Добра треньорка по плуване във Варна за басейн Приморски

• 130 923
  • 468
  •   1
Отговори
# 90
  • 5 етаж в ляво
Монда ,много благодаря за отговора  bouquet

# 91
Страхотна възможност за мъниците newsm44 И  моят син е на 3г. и смятам да се възползвам newsm10

# 92
Цитат
А можеш ли да ми дадеш повече подробности. За цената примерно и как е заплащането на месец или на час? Посещенията колко са и т.н.?

Няма задължителен брой посещения, може един път в седмицата, може и всеки ден, колкото вие поискате. Синът ми ходи по два пъти на седмица, защото тренира и друг спорт през другите дни. Входа за басейна е три лева, за тренировката заплащането е в зависимост от това дали ще платите на всяка тренировка или предварително за определен брой.
Най добре е да се обадите лично и да попитате.

# 93
Aми пишете цените, де...нали за това е темата . За  толкова предплатени по толкова лева, за една тренировка- толкова. Групови, индивидуални и т.н.

# 94
  • На небето
Цитат
А можеш ли да ми дадеш повече подробности. За цената примерно и как е заплащането на месец или на час? Посещенията колко са и т.н.?

Няма задължителен брой посещения, може един път в седмицата, може и всеки ден, колкото вие поискате. Синът ми ходи по два пъти на седмица, защото тренира и друг спорт през другите дни. Входа за басейна е три лева, за тренировката заплащането е в зависимост от това дали ще платите на всяка тренировка или предварително за определен брой.
Най добре е да се обадите лично и да попитате.

Би ли казала при кой треньор ходите и доволни ли сте от него? Само да питам дали съм разбрала правилно, че заплащането е 3лв. на посещение, както е и в Дом Младост или е 3лв. само входа и допълнително се плаща и за треньор?

# 95
3 лева е входа за басейна  и тренировката се плаща отделно в зависимост от това дали е индивидуална или групова и дали се предплаща пакет тренировки .

# 96
  • На небето
Аз не мога да разбера нещо, защо открития басейн Приморски, месечната цена за трнировки е 15лв. с голямо разнообразие от треньори, а всички останали са доста по скъпи?  ooooh!

# 97
Защото  е Общински комплекс , който се финансира от Общината. Но както виждаме, на нея не и е до това сега и там тренировки няма. Освен това заплащането на треньорите там е малко . Аз познавам 10-на треньора по плуване, но ното един от тях не иска да работи там.
В останалите случаи, треньорите си плащат наем на басейна, за да могат да работят там. Това е положението във Варна  за съжаление.

# 98
Цитат
Би ли казала при кой треньор ходите и доволни ли сте от него? Само да питам дали съм разбрала правилно, че заплащането е 3лв. на посещение, както е и в Дом Младост или е 3лв. само входа и допълнително се плаща и за треньор?

Двамата треньори работят заедно. Аз плащам по 12 лева, защото плащам на посещение, другите цени не ги помня, затова и писах по горе, че е по добре да се обадите лично. Цената е по висока, защото с детето ви се занимават индивидуално, вместо един треньор с около 10-15 деца едновременно, както е на басейн Приморски. И резултатите съответно са видими много бързо.

# 99
Значи 15 лева в индивидуалната тренировка.
Груповите не би трябвало да са по 10-15, а най-много 4-5.
Тъй като дъщеря ми вече плува добре , няма нужда от индивидуални тренировки и ще тренира в група от 4 деца( които не винаги идват всички) , по 9 лева тренировка.Но това е за деца, които вече могат да плуват.
Преди 2 години започна индивидуално, по 2-3 пъти в седмицата и за 2 месеца вече можеше да плува бруст и кроул. След няколко месеца и делфин.

# 100
  • На небето
Благодаря момичета!
Записах дребния на плуване. Петък отидохме да видим как протичат тренировките, а понеделник ни беше първия урок. За сега сме решили зимата да ходи на дом Младост, а лятото на "Приморски" на гарата. Стига все така да има желание де. След първата тренировка, не искаше да излиза от басейна и вдигна целия басейн на главата си с писъци и крясъци.  ooooh!

# 101
Галя Георгиева и Стефан са най добрите трениори !! Аз тренирам при тях и съм много доволна , Галя може да е  строга , но си засложава  аз дори имам вече медал  и то златен !! Препоръчвам на всички да се запишат при Галя георгиева и Стефан !!

# 102
Здравейте! Повдигам старата тема, защото предстои новия сезон. Миналата година отидохме късно и в никоя школа на "Приморски" нямаше места. Тази година-по-отрано.
Та, искам да помоля някой да ми даде телефона на Вилия Палаузова, че нямам възможност тези дни да отида до басейна.

# 103
Здравейте! Повдигам старата тема, защото предстои новия сезон. Миналата година отидохме късно и в никоя школа на "Приморски" нямаше места. Тази година-по-отрано.
Та, искам да помоля някой да ми даде телефона на Вилия Палаузова, че нямам възможност тези дни да отида до басейна.

0888 914 740 и 052 910 396 Заповядай!

# 104

0888 914 740 и 052 910 396 Заповядай!
Благодаря ти.

Общи условия

Активация на акаунт