Когато от плач утихва,сладко Априлчето се усмихва

• 11 070
  • 269
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добро утро момичета!!!
Ще подлудея вече малката е с ужасна хрема неможе да спи не може да се нахрани като хората незнам какво да правя слагам и Стеримар малко я успокоява и после пак .Моля,кажете ми има ли някакви капки за нос, които мога да и слагам или някакъв друг лек защото ми е много жал като я гледам как се мъчи.Предварително ви благодаря.Лек и приятен ден на всички.

Чувала съм, че помага като капнеш по 2-3 капки ампула витамин C в носа...ама не съм пробвала.
Иначе и Косьо хърка от запушен нос, имам Стеримар, ама все забравям да му слагам.
Много гадни пъпки има по лицето обаче...май Роси беше писала вчера за същите... както бяха пъпки, сега е твърда грапава червенина Sad Аз с нищо не я мажа...така ми каза педи-то (ама докато бяха само пъпчици). Чудя се дали да не отида пак да питам  newsm78

Момичета от София, някой ходил ли е при д-р Драганов (ортопед във ВМА) на УЗ за крачетата? Доволни ли сте?

# 211
dariq - ти като му слагаш Стеримар-а после почистваш ли с клечка за уши - аз знаеш ли какви дъъъъъъъъъълги ги вадя от носа на Филипчо!!!               

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 09:29 от stefinka

# 212
Момичета как преборвате коликите ooooh!Сина ми от две нощи не може да спи и писка по цяла нощ.През деня спи постоянно,но стане ли вечер и се почва едно свиване,пръцкане.Тъкмо се унесе и писне пак SadЧувала съм,че се стърже в млякото малко индийско орехче,но дали помага Thinking

# 213
  • София
Момичета как преборвате коликите ooooh!Сина ми от две нощи не може да спи и писка по цяла нощ.През деня спи постоянно,но стане ли вечер и се почва едно свиване,пръцкане.Тъкмо се унесе и писне пак SadЧувала съм,че се стърже в млякото малко индийско орехче,но дали помага Thinking

Ели, не си прави експерименти със здравето на детето! Има чайчета (специални бебешки), медикаменти и т.н. Не че нещо от тях помага, де...В крайна сметка по-добре да пореве детенцето, отколкото да му докараш някоя беля така.
А ако чуеш, че се вари жабешки нокът ...ще му дадеш ли????

Пробвай рецептата на jul със сешоара.

О-о-о-о-о, ама ти си от Пловдив! Вени-Б беше писала за лек против колики, който се приготвял от пловдивски лекар! Питай я...

И още нещо (да обясня гневната си реакция от преди малко) - за индийското орехче съм чувала, че е канцерогенно за възрастни, а тук говорим за няколкоседмични стомахчета.... Извинявам се все пак, ако съм обидила някой!

# 214
  • Русе
Добро утро и от нас  Hug !!!

pepa_ilkova благодаря   bouquet !!!

И аз да ви се похваля с моят мъник.От няколко дена сам си премахна нощното хранене.Папкаме в 23 и после чак в 5 сутринта  Flutter .А снощи даже незнам какво му стана,обаче последно папка в 22 ,заспа към 23 и после чак в 5 се събуди за папане.Не е ли много 7 часова почивка между храненията  за неговата възраст  newsm78 .

Вчера на разходката пък Сашко близо 1 час се кокори в количката и се усмихваше нещо.Дори навънка не спа,но поне не плаче  Heart Eyes

stefinka много лошо прави този твоя Филип бе  Sad .Обаче нищо не ми идва на ум да те посъветвам,освен да ти кажа да имаш желязно търпение  Hug

# 215
Ели, индийско орехче със сигурност не може, но тук момичетата коментираха вълшебната сила на сушоара, пускаш го  и звука му успокоява дребното - изпробвано е, действай и нали си знаеш за коликите лек няма - минават от само себе си  Peace

# 216
  • София

stefinka много лошо прави този твоя Филип бе  Sad .Обаче нищо не ми идва на ум да те посъветвам,освен да ти кажа да имаш желязно търпение  Hug

