Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на дискусиите в публикациите?
Какъв е режимът на хранене на някои майки?
Какви са мненията относно въвеждането на плодово пюре и каша?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на дискусиите в публикациите?
-
Какъв е режимът на хранене на някои майки?
Някои майки споделят, че хранят децата си три или четири пъти на ден. Например, една майка споделя, че режимът на хранене на нейното дете е както следва: сутрин - АМ (адаптирано мляко), обяд - зеленчуково пюре, следобед - плодово пюре, вечер - АМ. Друга майка споделя, че храни децата си с плодово пюре, каша и млечни продукти на редовни интервали между храненията.
-
Какви са мненията относно въвеждането на плодово пюре и каша?
-
Какви са практиките за въвеждане на кисело мляко?
-
Какви са вашите преживявания с въвеждането на супи и други храни?
. Аз се притеснявам постоянно за развитието на Цветан, въпреки че знам , че нищо му няма. Просто там на всяка консултация измислят нещо ново. Според мен се презастраховат, нямам друго обяснение. Последния път казаха, че бил много добре в двигателното си развите, но все пак да сме направели още 1 курс гимнастика. Сигурна съм , че и на мен ще ми говорят такива неща като станем на годинка. Просто децата са различни и не може всички да прохождат на 1 година. Ето Ани лази вече, а Цецко не се и опитва още, но съм сигурно, че и това ще стане.

всеки бърза с изписването на лекарства и тежки диагнози. И моите племенници /момченца-вече на по 11 и 6 годинки/ проходиха късно ... след година и два месеца. Помня го защото на годинката им правихме кръщенета, а те не се и опитваха и да ходят. Даже по-големият не пълзеше, а правеше едни странни опити като се придърпваше само с ръчичките ... като сакато
. А пък за малкият ни наплашиха, че имал някакво изкривяване на крачета (не помня точно медицинският термин) ... то беше ходене по специалисти, носене на специални гащи и т. н. Между впрочем по-късно разбрах от майка ми, че и за мен докторите са изказвали подобни съмнения - слава богу напразни. 
очертавасе пак горещ ден:) а ние не искаме навън. ревем да се късаме и накрая носим по един за да постоят поне час на въздох 
(изцеждам около 120-200 мл.) което давам ако не в 18,00ч то във 20,30-21,00 ч.