Строеж - къде, как, колко? Тема за взаимопомощ - 2

• 26 141
  • 306
  •   1
Отговори
# 225
  • Балчик
  А това са две от фасадите

Изток

и Юг

# 226
vemite , хубава къщичка !  Peace Много хубаво , че си си направила дрешник към спалнята и склад долу до дневния тракт ! Видях , че за фасадата е предвиден балчишки камък.Това онзи бял ,релефен камък с мидичките по него ли е , че не помня.Ако е такъв - много го харесвам , сложихме от него на една голяма подпорна стена на вилата. Раковините ми са страст и имам колекция. Да сте живи и здрави да си завършите дома и да покажеш снимки !    bouquet

# 227
  • Балчик
  Диди точно този белия грапав камък е балчишкия. В нашия град навсчкъде сме с такъв камък. Даже и тротоарите са от него.
  За дрешника към спалнята много държах да го има. Между другото самия архитект ми го предложи още в началото. То ще стане нещо като голям гардероб с рафтове, чекмеджета и закачалки.
  Склада до всекидневната се наложи понеже нямаме мазе. Аз зимнина не правя, но се налага някои инструменти на моя мъж да има къде да се приберат. А и нали ни е малка къщата ще е нещо като склад за каквото се наложи.

# 228
  • Варна
Ох, като гледам каква мъка е с тези архитекти, май най-добре да им дадеш точно какво искаш, а те само да чертаят. Направо незнам..

# 229
Момичето,здравейте,
първо да ви метна по едно кафе. Grinning
vemite , много добро разположение,
допада ми страшно.

Yee ,не се ядосвай и аз бях кълбо от нерви,но в даден момент просто си казах,че и да закъснеем,няма да е чак такъв проблем,по-добре бавно но да стане както ти го искаш,отколкото по време на строежа да се ядосваш,че нещата не са изпипани.

# 230
Ох, като гледам каква мъка е с тези архитекти, май най-добре да им дадеш точно какво искаш, а те само да чертаят. Направо незнам..

Joy Сигурно не си чела предните ми публикации ! Аз отидох при нашия със 100%-ва представа за къщата - трябваха му 5 месеца и 10 срещи да я начертае!  Simple Smile Но оптимизмът ти е за    bouquet !

# 231
  • Варна
Didi69, направо ме отчая!

# 232
Didi69, направо ме отчая!

Може пък вашия да се окаже по-схватлив ?! Аз постигнах известен бърз успех след 2 безрезултатни срещи , като му изпратих на имейла списък на помещенията със задължителни минимални размери.Така че може да си ги напишеш на един лист и каквото говорите , говорите и накрая му ги връчваш.  Peace

# 233
Yee, не така де... приеми по-спокойно нещата... и архитектите са хора, иначе готови проекти щяхме да си купуваме  Laughing Аз не бях 100%-това представа и успя човека да ме изненада... приятно  Mr. Green Дано при теб се получи бързо и лесно, хайде Диди69 да не я плашим толкова пък  Laughing (изпреварила си ме Mr. Green )
То да не попаднеш и на арх. като на Вълничка (морска)... момиче къде го намерихте тоз човек  ooooh! сега си давам сметка, че нашия никога не ни е шашкал с подобни суровини... не мога да кажа дали е за смяна, но явно е много спорен този субект  Mr. Green

Диди69, щастливка съм си аз, его обади се архитекта да ходим да си предаваме проекта  Mr. Green А ти си мнооогоо готина  Peace

vemite, много хубава и компактна е станала къщурката  Peace И аз снимки явно ще показвам, но ще се пробвам да си изпрося една поща де...

# 234
Ей ,щастливке !   bouquet Кога ще видим проекта , който те е изненадал приятно?  Grinning И снимки на парцелчето може !

# 235
Някой има ли лични впечатления от този тип подови натилки ????
http://www.elis.bg/ceramica_bg_db.php?page=image_list&ssid=13&sid=2

# 236
Някой има ли лични впечатления от този тип подови натилки ????
http://www.elis.bg/ceramica_bg_db.php?page=image_list&ssid=13&sid=2

Не ,но съм им хвърлила окото за пътеките в двора , за клинкера знам , че е много здрав !  Peace

# 237
Ужасно ми харесва , чак ми идва да си сложа такова нещо в кухня/трапезарията ....педполагам че не е невъзможно .Страхотни десени има .

# 238
Темата отново замря ,пак ще трябва да я вадя от забвение !  Laughing Ние все още сме доникъде , благодарение на архитекта!  #2gunfire В момента той едва успя да се добере до фаза работен конструкторски проект , който все пак е с достатъчно информация ,за да се направи количествена сметка.Така ,че се надявам другата седмица да пиша за първата оферта ,която ще получим на нейна база.А какво става при вас?   Simple Smile

# 239
  • в моя свят на мир и любов
Никой не споделя какво е решил за отоплението и пречистването и затоплянето на водата за битови нужди.
Имате ли идеи?

Общи условия

Активация на акаунт