Добра треньорка по плуване във Варна за басейн Приморски

• 130 866
  • 468
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
 Моята дъщеря ходи в дом Младост 3 пъти. Първия път треньорката си раздели децата с едно момче (на можещи и на начинаещи). И двамата не бяха във водата, Следващите 2 пъти се паднахме при момчето. Той беше с тях вътре. Това ме кара да се чувствам по-спокойна....
Добре, че не ме карат да плащам водата, която е изпила...след нашето посещение се налага да доливат  Joy

# 151
  • Варна
Моята дъщеря ходи в дом Младост 3 пъти. Първия път треньорката си раздели децата с едно момче (на можещи и на начинаещи). И двамата не бяха във водата, Следващите 2 пъти се паднахме при момчето. Той беше с тях вътре. Това ме кара да се чувствам по-спокойна....
Добре, че не ме карат да плащам водата, която е изпила...след нашето посещение се налага да доливат  Joy
Кога ходите вие?Що не сме се засичали? Rolling Eyes

# 152
  • Варна
Кога ходите вие?Що не сме се засичали? Rolling Eyes
Ходим вторник и четвъртък от 17 до 18 и в събота от 9часа  Simple Smile

# 153
Ходим вторник и четвъртък от 17 до 18 и в събота от 9часа  Simple Smile

Значи все пак вътр. басейн си работи нормално? Една майка на деца, които повече от 1г. тренират ми каза, че там щели да бъдат делфините от Делфинариума, заради ремонт. Явно не е разбрала за кога става дума, или пък се е отменило.
Добре, че сте случили на треньор, който обръща внимание на децата. Явно защото е млад, не си щади енергията да обяснява във водата.
Замислям се някой ден дали да не дойда със сина ми да говорим да сме при него. Ние първо бяхме при Рора, после някакъв възрастен мъж, доколкото разбрах баща й бил, но той стои отвън като падар и децата, които все още се учат, нищо не им показва, все едно няма треньор. ooooh! Мисля, че с/у 4 лв. без билет все пак някакво внимание, макар и минимално трябва да получат.

# 154
 Здравейте,сега се регистрирах за да питам: Знае ли някой кога ще започне обучението в ,,локвата'' на басейн Приморски. Разбрах,че миналата година записването е било много трудно да не кажа невъзможно.Мога ли по-рано предварително да търся  треньор.То още е студено ,но като стане топло да не стане късно си мисля.

# 155
  • Варна
Здравейте,сега се регистрирах за да питам: Знае ли някой кога ще започне обучението в ,,локвата'' на басейн Приморски. Разбрах,че миналата година записването е било много трудно да не кажа невъзможно.Мога ли по-рано предварително да търся  треньор.То още е студено ,но като стане топло да не стане късно си мисля.
Миналата година се записваше за тренировки от м.юни, т.е. някъде през май започна записването. Силно се съмнявам отсега да се знае кои ще са треньори, миналата година поне се разбра кои ще са, след започване на записването. Много се надявам да върнат практиката от по-предната година, когато всеки клуб си имаше час в локвата, и така можеше да си избереш при кого, и съответно удобен час. А не както 2010-та, само три часа през целия ден.

# 156
а каква беше минималната възраст за записване

# 157
  • Варна
а каква беше минималната възраст за записване
Миналата година - 6 години. Предната вземаха и по-мънички.

# 158
  • Варна
Миналото лято Симона ходи при Николов, много бяхме доволни, за съжаление успяхме само за 1 месец да я запишем. След това се ориентирахме към басейна в Дома на учените на Дружба, при Гешев, който успя за 5 посещения да накара детето да се откаже напълно от всякакви тренировки Rolling Eyes Сега съм в чуденка за тази година, много се надявам да има някаква по-нормална схема на записване и да успеем да се доредим за Николов отново. Peace

# 159
препоръчвам ти АНИ МОНЕВА ИЛИ ВИКИ ДИМИТРОВА АКО РЕШИШ ДА ТРЕНИРА СИНХРОННО ПЛУВАНЕ СПОРЕД МЕН НАЙ-ДОБРИЯТ ИЗБОР Е ГАЛЯ АНДОНОВА newsm10 newsm10

# 160
Къде тренират 4 годишни?
На открития басейн, където Ники ходи на водна топка ми казаха, че ги взимат слад 5 навършени.

# 161
  • Варна
Къде тренират 4 годишни?
На открития басейн, където Ники ходи на водна топка ми казаха, че ги взимат слад 5 навършени.
Младост. Peace

# 162
  Здравейте, уж от май месец щяло да започва обучението по плуване в ,,локвата" на басейн Приморски.Ходих да питам,но на входа нищо не знаеха за записване,групи и треньори.

# 163
  • Варна
Моля, кажете ми кой е този басеин на св. Константин и Елена?

Ако питаш за този на Дома на учените - дъщеря ми ходи там от септември м.г. при Мария Игнатова и сме много доволни. Имаха период, когато басейна беше в ремонт и ходеха на този в Света Марина, но сега са отново в "Жулио Кюри". Водим я 2 или 3 пъти седмично (основно съпруга ми, че аз съм на другия фронт).
Пролетната ваканция ходиха на лагер в Пампорово - освен плуването, караха и ски. Готвят се и летни лагери в Родопите и Албена.

# 164
  Здравейте, уж от май месец щяло да започва обучението по плуване в ,,локвата" на басейн Приморски.Ходих да питам,но на входа нищо не знаеха за записване,групи и треньори.
Локвата мисля че е от юни, но да не те излъжа. Довечера ще питам нашия треньор и ще пиша. От някого конкретно ли се интересуваш?

Общи условия

Активация на акаунт