Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ - 2

• 26 151
  • 306
  •   1
Отговори
# 195
Аз си имам готов проект за кухня , писах го в някаква друга тема.Само дето цената за изпълнение е  #Crazy Shocked #Crazy Shocked #Crazy Shocked #Crazy Shocked    и   със сигурност няма да е тази марка.  Joy

# 196
Диди,може ли да пуснеш проекта за кухнята,защото в момента над това си блъскам главата.

# 197
Аууу как сте се разписали Simple Smile Браво! Изглежда топлото раздвижва всчики багер, бетоновози и строители...
Но не и нашите Sad
Направихме замазките - доволни сме и то много. Момчетата, които правиха ВиК и ОиВ много културно си свършиха работата. Мазачите също - сложихме фибран на всякъде по подовете. Незамазани останаха само мокрите помещения заради капризите на майстора с теракота. Щял сам да си прави замазката и мазилката за да бъде както той искал.
Всичко до тук - добре, но има много тухли, които се счупиха, други, които подмениха, но не слепиха и т.н. Втора седмица ги чакам някой да ги оправи. Но уви - било дребна работа и нямалко налични майстори.
До петък трябва да е всчико готово, защото влизат мазилките. Ще работят с машина и няма да има време да се оправят нещата - тухли, дупки и т.н.

А това да накараш някой да дойде да ти изчисти и изравни двор (че и му плащаш на всичко отгоре) си е жив майсторлък. Все едно царски особи ще ми чистят двора...
Ох, много съм им ядосана на всички. А времето лети и Октомври трябва да се нанесем инъче трябва да спим на улицата... Sad

# 198
chudovisteto , проектът е само на А4 и в момента е при архитекта , защото му го бях дала да ми направи кухнята с тези размери.Не знам дали по принцип ще ти свърши работа , защото е доста голяма кухня и с остров.И е съобразен със съответните шкафове на модела.Имаше един много интересен детайл , който беше за печка , но сложихме там голям хладилник , който не е за вграждане.Когато си получим документите , ще го снимам и кача да го видите.Иначе моделът на кухнята беше този:

http://www.bamax.it/fioccodiseta_rus.htm

Има една бяла кухня , същия модел и вляво на снимката се вижда печка в една ниша.Вместо нея сложихме хладилника , а вляво от него един много интересен шкаф със стъклени врати , който в дълбочина е като килер с разни телени кошници за продукти.Не е от типа с издърпване.Не съм го виждала другаде и за съжаление , ще се простя с тази идея.Иначе може да разгледате модела.  :peace
:

# 199
Anneese , споко ! Сигурна съм ,че до октомври ще се нанесете !  Peace Ще чакаме снимки !  Simple Smile

# 200
  • густо майна Филибето
Anneese, точно така правят истинските майстори, мажат си и редят плочки. Ако мазилката е неравна ще им се наложи да я заравняват, затова сами си вършат тази работа.
За чистенето на двора и аз ще искам да се отнесат като към царска особа Laughing По-неприятна работа не знам има ли GrinningИзглежда така, все едно почти нищо не си свършил, а в действителност работата е страшно много.(и е тежка)

# 201
Изглежда в бързането не съм написала точно както трябва нещата - исках да кажа, че все едно аз каня на работа царски особи. Коткам ги, кланям им се, пари им давам и пак не идват...

просто ми писна да ни отсвирват постоянно. Всички казват, че от Януари сме били направили толкова много неща, какво сме се били разбързали точно сега. Ами кога?
Да не говорим, че с въпросните майстори сме си стиснали ръцете за тези дейности преди 3 месеца. какво още им трябва?
...

май аз се втелясвам много, но пък като гледам при другите хора колко бавно става всичко май съм си късметлийка. Просто ми е трудно да съчетавам работата, детето, домакинството и строежа...
Или май само се оплаквам Simple Smile

Както и да е. Ще снимам другата седмица, когато е измазано. Сега не става за снимки.

# 202
Ле-ле девойки как сте се разписали  Hug
При нас нищо ново...чакаме адвокатката...чакаме архитекта ....чакаме  ли чакаме  Sick
Вие всички като гледам лека полека добре се движите ...браво  smile3501

# 203
Anneese  ,направо ти завиждам за замаските,
от една седмица ги плануване и все нещо излиза,сега крайният срок е понеделник,
чакам го и жичкаджията,такова мотане падна с тия кабели,да не говоря,че дограмата ми се бави вече 10 дена,над срока.
Относно двора,поне това което ни казаха,е че след като приключат,ще го изравнят и ще го насипат с хумус/не съм много сигурна дали така се пише/,ама да видиме дали така ще стане.
А след като изпръскат с машината какво мислиш да слагаш отгоре?

# 204
  • Балчик
  Anneese направо ти завиждам. Вече сте до замазките. А ние тепърва започваме.
    Днес дойде геодезиста и заби колчетата. Утре почваме да копаем основите и започва строежа най-после.  Да видим докъде ще я докараме. Моя мъж беше голям оптимист в началото и смяташе до Нова година да се нанесем. Ама нещо взе да се съмнява вече. Дано поне до пролетта да успеем.

# 205
vemite , да не забравиш да направиш снимка на първа копка !  Simple Smile Пък може и проекта да разгледаме!  Успех и посрещане на Нова година в нова къща!  Peace

# 206
  • Там където е семейството ми
Anneese Към края винаги е така. SadИ аз миналата седмица бях бясна,но в крайна сметка всичко се оправи.

Ние сме вече почти готови и до седмица, две се нанасяме.Ураааааа Grinning

# 207
ИВКА 10 , това ли е къщата ви?

# 208
  • Там където е семейството ми
ИВКА 10 , това ли е къщата ви?
Горният етаж само.Там където е терасата.Долу ще бъде магазин. Grinning

# 209
Значи , всъщност апартамент.Може и да покажеш снимки !  Peace

Общи условия

Активация на акаунт