НОЕМВРИЙКИ сме щастливи, ще сме майки - горди и красиви!

• 9 615
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
Хелоу еврибоди с тумбалони hahaha Mr. Green

Моят преглед с нищо не може да ви впечатли - даже и на ехо не ме гледаха. Доки каза, че всичко е наред, вървя си нормално - вече в 4-ти месец както си и трябва, качила съм за 1 месец 4 килца и смятам да взема да поогранича муцането, защото ако всеки месец качвам по 4 #Crazy Пита ме дали вече усещам бебо - и аз амии май да Embarassed срам да го хване човек, уж ми е за 2-ри път ooooh! Сега чуденката ми е за БХС-то, вика ме след 2 седмици за БХС и аз се чудя дали да си го правя - като гледам почти всички ще го правите та мисля и аз да не се цепя от колектива Hug

Рози много се радвам за вас, много хубаво, че сте доволни от прегледа и от всичко Heart Eyes
LL Cool J сега ще ходя при ендокриноложката ми и ще видим дали ще продължа да пия хапчета, защото в момента съм ги спряла. Сега ще пускам пак хормони и да видим какво сабя ще покаже Simple Smile а за килограмчетата, определено трупкам повече, ама пък от друга страна стартирам тази бременност от 47 кг, а предната започнах от 52кг или 54кг - ох вече не помня ooooh! Whistling
Янорен аз съм с тиреотоксикоза и да си призная Хашимото нищо не ми говори Embarassed

Специално добре дошъл на таткото в ноемврийският ни отбор Grinning
кой е като нас а - имаме си и татко Wink

# 181
TatkoBarba,добре дошъл от мен и много ти се радвам,не всеки татко би го направил! smile3501
newsm10 И аз много ти се кефя - поздравления!

# 182
Първо да кажа добре до6ъл на татко барба - кога се похвали с добри резултати, кога в от4етни се вписа  Mr. Green

Днес стъпих на кантара и о, ужас, 4.5 кг отгоре... поне хубавото е, 4е напоследък само плодове ми се ядат и дано остане така, 4е ина4е не слон, ами не знам какво 6те стана  Mr. Green

За велоергометъра не знам, ама тука мацките си карат колела бременни и хи4 не им пука... Аз не смея де, а и все не6то ми придърпва, та си кротувам, но ходя пове4ко и май това 6те ми е спортът.

От сно6ти усе6там едно особено не6то вдясно, дали е бебо не знам - рано ми се вижда о6те за първескиня. Доки ми каза за 20 седмица, ама то 6те си покаже... На преглед съм 4ак другата седмица и с нетърпение 4акам да мине времето...

# 183
Бъдещата мама за съжеление няма интернет на работа а в къщи за сега не си стой много но когато излезе после в болнични ще ( предполагам де сигурно е много кофти да стоиш цял ден сам).

# 184
Тонеса, радвам се, че всичко е минало ок на прегледа  Hug

Шамс, абе все ще те питам... тоя пудел твой ли е? Ако да, ти ли го боядиса така  hahaha Joy

Мацки, аз съм с около 6-7кг отгоре  ooooh! Лятото ще мина само на плодове! Първата бременност качих само 12-13кг, ама тогава бях на 21г, а сега както съм тръгнала  #Cussing out

# 185
Вале, аз после ще ходя на фетална морфология при доц.ТОмова, между 19-21 г.с.Много съм доволна от нея, ако искаш мога да ти дам координати.Особено е специализирана в сърдечната област, а това за мен е особено важно, както и всичко останало де.
Комарче, за хемороид много помага кубче лед, притиснато към мястото.Малко е неприятно, но е ефикасно.
Хана, и аз тренирах упорито преди да забременея, ама после спрях.Но знам, че няма проблем стига да не вдигаш тежести и да я караш по-леко.До 8-ямесец знам, че няма проблем да се тренира.
Татко Барба, добре дошъл.В ноемврийската тема 2006, където също пиша, пак имаме един татко и той твърди, че му било много приятно да е петелът в кокошарника  Wink дано и на теб да ти е добре в женска компания  Peace
Тонеса, радвам се, че е минал добре прегледа  Peace

