НОЕМВРИЙКИ сме щастливи, ще сме майки - горди и красиви!

• 9 692
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
Хриси не се притеснявай - всичко ще е наред на прегледа Hug
Ох, мен такъв мързел ме е опънал, че чак не ми се мърда Embarassed дали има някой като мен Thinking

Да ви попитам, вие пъпчасахте ли ???? Аз -да, четох, че ако преди цикъл са ми излизали пъпки сега 99,9 % ще съм пъпчива.....е вярно е ! Mr. Green

Момиче ще е бебо да знаеш  Mr. Green

Мома ще е - и аз така мисля Wink

# 196
Охооооо и рожденничка си имаме Grinning

Джинджи честит рожден ден!
Да си жива и здрава и много щастлива, а през ноември най-сладкото момченце на света!

# 197
Джинджи , честит ти празник и от мен , само хубави неща да ти се случват , много приятни и незабравими моменти ти желая , винаги да си заобиколена от любимите ти хора , и не на последно място , най-прекрасния и красив бебок да гушкаш ноември месец  bouquet

П.п. А тя къде се изгуби , сякаш не съм я мяркала скоро Rolling Eyes

# 198
Лиде а вие как сте бе мила?

# 199

Джинджи, ЧРД!!!
Много здраве и пари и сладко бебе на есен гушкай ти
  Wink

# 200

Да ви попитам, вие пъпчасахте ли ???? Аз -да, четох, че ако преди цикъл са ми излизали пъпки сега 99,9 % ще съм пъпчива.....е вярно е ! Mr. Green
Валенце и аз пъпчасааааах Embarassed Thinking ooooh! страшна работа..........докато си замине едната идва друга. newsm78
Добре дошъл на Татко Барба,леко бременеене на жена ти ,че и на теб покрай нея!  Joy
Джинджи честит рожден ден,мила! Леко бременеене,здраво бебче на финала и мноооого усмивки и любов край теб!
Мацки забравих ,че проф.Кременски ми каза изрично доки да провери за костици на носа,а аз забравих да му кажа,и незная дали е погледнал това Crossing ArmsМислите ли че сам се е сетил,но просто не е изкоментирал? Нали е профи би трябвало всичко каквото трябва да види,нали?

# 201
  • София
ДЖИНДАРИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ЦЯЛА ГОДИНА ДА НЕ СЕ ОТТЪРВЕШ ОТ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ И НАКРАЯ ДА ГУШНЕИ НАЙ-СЛАДКОТО БЕБЧЕ!!!!!

# 202
Лиде Wink , да не ни баламосваш нещо  newsm78 Къде се е скатала рожденничката  Thinking

Розе, няма за какво да се тревожиш - този лекар е професионалист и само хубаво съм чула за него!!! Ако е нямало костица е щял да ти каже  Hug Hug Hug

# 203
Софи мерси! Hug

# 204
  • София
Ох, мен такъв мързел ме е опънал, че чак не ми се мърда Embarassed дали има някой като мен Thinking

Момиче ще е бебо да знаеш  Mr. Green

Ако сте прави ще има да ви черпя .... newsm51!!! Дано на 27 се покаже да видим какво ще е.

Момите се дават пъпките на майките такава ли била работата?????

# 205
И аз пъпчасвам ,като тинейджър това значи ли , че ще имам момиченце   Praynig Hug

# 206
Ще черпиш , ще черпиш , ние сме тук и чакаме Mr. Green
Работата е такава , че когато бременната има пъпки и други такива работи , се очаква ебето да е момиче , защото един вид взима от красотата на майка си , за да стане то красиво Laughing А ако бременната е хубава , с чисто лице , бебо е момче , защото то и давало красота на майка си Crazy Mr. Green
Дано си ме разбрала ,ч е аз така обяснявам , че и за мен е неясно понякога какво искам да кажа Mr. Green

# 207
Здрасти момичета ЧРД на Джинджари да ни е жива и здрава
записах се на ЖК - леле голямо чакане падна - пфуууу - а за феталната ме отложиха за 2 ри Юни - много рано било още - ама аз и не давам зор!
Имам обаче пробелм - намериха ми гъбички - кандидоза - доктора каза, че може да се дължи на утрогестана дето го слагах вагинално - променял средата на влагалището - малко се стреснах от този факт с гъбите Cry
Дали не е опасно за бебето а?
Ако някой знае нещо по въпроса - моля да сподели! Cry

# 208
  • София

И аз съм така!!!!! Нищо не ми са прави и тука един змей ме гледа лошо че си ровя в интернет , а мен не ме вълнува  smile3521

# 209
Айде и от мен няколко реда.

По въпроса за пъпките, мойто дяти какво ли 6те е тогава - лицето ми е 4исто, а ми излязоха някакви гнусни пъпки по гърба  Mr. Green Кой кат мен, да се уреди с екстри...

Да не забравя, 4естит рожден ден, Джинджари - жива и здрава   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт