Добра треньорка по плуване във Варна за басейн Приморски

• 130 826
  • 468
  •   1
Отговори
# 285
Някой знае ли дали в Басейн Делфините има уроци за възрастни? Благодаря предварително!  Simple Smile

Има, 40 лв. мисля е програмата. Обади се по тел. за по-сигурно. Peace

# 286
Някой знае ли дали в Басейн Делфините има уроци за възрастни? Благодаря предварително!  Simple Smile

Много ти благодаря за бързия отговор!Сега остава да звънна и после да се престраша...че имам да преодолявам страха си от отпускане във вода : )

# 287
Много ти благодаря за бързия отговор!Сега остава да звънна и после да се престраша...че имам да преодолявам страха си от отпускане във вода : )

Ще ти хареса и ще преодолееш страха си, сигурна съм! Peace А и то е плитко. Simple Smile

# 288

Аз лично ходя при Соня Емилова в Дом Младост и съм много доволна. Има места ако искаш да се запишеш - тренираме пон, ср, пт от 20 до 21часа - тогава няма деца и е по-спокойно. Лично мен ме е научила на страшно много неща и ми е помогнала да преодолея един от най-големите си страхове - да си потопя главата под водата, а сега плувам целия басейн под вода без да си поема дори и дъх Simple Smile Успех и не се колебай - страхотно изживяване е Simple Smile

# 289
Аз лично ходя при Соня Емилова в Дом Младост и съм много доволна. Има места ако искаш да се запишеш - тренираме пон, ср, пт от 20 до 21часа - тогава няма деца и е по-спокойно. Лично мен ме е научила на страшно много неща и ми е помогнала да преодолея един от най-големите си страхове - да си потопя главата под водата, а сега плувам целия басейн под вода без да си поема дори и дъх Simple Smile Успех и не се колебай - страхотно изживяване е Simple Smile

Че е страхотно изживяване спор няма.  Simple Smile
Но не е ли по-малко басейнчето в дом "Младост", а и в "Делфините" има оформени коридори?
Въпрос на избор разбира се. Wink

# 290
Здравейте, бих искала да ви попитам дали някой има актуален телефонен номер на басейн "Делфини", защото този който го има по сайтовете 511312, не функционира, а и никъде няма актуална информация. благодаря ви

# 291
  • Варна
Новият номер на басейн "Делфини" е 052/820640 , на предната страница го има изписан. Simple Smile

# 292

Че е страхотно изживяване спор няма.  Simple Smile
Но не е ли по-малко басейнчето в дом "Младост", а и в "Делфините" има оформени коридори?
Въпрос на избор разбира се. Wink

Ами зависи от ситуацията - за начинаещи е супер, защото е плитко и може да стигаш дъното, но за хора, които вече знаят ДОБРЕ да плуват им идва малко тясно. За това пък може да се използва външния басейн, който е с вряла вода и няма почти хора на него. Делфините доколкото знам е с по-студена вода, а и си представям каква навалица е там. Но пак казвам според зависи от какво точно имаш нужда:)

# 293

Благодаря за информацията! А каква е цената на урок по плуване там? Simple Smile

# 294
  • На небето
Здравейте, препоръчайте ми треньор и басейн във Варна. Преди няколко години водих сина ми на Дом младост (въпреки, че ми е далеч) плащах по 5лв. на посещение и нищо не правеха. Децата само се плискаха. Имаше толкова много деца, че треньора не можеше да обърна внимание на всички.  Останах разочарована и го отписах. Ние живеем във Виница. С една приятелка искаме да си запишем децата, но нямаме идея къде има тренировки които да са ни по близо и да е сравнително евтино.
Видях, че има лечебно плуване, което ще ни е от полза, но е 10лв. на тренировка.  #Crazy

# 295
Здравейте, препоръчайте ми треньор и басейн във Варна. Преди няколко години водих сина ми на Дом младост (въпреки, че ми е далеч) плащах по 5лв. на посещение и нищо не правеха. Децата само се плискаха. Имаше толкова много деца, че треньора не можеше да обърна внимание на всички.  Останах разочарована и го отписах. Ние живеем във Виница. С една приятелка искаме да си запишем децата, но нямаме идея къде има тренировки които да са ни по близо и да е сравнително евтино.
Видях, че има лечебно плуване, което ще ни е от полза, но е 10лв. на тренировка.  #Crazy

За дом `Младост` моето впечатление бе същото, тогава, когато ние ходихме цената бе 4лв. на ръка и нищо, ама нищо не правеше. От басейн `Делфини` до Кауфланд- Възраждане съм супер доволна, цената е ниска, но по-важно е вниманието, което обръщат на децата и обясненията. Обстановката е приятна- нов басейн все пак. Но мисля, че минималната възраст е 8г.На вас обаче сигурно ще ви е далече.

# 296
Естел, имаше близо до Виница една треньорка/похвалена/ и много любезна по телефона - Вилия Палаузова. В топлите месеци тя и дъщеря й провеждат тренировките в техен басейн. Тя самата беше писала по-назад в темата, че зимата тренировките се провеждат в закрит басейн на Дружба май... За мястото не съм сигурна. Имаха и сайт. Ако те интересува мога и тел да ти дам. Нямам лични впечатления, но поне ви е близичко и може да опитате. Иначе другото място, за което и преди съм споделяла е Ориндж , но там и цените са малко по- височки, но пък резултата е страхотен!

# 297
  • На небето
poem ако имаш телефон наистина ще ми е от полза. Благодаря!  Peace

# 298
Иначе другото място, за което и преди съм споделяла е Ориндж , но там и цените са малко по- височки, но пък резултата е страхотен!

Може ли малко повече информация за Ориндж - долу горе цени на тренировка и колко е минималната възраст?

# 299
За Ориндж направо копирам едното си лично съобщение към съфорумка, която също се интересуваше:

Две три странички по-назад в темата бях обяснила по- подробно. Картата, която е задължителна , за деца е 165лв. С тази карта се посещават всички групови занимания като плуване/средно напреднали и много напреднали/, различни детски занимавки според възрастта и седмичния график. За начинаещи в плуването освен картата се заплащат и индивидуални уроци, които са от 18 до 20лв според треньора и са за учебен час. Броя индивидуални уроци и съответно месечната цена е според желанието на родителя, единствената непроменяема цифра е цената на картата, която е за месец /30-31 дена/ от датата на стартиране.
 Моето дете тръгна на 3г. Предполягам, че е индивидуално според детето. Правиха някакви тестове с детето преди да го запиша...предполагам дали ще му е комфортно без мен.
 Тел на Вилия Палаузова, който аз имам е 088 8914740 , дано не го е сменила. Дано и тя се включи в темата, ако е сменен.

Пп. Не успявам да си открия старите публикации за плуването и предполагам, че е моя грешка и за Ориндж съм писала в друга тема явно  Blush Отивам да се срамувам  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт