Ще подлудея вече малката е с ужасна хрема неможе да спи не може да се нахрани като хората незнам какво да правя слагам и Стеримар малко я успокоява и после пак .Моля,кажете ми има ли някакви капки за нос, които мога да и слагам или някакъв друг лек защото ми е много жал като я гледам как се мъчи.Предварително ви благодаря.Лек и приятен ден на всички.
Чувала съм, че помага като капнеш по 2-3 капки ампула витамин C в носа...ама не съм пробвала.
Иначе и Косьо хърка от запушен нос, имам Стеримар, ама все забравям да му слагам.
Много гадни пъпки има по лицето обаче...май Роси беше писала вчера за същите... както бяха пъпки, сега е твърда грапава червенина
Аз с нищо не я мажа...така ми каза педи-то (ама докато бяха само пъпчици). Чудя се дали да не отида пак да питам 
Момичета от София, някой ходил ли е при д-р Драганов (ортопед във ВМА) на УЗ за крачетата? Доволни ли сте?
Сина ми от две нощи не може да спи и писка по цяла нощ.През деня спи постоянно,но стане ли вечер и се почва едно свиване,пръцкане.Тъкмо се унесе и писне пак
!!!
!!!
.А снощи даже незнам какво му стана,обаче последно папка в 22 ,заспа към 23 и после чак в 5 се събуди за папане.Не е ли много 7 часова почивка между храненията за неговата възраст 
ама там поповете много често са фиркани

сега пак лъжи накрая ще ми писне и.......
.ние от 2 дни си ядем по 150 мл и сме на 5 яденета.след баня в 17.30ч. папаме в 18.00ч и заспива.после чак в 12.00ч. и в 05.00ч. и така до 10.00ч.и после пак през 4 часа.поне си спим без проблем.вчера я чух да заплаче истински за 1 път като боцнаха крачето и беше за секунди