Време е за тиквички

• 110 431
  • 694
  •   1
Отговори
# 330
Марулка, страхотна е! Да ти е жал да я разрежеш  Heart Eyes

# 331
Ето и моята торта от тиквички. Не стана, като тази на марулка, но не ми се занимаваше много  Embarassed , а и всички бяха много гладни  Laughing

Промених малко съставките, както казах. Промените съм записала в Мойте любими рецепти.

# 332
Харесва ми   bouquet

# 333
  • София
 L 0 V E , много свежа, цветна и вкусна изглежда  Peace А бе въобще всичките сте невероятни.  smile3501

# 334
И аз днес направих тортата от тиквички,само че направих един блат (изпечен във фурната), защото в тигана ми се разпадна.Снимки ще покажа по-късно,когато ги сваля на компютъра.

# 335
Най-накрая се накумих да направя макарони с тиквички и пресни домати, рецептата беше оттук някъде, ама не помня чия  Blush, обаче искам да му благодаря  bouquet  Мноого готини станаха, тивкичките ги метнах на грил тигана, после доовкусих с малко зехтин и балсамико. Макароните (сварени) обърках с пресни домати на кубчета, риган, пресен чесън и маслинова паста. Сложих тиквичките отгоре и поръсих обилно с пармезан, мммм  Mr. Green

Камембер, тази рецепта я бях мернала тук някъде преди време и вече 2 седмици я търся безуспешно. Можеш ли да я напишеш тук с точните пропорции, моляяя!  Praynig  Hug 

# 336
и на нас много ни хареса, благодарности на pinа bouquet

ето линка:   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231840.msg7203228#msg7203228

# 337
Харесва ми и на мен идеята за салата с тиквички и макарони  Peace Рецептата на pina  е с пилешко месо, не е с домати, ще импровизирам, ако Камамбер не даде нейната рецепта.

# 338
Сега се сетих за суфле от тиквички,но за съжаление ,много трудно стават.
1 кг . тиквички ги изчиствам и нарязвам и сварявам в подсолена вода.
Отцеждам ги и ги смачкам на пюре.
После ги запържвам леко в малко масло.
Като изстинат ,прибавям към тях чаена чаша прясно мляко,и 1 чаша настърган кашкавал.,половин чаша счукан сухар ситно нарязан магданоз,сол,черен пипер и 3 яйца.
Разбърквам сместта и я изсипвам в тава ,намазана с масло.
Поливам го с 3 лъжици сгрято масло и го пека.
Вкусно е но винаги спада  Embarassed

# 339
момичета, ако говорите за моята италианска рецепта с тиквички и пресни домати, тя е на 4-та страница, ворият постинг. много се радвам ако е тя и ви е харесала, ние често я хапваме през лятото  Hug заради нея отглеждам цели две саксии с пресен босилек  hahaha

# 340
Ето я и моята тиквена торта (по-скоро тиквена пица):

# 341
ихаааааааааааааааааа newsm81 newsm81 newsm81
Изглежда много вкусно Медункее  chef

# 342
момичета, ако говорите за моята италианска рецепта с тиквички и пресни домати, тя е на 4-та страница, ворият постинг. много се радвам ако е тя и ви е харесала, ние често я хапваме през лятото  Hug заради нея отглеждам цели две саксии с пресен босилек  hahaha
ДА!ДА!ДА!  Grinning   Hug
Много благодаря!!!!!   bouquet
И аз отглеждам пресен босилек на терасата, обожавам босилекови ястия! (нали съм босилек  Mr. Green )

# 343
е, в твоя случай си е направо задължително  Mr. Green   bouquet

# 344
Марулка, Сладунка #Crazy - страхотни предложения Peace.
Сладунка а рецепта newsm78, или само ни дразниш а Wink

Общи условия

Активация на акаунт