Аз пък ви черпя виртуално днес, защото с тати имаме годишнина от сватбата- цели 5
Като го знам моят Даниел как изобщо не търпи топло май му е време да слагаме бодитата с къс ръкав и да заголваме краката!Ще мажа и тях със слънцезащитния крем,ще го предпазвам с чадърчето и така.....

Всичко ще е наред 

Беше станала вир вода милата с панталон и боди с дълъг ръкав преди това. Мъжът ми изпадна в ужас, че ще простудя детето с тия голи кълки, но тя пък се чувстваше много добре

И затова си взимам памперси и папо и по цял ден в парка и околните малки улички
Е вярно че като му сменям памперса разбират през три квартала защото Ради изобщо не обича тази процедура, ама пък после си спи като къпан, за сметка на вкъщи където въобще не иска да спи! От както сме се прирали към 18,00 се люлееме и изобщо не иска да спре да мрънка и да заспи, а пък аз искам да ударя една студена биричкаааааааааааааааа ................... незнам как ще сме през нощта 
Ти как го обличаш Дани, ние сме с блузка и панталонки или цяло костюмче и одеало отгоре, ама понеже то е много тънко е сгънато на две или само с портбебето, ама днес се зачудих дали пък не му е топло на детето.............