Завърнахме се от морето и съм много назад с информацията...Едни ми говорят за радиация, тук чета за взривове, какво става
Руми, честито. Лека и безпроблемна бременност!
Хармони, Радос - и аз като вас събирам още смелост! Уж го правим вече, ама умишлено или подсъзнателно пропуснахме дните на овулация и все си намирам оправдание (този път беше слънчевата алергия, която ме изби и трябваше да пия хапчета, противопоказани при бременност)
Рибче, да ти е жива и здрава Сузи! Много да те радва!
Слънчо, пекохме си дупето по това време, за съжаление не съм се запознала с твоята приятелка, имаше много майки с деца, но моята Руми е толкова срамежлива, че веднага почваше да ме дърпа настрани. Честито ти християнче!
Олимпия, твоят Коки е направо златен...Мечтая си за такова любвеобвилно момченце. Моята Руми само ме дърпа да ходя някъде и да правя нещо си. Даже не ме оставя да се наям, първо се храни сама, после почва "Мамо давай ми, че това много течно или ...някаква друга причина", после "Мамо, айде ставай да си играем" "мамо, ела да видиш какво направих", по пет пъти обяснявам да ме остави да се наям и тогава, ама не. Иначе и тя кара колело като бясна, но вече й е малка триколката, трябва да купим и ние друго.
Мама Нина, поздравления за Ники! За бибата не мога да ти дам съвет, ние все още заспиваме с нея и не бързам да я махам, с гърнето вече сме ок, нямаме аварии.
Да ви кажа, на морето Руми ми скрои номер, не искаше да пишка в морето, нито в тоалетните. Вика "Искам в стаята, тук няма гърне" Та така, ходихме до стаята

Атракция, страхотно сте се забавлявали!
Иринополис, тия пъпчици да не са слънчева алергия, сърбят ли я? Пробвай с Адвантан крем. На Руми така й минаха.
На всички почиващи, приятна почивка!
Айде утре ще дописвам, че стана дълго...
:cook2:h hevi pojelavamhehe..dano ne preqdete samo.....
и ме е хванала нервата като работя на него
Екранът изглежда огромен, буквите, иконките и всичко, а са дадени в нормален размер
/колкото и тъпо да прозвучи/, не искам да се разлигавя. Споменах, че съм харесала в Джъмбото потник с гащички и бабата веднага купила от Видин /и аз сега
Последен в списъка на трето класиране, ама важното е че е вътре.
Направихме си изследванията в кварталната поликлинака (въпреки че направленията ни бяха от друга поликлиника), и аз там си направих Васермана. Очарована съм, много бързо стана ...

побеснявам ! Трябва да си прибера тия памперси дето са ми останала, ама и в къщи ко да ги праа! Я, ги нека там, може да са от полза на някое друго дете!