Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ...

• 200 184
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • в 1001-та нощ
интим - цялото обезкосмяване в интимната зона
иначе само около пубиса се води "бикини зона"

поне така е обичайно

allba_a, много неприятно с тази алергия - ще продължаваш ли?

# 541
интим - цялото обезкосмяване в интимната зона
иначе само около пубиса се води "бикини зона"

безопасно ли е?

# 542
  • в 1001-та нощ
ами аз съм родила дете след такава процедура и не мисля, че съм имала проблем Wink))

в какъв смисъл безопасно, нямам поражения по кожата - при все, че съм с много фина и нежна кожа, доста тънка

# 543
  • sofia

allba_a, много неприятно с тази алергия - ще продължаваш ли?

Ами да, продължавам. Вчера направих крака до коляното - няма зачервяване. Явно на ръцете е по-чувствителна кожата. Ще третирам малки участъци, и ще наблюдавам за алергична реакция. Peace

# 544
Днес ще се възползвам от тази промоция. - http://www.vsichkioferti.bg/?p=103

Ходили ли сте в този салон? Малко ми е странно като е купено от сайт.

# 545
  • София
Привет и аз се интересувам някой правил ли е лазерна епилация в този салон - Charmant.
Гледам ето тази оферта, и се чудя  Thinking. Ако имате отзиви споделете  Rolling Eyes
http://vzemigo.bg/index.php?option=com_enmasse&controller=de … mp;sideDealFlag=1

# 546
доста евтини ми се виждат процедурите  newsm12

# 547
И на мен ми се струва, че е съмнително евтино. То не се знае до колко цената отговаря на качеството, ама все пак.....Това е и една от причините да не се възползвам от многото евтини неща по сайтовете.Дано в студиото в което ходя да направят промоция.....би било добре Simple Smile

# 548
Днес в Пикасо за лице (горна устна и брадичка) и мишници ми излезе 50лв, хванах промоция Simple Smile

# 549
Аз съм си купувала промоции от тези сайтове и да ви кажа няма разлика между изцяло платено и промоционално. Ако обръщате внимание всички продават примерно макс 1-2-3 ваучера на 1 лице, което означава, че искат да ви набутат в салона и останалите процедури да ги направите на реалната цена. Аз си взех 2 процедури за крака по 80 лева на елос, ма сега ще платя още 3 поне на нормална цена...А и като влезе човек в салона с ваучера за едно и започва още 101. Аз лично реших, че няма как да направя крака, пък да не направя бикини зона. После никам айде и едни мишнички да направя и реално им изпълних план графика. Това е малко като в магазините - бананите са 1 лев, ма ако иде човек за банани ще си тръгне с 3 торби други покупки и ще се върне пак... Та и тука така. Истината е, че с напредване на процедурите се увеличава и силата на лазера и съответно не е невъзможно, но няма да е особено ефективно да се продължи в друг салон с друга промоция от сайтовете. Те го знаят отлично... Та няма измама в тези промоции, но си правете сметката и за разкешването после, защото хване ли се човек на хорото и трябва да го играе до край.

# 550
да, доста парички ще отидат, сега платих 50 лв, но другия месец сумата ще е 85 за същото.  Но важното е да има резултат.

# 551
и аз имам силна соларна алергия и нищо ми няма от фото епилацията ,освен това кожата на третираните места ми е необичайно мека и гладка -този ефект не мога да постигна с нито един от известните начини за депилиране/епилиране

# 552
да се отчета и аз...в събота бях на Елос в хил клиник. Уж отидох на контролен час, пък взеха, че ми направиха процедура  Laughing. записах си час и за март месец. Сега чакам да видя кога ще ми изпадат космите. Иначе си ме попитаха дали съм ходила на солариум....явно има значение все пак.. Thinking. На самата процедура доста подскачах, тъй като не очаквах боцкането  Embarassed Не знам дали беше добра идея, но тя го намали малко за да не ме боли толкова....мислите ли, че това намаляне на силата на радиочестотата ще се отрази много на резултата?

# 553
  • в 1001-та нощ
каква зона третира?
колко ти струва?

# 554
триъгълник ,струва 110, но плащаш 4 процедури за 5, като парите не се дават наведнъж, а просто си плащаш всеки път като отидеш...това май е зарибяващо с тези промоции, но дано поне процедурите да имат ефект.

Общи условия

Активация на акаунт