Добра треньорка по плуване във Варна за басейн Приморски

• 130 829
  • 468
  •   1
Отговори
# 330
Аз за "Торпедо" знам ,че треньорите са много строги ,но по почти винаги са на 1во място.

# 331
# 332
Някой знае ли дали вече са излязли списъците? newsm78 Thinking

# 333
Утре сме там ще пиша ако са излезли Peace

# 334
  • гр.Варна
и аз следя!

# 335
искам първо да кажа за Лечебното плуване-Делфиниум-ПРООООВАЛ,записах сина ми,посещава месец тренировки два пъти седмично и сега нущо не се разбрали с треньорките с базата....абе ужас,и заради техните проблеми децата посещавали уроците сега са без треньор.........Поради тази причина се насочих комлекс Приморски и дано успея да се вредя при някой,ще чакам списъците.

# 336
  • Варна
Няма все още нищо залепено, касиерката също каза че не знае нищо. Вътрешна информация също нямам  Grinning

# 337
# 338
  • Варна
Благодаря и аз за графика! Днес не успях да стигна до басейна. Този път са го написали много подробно и достъпно Peace

# 339
  • Варна
Тъкмо се връщам от басейна Приморски - започнало е записването на дечицата за плуване, обявени са списъците с треньорите и телефоните им. Който желае - да се възползва. Местата май бързо свършват!

# 340
Бихте ли препоръчали треньор от посочените?

# 341
  • Варна
Лично аз не познавам треньорите, записах сина ми при Николай Райков, препоръчан от един от присъстващите покрай списъците. Ако има някой от форума, който вече си е водил по-голямо дете на уроци, нека те посъветва. Но наистина местата свършват бързо, родителите около мен звъняха като щури на треньорите подред, докато намерят останали свободни места. Успех!

# 342
  • Варна
Току що звънях на Снежана Пенева. Местата за вечерните часове са вече заети. Има места само за сутрешните групи. Предпочитат обаждане от 12,00 до 14,00ч. когато им е обедната почивка.

# 343

Мариана Колева, много благодаря за информацията.
Сутринта и ние отидохме да се запишем и ни казаха в понеделник 15 мин преди часа да сме там. Не ни попитаха за име, не ни записаха никъде. Казаха, че има достатъчно свободни места. Дано не стане фал, че малкият ще е ужасно разочарован. Но няколко пъти попитах и настоях да видя, че сме записани.

# 344
  • Варна
Марта, кой по-точно те записа, на касата ли?

Общи условия

Активация на акаунт