Добра треньорка по плуване във Варна за басейн Приморски

• 130 825
  • 468
  •   1
Отговори
# 300
Много благодаря за информацията   bouquet

# 301
Здравейте, препоръчайте ми треньор и басейн във Варна. Преди няколко години водих сина ми на Дом младост (въпреки, че ми е далеч) плащах по 5лв. на посещение и нищо не правеха. Децата само се плискаха. Имаше толкова много деца, че треньора не можеше да обърна внимание на всички.  Останах разочарована и го отписах. Ние живеем във Виница. С една приятелка искаме да си запишем децата, но нямаме идея къде има тренировки които да са ни по близо и да е сравнително евтино.
Видях, че има лечебно плуване, което ще ни е от полза, но е 10лв. на тренировка.  #Crazy

Аз записах дъщеря си на лечебното плуване - http://www.plyvanetoezdrave.com/.  Тренировките почват  в началото на март, сега сформират група.  Минималната възраст е 4 год. Вярно, че е 10 лв., но условията в Димят не могат да се сравняват с тези в дом Младост, където е и ужасно претъпкано, поне когато сме ходили.    Днес ходихме да видим басейна в Димят, супер е . Малката е във възторг.Simple Smile

# 302
  • Варна
 tanita66, а при това лечебно плуване има ли възможност и за индивидуални тренировки, запозната ли си? И освен това знаеш ли какъв ще е графика на тези занимания?

Последна редакция: нд, 17 фев 2013, 17:36 от Есенно цвете

# 303
За индивидуални не съм се интересувала.  Иначе има две групи- едната е от 10 сутринта, другата от 17 часа , понеделник, сряда и петък.  Ако детето е на смени в училище, има възможност да завърта групите. Ние сме на градина, така, че 17 ни е идеално. Но групите са затворени- като се запълнят, спира приема, докато някое дете не се откаже.

# 304
  • На небето
Да знам за лечебното плуване, четох в интернет, но идват доста пари за месец.

# 305
 В дом "Младост"-Варна  има много добър треньор по плуване- Йордан Адамов . Водя децата си при него от една година,вече плуват и четирите стила. Влиза с децата вътре , групите му са му малки и обръща внимание на всяко дете , а заплащането му е като при другите . Виждала съм го да се занимава и с трудни деца. Телефонът му е 0887610574 . През зимата тренировките са вътре, а лятото- на външните басейни. Simple Smile

# 306
здр,за добра треньорка по плуване препоръчвам десислава янева,тя има тренировки на дом Младост,също и на СПОРТ ПАЛАС.има чудесен подход към децата и е много готин човек.занимава се и с големи деца.ако някои се интересува мога да дам тел.номер.Видях ,че се интересувате от лечебното плуване.наистина цената е малко по висока,но все пак това е за здравето на децата,по-добре за плуване пари отколкото за лекарства.сайта е интересен разгледаите и се записваите.www.plyvanetoezdrave.com

# 307
  • На небето
tanita66 може ли да ми кажеш подробности за лечебното плуване. Каква е разликата с обикновеното плуване? Гимнастика ли правят или какво? Принципно по здравословни причини ни препоръчват плуване.

# 308
tanita66 може ли да ми кажеш подробности за лечебното плуване. Каква е разликата с обикновеното плуване? Гимнастика ли правят или какво? Принципно по здравословни причини ни препоръчват плуване.
.Nqma razlika pluvaneto si e pluvane,razbira se vnimanieto e po golqmo,a cqlata programa e razrabotena specialno za deca s nqkakvi problemi.absoljutno vsi4ki lekari prepora4vat pluvaneto za razvivane na edno zdravo i silno dete.ima vazmojnost za kontakt s masajist pri nujda i psiholog:))))

# 309

Ако детето има заболяване или проблем, треньорът е запознат с него и набляга на упражнения, които са подходящи за конкретното дете. Тоест, подхода е индивидуален. В групите могат да се включат и деца, които нямат някакви специални нужди. Моята дъщеря няма проблем, но я записах, защото работят с малки деца, и май са единствени във Варна.  Разбрах, че разкриват още една група, вторник и четвъртък от 17.00 и събота от 15.00. Малката няма търпение да започне  Simple Smile

# 310
Колко е дълбок вътрешния басейн в дом Младост? Simple Smile

# 311
  • Варна, морето, сините вълни...
Ще следя темата, тези дни се местим във Варна и искам да водя малкия на плуване. Той е със сърдечна операция та мисля че лечебнотоплуване ще е идеално за нас! Малкия е на 2 дали е подходяща възрастта, Танита твоето момиченце на колко години е?

# 312
  • гр.Варна
Здравейте момичета,
Интересува ме кога са записванията за басейн Приморски?
Нашето дете става на 6 този уикенд и може да плува,но досега нямаше как да го запишем на Приморски най-вече заради възрастта.Сега,след като сме на 6г.,може да тренира там.Та..кога са записванията за Май месец да речем?някакви координати,телефони може ли да ми дадете?
Благодаря в аванс Hug  bouquet

# 313
  • Варна, морето, сините вълни...
Ох сега видях че лечебното плуване  било за деца над 4г. Sad(( Моля ви някой ако знае къде има за по малки да сподели!!
 Hug

# 314
mimi_jobnoto,за толкова малки или индивидуални уроци или в Младост, където майките влизат с детето, а треньорът казва какво да правят. Поне аз само тези варианти знам.

Общи условия

Активация на акаунт