Добра треньорка по плуване във Варна за басейн Приморски

• 130 834
  • 468
  •   1
Отговори
# 270
rori80 на 02.07.2012 г. залепиха нови графици за тренировките за втория за сезона курс за начинаещи -тренировките започват от 23.07.2012 год. Моят съвет е иди до басейна и виж при кой треньор ще ти е най-удобна тренировката и му се обади, на списъците има и телефони. Иди колкото се може по-скоро тъй като някой от часовете вече са заети.

# 271
В Дом Младост Йордан Адамов - понеделник,сряда, петък и събота има тренировки от 9.30 до 10.30ч
2лв. такса басейн, 3лв. тренъор.
 В басейна е постоянно с тях и много добре ги подготвя, а и водата е чиста и минерална, четох че е зеленясала, но не е вярно.

Последна редакция: сб, 07 юли 2012, 13:56 от sgr

# 272
Здравейте,

Нуждая се от малко помощ - има ли някой информация за треньор, който е склонен да работи с дете с увреждане (става въпрос за аутизъм)?

Ще съм много благодарна на всеки, който отговори!   Simple Smile

# 273
Новият номер на басейн "Делфини" е 052/820640.Започна записване за 20.08-14.09.

# 274
На басейн "Делфинни" се обучават деца 9-14г по програма"Аз се уча да плувам".20 лв за 20 тренировки.За ученици който могат да плуват могат да тренират безплатно след 18 ч като покажат лична ученическа карта или бележник.Треньори там са:Ж.Николова,М.Медникаров и още 2 треньори,но не запомних имената им.За този месец записването по програмата завърши,беше на 01.08 в 08.00ч

Аз като ходих ми казаха,че може да ходят деца от 9 до 16г. Simple Smile

# 275
Искам да попитам за тампоните,понеже до сега не съм ползвала и може ли да се получи СТШ (синдром на токсичния шок) ?
Много искам да започна да ходя на тренировки,но поради тази причина,че тренировките са точно тогава,когато на мен ми идва м. и не мога да ходя по друг начин освен да си слагам тампони. Sad

# 276
  • Варна
По принцип не пречи да се плува с тампон, но ако досега не си ползвала изобщо, по-добре пробвай предварително. Аз лично не съм чула на някой да му е станало нещо, а доста момичета сме били през годините, но все пак.

# 277
Новият номер на басейн "Делфини" е 052/820640.Започна записване за 20.08-14.09.
Този период на записване за коя дата като начало на тренировките е? Защото на мен ми бяха казали, че предстоели 2 седмици профилактика на басейна м.09 ?

# 278
 Продължаваме тренировките в закрит, топъл басейн в хотел ,,Романс''. За информация ми пишете на лични.

# 279
За дете на 2г как стои въпроса с уроците?Има ли такива мъници които да се учат да плуват?

# 280
Записвам се да ви следя. Надявам се някой да се включи с прясна информация за Приморски за евентуално свободни места! Синът ми след няколко месеца става на 6 и вече една година не мога да озаптя желанието му да се научи да плува. Разчитам на вас  Peace

# 281
# 282
Интересно кой клуб е това  newsm78. Долу на басейна е пълно с деца, може би е останал свободен коридор и по този начин са решили да съберат деца за трениторвки, похвално е Hug

# 283
Някой знае ли дали в Басейн Делфините има уроци за възрастни? Благодаря предварително!  Simple Smile

# 284
За дете на 2г как стои въпроса с уроците?Има ли такива мъници които да се учат да плуват?

Мен ме интересува същото, въпреки че детенцето ми сега е на годинка и може би е още мъничко. Но ми се иска да го запиша на плуване възможно най-рано.

Общи условия

Активация на акаунт