Пепи, аз вече купих трите дози Пентаксим, моята педиатърка ми го препоръча и реших да и се доверя

Роси, мисля, че на тази възраст обиколките на гърди и главичка са горе-долу еднакви; поне така казаха педката и майка ми

Аз искам да попитам как обличате и завивате бебоците за разходка и по-специално тези, които се возят в количка със зимен кош
Вчера срещнах една позната с бебе на три месеца, което освен дрешките беше увито в памучна пелена и отгоре с дебело одеяло. В същото време моята девойка беше с рокличка и чорапогащник и леко якенце с качулка, а отгоре бях я наметнала с памучна пеленка. Много се страхувам с това обличане - веднъж да не я претопля, веднъж да не я простудя
, чак да я увивам в дебели одеяла ми се струва множко, но все пак бих искала да си сверя часовника с вас
! Вчера Alokazia ми спомена какво им е препоръчла тяхната педиатърка (която е и моя между другото) за премахване на нощното хранене и аз викам що да не пробвам-ТА! Изкъпахме юнака доста по-рано от обичайното-още в 19:30, яде, заспа! Идеята беше да се събуди към 12, пак да яде и вече чаааак сутринта да се събуди! Да, ама не! Събуди се и в 12 и в 2 и в 5 и от тогава няма заспиване братче! Само хленчи, мрънка......бебешка му работа! Ама аз тъкмо изпих едно кафе (а след малко трябва да яде), тъй че ще стане 5 пъти по-нервен
! И той упорит, ама и майка му не се дава!
!
! Аз много ги харчех едно време (имам село до Русе и всяка ваканция бях там и много харесвам твоя град, ама МНОООООГО!)
, дано да го прави все по-често, че се бях притеснила - само ревяхме до сега. Вашите бебчовци усмихват ли се вече?
Вече даже не следя кога е яла, особено предиобед яде доста начесто, не знам и час и половина между храненията дали се събират. Към обяд вече почва да прави по-големи паузи, а нощем даже и по 4-5 часа (еднократно де, да не си помислите нещо). 

. Тая процедурка я правихме 2 месеца преди да родя, та ми е прясно, още не сме се оправили напълно. Идея нямам как ще се справите при наличието на всичкия бебеши стаф.
Въпреки даването и от двете гърди и цеденето до последна капка малкото след кърмене продължава да реве от глад докато не хапне поне 30-40 мл АМ. Но вече се примирих и спрях да се тормозя, щото както казва майка ми "то си получава бонусите на кърмата, а АМ е за пълнеж, да налива дупето!"