Добра треньорка по плуване във Варна за басейн Приморски

• 130 866
  • 468
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
И нашия е такъв,затова питах.Нищо не обяснява,а направо им казва какво да правят.Дъщеря ми в начало беше постресната,но свикна.Има една жена която ми хареса как ги учи и бая се чудя дали да не я прехвърля при нея,но става малко неудобно.

# 136
Моля ви за информация, къде мога да запиша сина си на плуване - 8г., но тренировките да са след 18 ч. през седмицата.

# 137
  • Варна.
същия въпрос като на каси_а, но за пет годишно дете

# 138
За съжаление смятам, че няма къде. Поне на мен не ми дадоха никакви варианти.
В началото на месеца обиколих басейните заедно с дъщеря си (на 7), като единственото ми условие беше тренировките да са след 18 часа, за да е приключила с училището или през почивните дни. В Приморски ми обясниха, че през студените месеци не работят с малки деца и ако имам желание, да проверя след март. Правят летни курсове, като пускат малките в Локвата (това е малкият басейн за начинаещи), но те са с продължителност от 3 месеца и приключват преди 15-ти септември. Така че вариантът е - да чакам следващата пролет.

Във Възраждане пък, изобщо не работят с деца под 10 години, пуснаха ме да да погледна - басейнът е дълбок и имаше много, наистина много хора.

Само до "Дом Младост" не стигнах, но четох, че хигиената и условията там не са на ниво. Не бих рискувала.
Остава следната възможност - частните занимални предлагат плуване като едно от допълнителните си занимания. В "Игралница - Занималница" например, със сигурност има. Взимат децата с автобус, карат ги до Константин и Елена и след това ги връщат обратно. Недостатък - в неудобно за мен време е.

Възможно е и аз да съм пропуснала някоя опция. Това е информацията, която ми дадоха на самите басейни. Успех!

# 139
В Дом Младост мисля, че есенно-зимния сезон е от 19.00ч. във вътр. басейн, който ми се стори дълбок и незная дали ще водя сина ни, засега сме били само отвън/от 18 ч/ , но както вече казах децата бяха оставени сами `да се учат`.

# 140
Моля, кажете ми кой е този басеин на св. Константин и Елена?

# 141
Съжалявам, наистина незнам кой е.
Както споменах, за мен не е удобно като време и не съм се интересувала от подробности. Ето какво намерих в сайта им: http://igralnica.webnode.com/news/trjenirovkitje-po-pluvanje/
В "Контакти" са координатите, със сигурност ще ви дадат информация Peace

# 142
Мисля, че тренират в Света Елена, защото нашия клуб се беше прехвърлил за лятото там и съм виждала да водят деца с микробус, но имайте предвид че вътрешния басейн е малък. Ние сме в този клуб http://orka-bg.com/ последния им час в който може да се ходи е 18 часа, зимата тренират в Азалия.

# 143
Много добра треньорка е Галя Андонова (клуб "Торпедо")по синхронно плуване!!! Grinning

# 144
В Дом Младост мисля, че  сезон е от 19.00ч. във вътор. басейн, който ми се стори дълбок и не зная дали ще водя сина ни, засега сме били само отвън/от 18 ч/ , но както вече казах децата бяха оставени сами `да се учат`.
В дом младост басейна е много плитък.Но е много мръсно!

# 145
  • Варна
В Дом Младост мисля, че  сезон е от 19.00ч. във вътор. басейн, който ми се стори дълбок и не зная дали ще водя сина ни, засега сме били само отвън/от 18 ч/ , но както вече казах децата бяха оставени сами `да се учат`.
В дом младост басейна е много плитък.Но е много мръсно!
Вътрешния не е плитък.А да знаете дали са го напълнили вече?

# 146
  • На небето
Съжалявам, наистина незнам кой е.
Както споменах, за мен не е удобно като време и не съм се интересувала от подробности. Ето какво намерих в сайта им: http://igralnica.webnode.com/news/trjenirovkitje-po-pluvanje/
В "Контакти" са координатите, със сигурност ще ви дадат информация Peace

Това звучи добре, а какво е заплащането? И може ли да е отделно от занималнята?

# 147
Във вътрешния щели да настаняват делфини от Делфинариума, т.к. той пък щял да е в ремонт, за колко време се незнае. Така, че в близко бъдеще нЕма да ходим там.

# 148
Estell, мисля, че може. Аз така и не събрах цялата информация, защото в крайна сметка се отказах.
Мисля, че трябва да си свободна във времето, когато децата тренират - за да сте там в часа, когато тръгват и след това съответно да посрещнеш своето дете.
А за заплащането попитай на телефоните Peace

# 149
  • Варна
Във вътрешния щели да настаняват делфини от Делфинариума, т.к. той пък щял да е в ремонт, за колко време се незнае. Така, че в близко бъдеще нЕма да ходим там.
Това пък кой ти го каза.Басейна работи от 2 седмици. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт