Добра треньорка по плуване във Варна за басейн Приморски

• 130 876
  • 468
  •   1
Отговори
# 120
еди ден иху на втория тихооооооооо #2gunfire
http://www.pozvanete.bg/news.php?id=69622&lpa=0

# 121
Мен също ме интересува, колко малки деца ще се обучават и как ще става обучението - организирано от градината ли?

# 122
Мен също ме интересува, колко малки деца ще се обучават и как ще става обучението - организирано от градината ли?
   От утре започва записването за малкия басейн в к-с Приморски.

# 123
Започват да .. в 8,30 вече нямаше места за юни.. минималната възраст е 6г до 8г.. аз търся плуване за дете на 3г и 4м. .. ако някой има идеи..
http://www.moreto.net/novini.php?n=87120&s_words=%E1%E0%F1%E5%E9%ED&p=

Последна редакция: пт, 28 май 2010, 09:25 от sky*

# 124
От 15.6. започва записването за месец юли за малкия басейн на к-с Приморски.За деца на 6-8 г.

# 125
  • Варна
Колко деца ще се записват?

# 126
Да ви кажа за новия басейн до Кауфланд. Вчера ходих да питам, но вземат деца не по-малки от 10 години, пак зависило от ръста, т.к. най-плиткия басейн бил 1,30 м. Останах с впечатлението,
че не им се занимава с ненаучени деца, веднага ни препратиха към Дом  Младост и Приморски.
Даже не ме доизслушаха да кажа колко сме високи, като чуха, че няма 10г. newsm78

# 127
  • най-шареното място
Прочетох за програмата на общината, обхващането на деца от училищата и сборните групи по желание. В линка от морето по-горе.
Тази програма с каква продължителност е? Месец или докато се записват децата?

# 128
Обучение по плуване за малки  деца и възрастни.(За бебетата още е студено).За повече информация ми пишете на лични.  Animal Tropical Fish

# 129
Прочетох за програмата на общината, обхващането на деца от училищата и сборните групи по желание. В линка от морето по-горе.
Тази програма с каква продължителност е? Месец или докато се записват децата?

Топло одеало и добра нервна система, за да се запишете. Миналия месец списъците са били от рода на тия от дет.градини newsm78
Ужасии #2gunfire
Програмата е за месец, записването е на 15 число
Пожелавам ти успех  bouquet или добри връзки в общината

# 130
Здравейте! Да ви споделя нашият `опит` от открития басейн - дом Младост. Вече няколко пъти водим сина ни там. Аз си представях, че треньорът ще  е вътре с децата и ще обяснява техниката на плуването.
Да, аме не  - той си стои отвън  #Crazy, всяко дете само `се спасява`. И си мисля, че за в бъдеще ще е по-добре мъжът ми /който е бивш плувец/ да си взема билет, въобще да не плащаме за треньор и да обяснява на сина ни. Незная на др. басейни така ли `на самотек` са децата?

# 131
  • Варна
Здравейте! Да ви споделя нашият `опит` от открития басейн - дом Младост. Вече няколко пъти водим сина ни там. Аз си представях, че треньорът ще  е вътре с децата и ще обяснява техниката на плуването.
Да, аме не  - той си стои отвън  #Crazy, всяко дете само `се спасява`. И си мисля, че за в бъдеще ще е по-добре мъжът ми /който е бивш плувец/ да си взема билет, въобще да не плащаме за треньор и да обяснява на сина ни. Незная на др. басейни така ли `на самотек` са децата?
За да стои вътре, трябва да си го наемеш като индивидуален треньор, или хайде на максимум 4 деца. С повече един треньор вътре не може да се справи. И да, най-първите основни неща е добре да са обяснени индивидуално, както например научихме дъщеря ни това лято да задържа въздух, да издиша и прави балончета, да се отпуска над водата, и най-важното да се престраши да влезе изобщо. Другото лято вече ще е достатъчно голяма, за да се учи заедно с всички останали.

# 132
Аз и не очаквам само с моето дете да се занимава, но пък да не му покаже някои основни неща,
незная? newsm78 То, какъв е смисълът тогава от треньор? Ами и мъжът ми така и така стои отвън , както и треньорът, ако стане нещо, той също би скочил. Аз например като ходя на каланетика, инструктурката минава `през всяка от нас`, прави ни забележка, казва на колко градуса да си държим краката, кое упражнение за кой мускул е и пр.

# 133
  • Варна
Кой ви е треньор?

# 134
Някакъв на средна възраст с мустаци, не му зная името, т.к. първоначално говорихме с друг, но в последствие, като отивахме в уречения час, беше този господин.

Общи условия

Активация на акаунт