Хайде и аз да изляза от нелегалност и да се представя със снимков материал http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233168&photo=38

# 186
Вале, аз после ще ходя на фетална морфология при доц.ТОмова, между 19-21 г.с.Много съм доволна от нея, ако искаш мога да ти дам координати.Особено е специализирана в сърдечната област, а това за мен е особено важно, както и всичко останало де.
Комарче, за хемороид много помага кубче лед, притиснато към мястото.Малко е неприятно, но е ефикасно.
Хана, и аз тренирах упорито преди да забременея, ама после спрях.Но знам, че няма проблем стига да не вдигаш тежести и да я караш по-леко.До 8-ямесец знам, че няма проблем да се тренира.
Татко Барба, добре дошъл.В ноемврийската тема 2006, където също пиша, пак имаме един татко и той твърди, че му било много приятно да е петелът в кокошарника  Wink дано и на теб да ти е добре в женска компания  Peace

Хайде и аз да изляза от нелегалност и да се представя със снимков материал http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233168&photo=38

Че защо да не ми е приятно сред толкова много жени Embarassed

# 187
Не ме разбирай погрешно, ама нали знаеш...женска ни работа, като ни удари хормонът да не се оплакваш  Wink Наистина се надявам да ти е добре сред нас.  Peace А иначе не се и съмнявам, че ти е приятно сред толкова жени  Wink

# 188
Тонеска радвам се че и при теб всичко е наред  Heart Eyes
Ама как ще тежиш 47 килограма бре , малееееееееее мен направо ме е срам да си кажа мойте тогава Mr. Green

Аз още не съм се теглила , пусти страх  Mr. Green
Ама сигурно утре ще ме прекара Crazy
С първата бременност качих 13 килограма и раждах горе-долу на сегашните си килограми  Mr. Green направо не ми се мисли до къде ще я докаръм Whistling

# 189
момичета,аз преди да забременея карах всеки ден по 30-40мин.велоергометър,от тогава  прекратих тренировките,но от началото на тази седмица,ги почнах пак.Питах лекарът каза,че нямало проблем,но въпреки това се притеснявам,дали е добре?Моля,ако има мами занимаващи се активно със спорт да ме посъветват
И аз се чудя дали мога да карам колело Thinking Мисля си, че ако има опасност, то тя може би е от евентуално падане или от друсането...не знам newsm78 Някой ако знае да казва!
Именно друсането е опасно...
И падането, разбира се.
С тренажор няма толкова опастност, но да се кара лекичко...

...

Татко Барба, поздравления. И да се грижиш добре за майчето и бебочко  Grinning

# 190
  • София

И аз ще ходя при Томова, но не разбрах аз ли трябва да си запазя час или лекарката защото ми каза при когото преценя да отида и че при тях е д-р Томова, ако искам мога при нея

# 191
Виж, това вече не знам.  newsm78 Преди 2 години не беше при тях.Аз сама ще си запазвам час, но утре все пак ще питам и ще ти кажа.

# 192
  • София
Виж, това вече не знам.  newsm78 Преди 2 години не беше при тях.Аз сама ще си запазвам час, но утре все пак ще питам и ще ти кажа.

много ще съм ти благодарна  Heart Eyes smile3525

Да ви попитам, вие пъпчасахте ли ???? Аз -да, четох, че ако преди цикъл са ми излизали пъпки сега 99,9 % ще съм пъпчива.....е вярно е ! Mr. Green

# 193

Да ви попитам, вие пъпчасахте ли ???? Аз -да, четох, че ако преди цикъл са ми излизали пъпки сега 99,9 % ще съм пъпчива.....е вярно е ! Mr. Green

Момиче ще е бебо да знаеш  Mr. Green

# 194
Здравеите момичета. Аз само да отбележа нещо,
Честит Рожден Ден на Джинджари! Желая ти от сърце здраве и щастие, много любов в семеиството и да си наи-щастливата мама през Ноември. Наздраве и весел празник cheers

Общи условия

Активация на акаунт