Когато от плач утихва,сладко Априлчето се усмихва

• 11 070
  • 269
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ   bouquet
Аз пък ви черпя виртуално днес, защото с тати имаме годишнина от сватбата- цели 5 Heart Eyes

# 226
Момичета вие кога смятате да заголвате ръчички и крачета?Май вече е достатъчно топло newsm78Като го знам моят Даниел как изобщо не търпи топло май му е време да слагаме бодитата с къс ръкав и да заголваме краката!Ще мажа и тях със слънцезащитния крем,ще го предпазвам с чадърчето и така..... Peace

# 227
  • Popovo
Аз мисля да изчакам още малко с късите ръкави, че времето е доста лъжливо, поне при нас де.В един момент е много горещо, в следващия има облаци.

# 228
Здравейте момичета , имам един въпрос Може ли да се ядът ягоди и череше докато кърмим?Защото  чувам много противопоказни неща по този въпрос ,имали някаква опасност за алергии на бебето чрез кърмата?

# 229
  • ул. "Мечтание"
Здравейте момичета , имам един въпрос Може ли да се ядът ягоди и череше докато кърмим?Защото  чувам много противопоказни неща по този въпрос ,имали някаква опасност за алергии на бебето чрез кърмата?

Извинете, че така ви нахълтвам в темичката, но видях какво е питала мамата. Аз наскоро се интересувах от същото. Казаха ми, че няма проблем да ям, но трябва да следя бебо. Ако хапна днес, два три дни да не ям такива неща, за да си проличи дали няма някаква алергия. Педиатърката с която говорих ми каза също, че така е по-добре, отколкото когато започнем да захранваме, чак тогавада даваме алергизиращи храни. Естествено не трябва да прекаляваме и да ядем прекалено много. Тук става въпрос за мъхести плодове, ягоди, малини и т.н. Педиатърката препоръча да се ядат основно плодове и зеленчуци, които си ги има по нашите ширини.
А относно черешите - от тях можше да си ядеш без проблем. Доколкото знам не са свързани с алергии.
Дано да съм била от полза.

# 230
Точно мъхести плодове ми каза да не ям нашата педиатърка-малини,ягоди,праскови,киви и т.н PeaceЧереши,ябълки и точно както е казала Селин всички,което можеш да си откъснеш от градината -МОЖЕ Peace

# 231
Ние днес имаме месечинка!
Честито и на бебоците на veni, Doroty, desita 79 и anni.
Да са ни живи, здрави и щастливи децата.
Честита месечинка на сладките ни бебочета !!!
Много да са ни здравички и послушнички !!!
 Hug

# 232
Честита ни месечинка!!!
Аз ягоди хапвам , по 2-3 без да прекалявам!
Имам голям проблем с кърменето- не ми харесва едната гърда Confused Започва да суче и незнам как захапва/ уж правилно/ а ме боли адски, е изтрайвам но тя пък започва да се сърди и да плаче! Не мога да разбера мляко ли не и пуска или какво?!? А от другата гълта като змей! Лошото е че от въпросната не изцедих нищо сега , та явно кърмата там нещо липсва/ тя ми е оперирана по принцип и с по малко кърма/ ! А от компресиите  така ме боли -  цялата!

# 233
dariq - ти като му слагаш Стеримар-а после почистваш ли с клечка за уши - аз знаеш ли какви дъъъъъъъъъълги ги вадя от носа на Филипчо!!!               
Аз почичствам с помпичка за суполи. Много е удобна. Купете си и не се мъчете с клечки за уши. Има ги във бебешките магазини.

# 234
  • Варна
Честита месечинка на бебоците, които празнуват днес!

sisee/b] трябва ли да се обаждаме предварително, че ще ходим на църква? Носи ли се нещо?

veni-b този проблем с гърдата наскоро ли го получи? Дано скоро се оправят нещата  Peace

Днес бяхме на разходка до към 15:00 и Невена като му откърти - едвам я събудих в къщи да яде. Сега пак спи, а баща й я дебне да се събуди и да ходят да пазарят зеленчуци  Grinning

Последните две вечери се кърмим по 3 пъти, а пък аз чакам да отпадне поне едното нощно хранене. Ще има да си чакам  Whistling

Haliotis честита годишнина! Много щастливи мигове заедно ви желая!   bouquet

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 18:02 от Ясмина

# 235
Здравейте, момичета, аз имам подобен въпрос за ягодите - може ли да ядем сладко от ягоди или малини докато кърмим? Примерно по малко с палачинка?? Все пак е преработена ягодка?
Честито на всички празнуващи месечинка!

# 236
здравейте и от мен.

Честита ни месечинка.

Ох искам да споделя с Вас. Момичета ако имате запек не използвайте много силни разхлабителни. защото  става картинка.
Аз 3 седмици  се мъча да излекувам някакви си гадни  хемороиди и вече бях готова да спра да я кърма и  да почна да пия поредното  лекарсво.
 Малката осеща всяко мое безпокойство не иска да яде от гърдата - яде само  5 -6 мин и после почва рев, неспокойна е аз се изнервям още повече и  така два дена вече.
но отидох на хирург след дълги уговаряния. и познайте ..... нямам никакви хемороиди, а разкъсване на ануса. Ужас лошо ми  стана.
И  сега се налага оперативна намеса. Стискайте палци. Верно  операцията не е нещо  сериозно била рутинна , ама честно предпочитам да родя още веднъж.
Дано да мине всичко и  аз да се успокоя и  да мога да си  я кърмя както  трябва.

# 237
  • Бургас
Деси, стискам палци Praynig Всичко ще е наред Hug
Аз от помпичката за нос на Чико не съм доволна изобщо Confused С клечка за уши се справям много по-добре Peace
Ние днес разголихме кълки Laughing Изведох ги с баткото на разходка, а то стана такава адска жега, че се наложи да им купувам и на двамата по-леки дрехи в движение. В резултат на шопинг-разходката дребната я накиприх с къса дънкова поличка и тениска и сафари с къс ръкав, и с три-четвърти чорапи Flutter Беше станала вир вода милата с панталон и боди с дълъг ръкав преди това. Мъжът ми изпадна в ужас, че ще простудя детето с тия голи кълки, но тя пък се чувстваше много добре Sunglasses

# 238

veni-b този проблем с гърдата наскоро ли го получи? Дано скоро се оправят нещата  Peace
от вчера започна да се дърпа! И сега ме боли вече цялата гърда от притискането дето уж и помагам! Защо така не я харесва  newsm78
Деси - много гадна работа , това да не ти е от раждането?

# 239
  • София
Ние пък сме по цял ден навън, просто немога да се прибирам за по 2 часа и да ги катерия тия 4 етажа с количката и Ради  #Crazy И затова си взимам памперси и папо и по цял ден в парка и околните малки улички Simple Smile Е вярно че като му сменям памперса разбират през три квартала защото Ради изобщо не обича тази процедура, ама пък после си спи като къпан, за сметка на вкъщи където въобще не иска да спи! От както сме се прирали към 18,00 се люлееме и изобщо не иска да спре да мрънка и да заспи, а пък аз искам да ударя една студена биричкаааааааааааааааа ................... незнам как ще сме през нощта Tired

Сисе и аз също днес се замислих кога ще ги разголваме, аз май много го навличам навън Thinking Ти как го обличаш Дани, ние сме с блузка и панталонки или цяло костюмче и одеало отгоре, ама понеже то е много тънко е сгънато на две или само с портбебето, ама днес се зачудих дали пък не му е топло на детето.............

Общи условия

Активация на акаунт