екипи, на нищо......
Изпитвам ужас от природни бедствия, защото от тях няма измъкване, безсилен си дори и към детето ти и тая мисъл ме кара да немога покой да намеря.
Знам, че с нищо тая паника не ми помага, но това е положението, сън не ме лови от снощи.

Дано всичко приключи!!! Praynig

# 983
  • София/Горна Оряховица
Знам, че с нищо тая паника не ми помага, но това е положението, сън не ме лови от снощи.
Много правилно си мислиш, обаче си пусни весел филм, сипи си малко сок и се поуспокой. Паникьосана си и при неподвижен блок,  а ако вземе да се раздвижи какво правим?
За пример само ще посоча едно китайче, мисля че го помня от откриването на олимпиадата - по време на земетресението накарало съучениците си да пеят и отишло някъде другаде и спасило още някакви деца. Може и да се лъжа за точната история, но нека то ви вдъхва увереност - щом и 8-9 годишно дете може да се справи с паниката, нека и по-зрелите да не се поддаваме на паниката. Най-малкото, деца имат повечето, други пък стари хора около себе си. Дори за себе си могат да бъдат опасни паникьосаните.

# 984
Трети трус ли е имало?

# 985
Здравейте ето тук има малко информация за трусовете
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=583539

# 986
  • София
Ние си имаме мило "съседче"  Mr. Green
мелез между тиранозавър и кашалот,
упорито решено да маа степ-балет,
та трусовете са ежедневие, особено по това време  Twisted Evil

За протокола - Толстой, 13 ет. - неусетено

# 987
# 988
bobz , на теория знам много неща, но на практика са трудно изпълними, колкото и да си повтаряме, че трябва да е така. Много ми се иска да не съм такава, но съм си паника от класа и имам страх от подобни неща и едва ли ще успея да го променя, а като чели преди по не ме беше шубе, откакто родих май станах такава. Май съм за психолог.

# 989
Мислех, че тотално съм откачила  ooooh!
Ние си имаме мило "съседче"  Mr. Green
мелез между тиранозавър и кашалот,
упорито решено да маа степ-балет,
...............

Няма ли някой воден басейн да го приюти  Crazy
Добре, че сте вие та да се убедя, че не съм изперкала тотално.
И аз го усетих, в Зоната.

Общи условия

Активация на акаунт