Или както беше писала jul (днес много я споменавам) : "Памук в ушите и джин в стомаха"  Wink

# 217
  • Русе

stefinka много лошо прави този твоя Филип бе  Sad .Обаче нищо не ми идва на ум да те посъветвам,освен да ти кажа да имаш желязно търпение  Hug

Или както беше писала jul (днес много я споменавам) : "Памук в ушите и джин в стомаха"  Wink

smile3532  newsm62  smile3532  newsm62  smile3532   newsm62

ВаняМ направо ме обиваш какви работи помниш и как винаги на място ги напомняш  Joy

# 218
'Бах тоз джин - колко трябва да изпия, че да спра да го чувам!!!    Wine Glass Wine Glass Wine Glass
Пропуших покрай тоя Филип!!!
Сега остава и да се пропия................

# 219
Ама си го обичам де    Crazy Crazy Crazy

# 220
Ясмина на 40-тия ден на Дани го заведохме в св.Николай (до бариерата на 27 юли) Там е кръщаван и мъжа ми Wink Иначе до римски терми е св.Атанасий (там беше нашата сватба)  Grinning ама там поповете много често са фиркани Mr. Greenиначе църквата,особено двора й са супер Peace

Снощи се понаспах ако може така да се каже!Забелязала съм,че вечер много му се изнервям на детето като реве....през деня по не ми прави впечатление Thinking

# 221
  • Временно
Забелязала съм,че вечер много му се изнервям на детето като реве....през деня по не ми прави впечатление Thinking

И аз съм така.Защото вече много ми се спи,а пък през деня тъй или иначе съм на крак.

# 222
Оххх, много ми се спиии...
Вчера се прибрахме в 2:30 от София, имаме работа с мъжо - един проект за филмче, което уж беше готово, ама пусти му компютри, всичко затрили...
Та бабата беше тук на дежурство. Изобщо не е плакал вечерта и е нямал колики (по принцип има между 8 и 9). Ще взема да й го "посвещавам" по-честичко. Rolling Eyes

Аз в колата го возя на задната седалка, защото той така или иначе като усети возилото и заспива като полярна мечка.
Дали го оставям да плаче - ами да, той плаче обаче преди ядене и докато реагирам да "сготвя", си е издрал гърлото. Обаче като се наяде, лелеее, така заспива, че може и да прихърка  Joy Поне със заспиването нямаме проблем, но буденето през нощта си остава.

Иначе хремата - той си я има от как го помня (не че е много отдавна), но заради бактериите му капя и Цилоксан. Иначе в началото и аз чистих с клечки за уши, обаче сега взехме аспиратор - излизат 3 пъти повече секрети  #Crazy

Стефинка, не се бой, просто бебетата си приличат на майките. Моят хубостник е същият, какво ще правя зимата, не знам, но за сега нямам против, така поне си имам извинение за хайманосването и занемареното домакинстване.  bowuu

Мисля си, че каквото и да ми поднесе, мога да го издържа и понеса, стига да ми е добре детенцето. Когато ми е най-трудно си спомням колко много сме го искали колко много го обичам и как бих се чувствала, ако го няма. И благодаря на Бога за този невероятен подарък, който ни е дал. Определено това ми помага!

# 223
  • Popovo
Ние днес имаме месечинка!
Честито и на бебоците на veni, Doroty, desita 79 и anni.
Да са ни живи, здрави и щастливи децата.

# 224
честито на всички месечинки!сисе абе заяли са се тия с мене и това е #Cussing outсега пак лъжи  накрая ще ми писне и....... #2gunfire.ние от 2 дни си ядем по 150 мл и сме на 5 яденета.след баня в 17.30ч. папаме в 18.00ч и заспива.после чак в 12.00ч. и в 05.00ч. и така до 10.00ч.и после пак през 4 часа.поне си спим без проблем.вчера я чух да заплаче истински за 1 път като боцнаха крачето и беше за секунди Heart Eyes.лек ден и до после.

Общи условия

Активация на акаунт