Коя е най-добрата: лазерна, фото или елос епилацията ...

• 200 172
  • 757
  •   1
Отговори
# 705
не знам кой ви лъже , че има такова нещо - премахване завинаги на окосмяването ?!?

# 706
не знам кой ви лъже , че има такова нещо - премахване завинаги на окосмяването ?!?
И за 2-3 години да е, пак ще ми е огрооомно облекчение Simple Smile

# 707
ами то си е точно толкова ефекта и само ако ходиш на поддържащи процедури , ще имаш нещо като траен ефект - в смисъл няма да виждаш дебели и черни косми

# 708
ох,и 2-3 години да са толкова нерви ще ми спести.така да се изнервям всеки път като се правя,че не е истина!

# 709

Ефекта е месец, не години. Колкото и процедури да правите, след месец пак ще се появяват косми, независимо колко са малко. Правила съм сумати фотоепилация и лазерна и накрая се върнах към кола маската.

# 710

Ефекта е месец, не години. Колкото и процедури да правите, след месец пак ще се появяват косми, независимо колко са малко. Правила съм сумати фотоепилация и лазерна и накрая се върнах към кола маската.
Така... Вие виждали ли сте черни косми, подкожни черни косми и всички съпътстващи неприятности чакайки да станат космите достатъчно големи, че да ги хване колата.
Трябва да ви е ясно, че има хора  с ЧЕРНИ косми, които са постигнали 100% ефект и си го пазят дълги години с поддръжки 2 пъти в годината. Дори имам приятелка която забременя, роди, кърми и успя да се запази ефекта, независимо, че не ходи на поддръжки 1 г и имаше ефаси хормоналната буря. На всички ни е ясно, че светлите косъмчета и мъхчетата трудно се повлияват, но не правете генерални заключения.

# 711
При мен пък има траен ефект. За съжаление направих малко процедури и поради финансови причини прекъснах, и не успях да се простя с всички косми. Освен това космите са ми по-светли, така че там ще се наложи да повторя повече. Но в онези части, които спряха да растат, макар че вече ходя на кола маска, не се появяват /мишници и интим/. Вече 1 година. Така че ако не се получава, има си причина - хормони, лош уред, знам ли. Обаче ефект има! Sunglasses

# 712
Моите косми са тъмни, почти черни и ефект виждам. Днес съм на 3-та процедура. Като гледам колко косъмчета са ми останали под мишниците - почти са изчезнали. На лицето по-трудно става, но съм упорита.

# 713
Моите косми са тъмни, почти черни и ефект виждам. Днес съм на 3-та процедура. Като гледам колко косъмчета са ми останали под мишниците - почти са изчезнали. На лицето по-трудно става, но съм упорита.
Чакам и аз с нетърпение, вече има наредък, в края на месеца съм на 2-ра процедура Simple Smile За лицето ще изчакам до зимата, сега не смея...
Надявам се от 5 процедури да има траен ефект за през лятото, после ще продължавам...

# 714
За мишници - най-малко 4 процедури трябват, а за лице - най-малко 6.  Колкото са по-тъмни космите, толкова по-добре се повлияват.

# 715
Аз започнах крака с лазер 500 D. Ще трябва обаче доста да почакам за ефект. Около 10 процедури, които са през шест седмици, ехеее...

# 716
Аз започнах крака с лазер 500 D. Ще трябва обаче доста да почакам за ефект. Около 10 процедури, които са през шест седмици, ехеее...
нещо броя на процедурите ми се струва доста голям Money

# 717
И на мен, но уверяват, че било супер ефикасно и ще трая за хубост, пък ще видим. Само това ми повтаряха "имай търпение и ще видиш" Rolling Eyes

# 718
След определен брой процедури косъмчетата стават тънки и светли и тогава по-трудно се повлияват. Обикновено се правят процедури с друг лазер. Поне в Пикасо е така.

# 719
За мишници - най-малко 4 процедури трябват,

Crazy както казах имам 3,но ефекта е 90%,но не липсващи,а налични косми  Crossing Arms май май и аз съм от недоволните!

Общи условия

Активация на акаунт