Пролет пукна, хей! ФЕВРУАРЧЕТО лудей!

• 17 030
  • 300
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
Завърнахме се от морето и съм много назад с информацията...Едни ми говорят за радиация, тук чета за взривове, какво става  Shocked

Руми, честито. Лека и безпроблемна бременност!
Хармони, Радос - и аз като вас събирам още смелост! Уж го правим вече, ама умишлено или подсъзнателно пропуснахме дните на овулация и все си намирам оправдание (този път беше слънчевата алергия, която ме изби и трябваше да пия хапчета, противопоказани при бременност) Laughing
Рибче, да ти е жива и здрава Сузи! Много да те радва!
Слънчо, пекохме си дупето по това време, за съжаление не съм се запознала с твоята приятелка, имаше много майки с деца, но моята Руми е толкова срамежлива, че веднага почваше да ме дърпа настрани. Честито ти християнче!
Олимпия, твоят Коки е направо златен...Мечтая си за такова любвеобвилно момченце. Моята Руми само ме дърпа да ходя някъде и да правя нещо си. Даже не ме оставя да се наям, първо се храни сама, после почва "Мамо давай ми, че това много течно или ...някаква друга причина", после "Мамо, айде ставай да си играем" "мамо, ела да видиш какво направих", по пет пъти обяснявам да ме остави да се наям и тогава, ама не. Иначе и тя кара колело като бясна, но вече й е малка триколката, трябва да купим и ние друго.
Мама Нина, поздравления за Ники! За бибата не мога да ти дам съвет, ние все още заспиваме с нея и не бързам да я махам, с гърнето вече сме ок, нямаме аварии.
Да ви кажа, на морето Руми ми скрои номер, не искаше да пишка в морето, нито в тоалетните. Вика "Искам в стаята, тук няма гърне" Та така, ходихме до стаята Crazy
Атракция, страхотно сте се забавлявали!
Иринополис, тия пъпчици да не са слънчева алергия, сърбят ли я? Пробвай с Адвантан крем. На Руми така й минаха.
На всички почиващи, приятна почивка!
Айде утре ще дописвам, че стана дълго...

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 16:14 от Катерина78

# 166
Zdraveite mami,blagodarq na vsichki zaozdravleniqta.
Nie dnes imame dvoen praznik.Praznuvame denqt na nezavisimostta(pochiven den e,ama az shte rabotq) i drugiqt mnooogo po-vajen praznik e rojdenniq den na Niki.Dnes stava na celi 12 godini.Iskam da vi pocherpq s neshto po-taka...no nqmam vreme da se rovq v saitovete,zatova edna skromna pocherpka ot nas  party023 newsm38 Popcorn cook :cook2:h hevi pojelavamhehe..dano ne preqdete samo.....
haide tragvam na rabota..veseli lqtni emociii  vi pojelavam  bouquet

# 167
Да е жива и здрава Ники, усмихната и щастлива. Да не ви тревожи и само положителни неща да й се случват! Нека животът в Америка й отвори много врати и дано оцени след години трудностите, които сте преживявали заедно, в името на нейното бъдеще   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 168
Честит рожден ден на Ники!
Да порасне красива и самоуверена, да се адаптира добре в новата родина   bouquet

# 169
Здравейте, милички!  Flutter

Мама Нина, това е прекрасен празник - да ви е жива и здрава порасналата Сладурка  Hug  Нека всичко лошо да е зад гърба ви и да ви очакват само хубави емоции!!!

На мен ми преинсталираха компа и сега не мога да си оправя настройките и вида на всичко  ooooh! и ме е хванала нервата като работя на него  Crossing Arms  Екранът изглежда огромен, буквите, иконките и всичко, а са дадени в нормален размер  Crossing Arms  Както и да е, сега ще загубим доста време, докато си го оправим. Отгоре на всичкото в Мозила не се запазват отметките /както при Експлорера се копират в папка/ и сега почти нищо си нямам  Sad

Иначе мина първата седмица на работата, Рони си ходи на ясла, а изпитът ми се отложи. Чувствам се спокойна, радвам се, че вече работя /много ми дойде да си стоя вкъщи вече/. А Сузи е при баба си, даже стоя 2 дена сама през деня и се е справила чудесно. Притеснява ме фактът, че бабата постоянно й купува разни неща  Tired /колкото и тъпо да прозвучи/, не искам да се разлигавя. Споменах, че съм харесала в Джъмбото потник с гащички и бабата веднага купила от Видин /и аз сега  Shocked , няма да правим склад от дрехи, а пък искам и аз да си купувам на детето нещата/. Както и да е, издразних се, не се случва за пръв път /свекървата като че ми е осиновила детето и точно така се държи  Crossing Arms , как да не се ядосвам/. Вярно е, че я гледат и помагат, но пък трябва да има някакви граници /не знам, може и аз да съм ревнива майка и да бъркам, но така се чувствам  Confused /

Хайде хубав и слънчев ден, днес е по-прохладно и стават чудесни разходки!  Hug

# 170
Здравейте, милички!
Мнооого време мина откакто не съм влизала в нашето форумче, но не съм ви забравила. При нас всичко е нормално, Ангел е голям пакостник, нямам почивка и за секунда дори. Сега сме във Враца, тук ще изкараме лятото, при мама да ни поглези малко.
Да споделя с вас, че съм много щастлива че приеха Ангел в детската ясла.  Grinning Последен в списъка на трето класиране, ама важното е че е вътре.
И по този повод, имам въпрос към Софийските мамчета: Как стой въпроса с тези изследвания за прием в детската ясла. Ходи си в ХЕИ и се дават проби, но ние цяло лято ще сме тук във Враца и се чудех дали ще може да направиме изследванията тук и да занесеме бележка.Мисля че в Софийското ХЕИ става по бавно и повече е мотаенето. Та това питам де, как е в Софийското ХЕИ и дали  ще ни признаят бележката от Врачанското ХЕИ.
Поздрави на всички майки който вече имат второ/трето бебенце.   bouquet
И на всички останали разбира се!

# 171
  • София, България
Емито, не се ходи в ХЕИ  newsm78 Направихме си изследванията в кварталната поликлинака (въпреки че направленията ни бяха от друга поликлиника), и аз там си направих Васермана. Очарована съм, много бързо стана ...

Ние бяхме събота и неделя малко при бабите и дядовците, може да оставим детето за една седмица на ваканция ... Не сме се делили досега толкова за дълго, но ... май по-добре там отколкото в яслата!

Аз май не се похвалих, че от морето насам сме без памперс, почти няма фалове, нито нощем, нито през деня, само снощи изпуснахме едно ако ...

# 172
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
Как сте в жегите? Сложила съм си една морска снимка на десктопа да ме "разхлажда" и ям сладоледи на корем, ама пак ми е жега  Laughing

Ето малко морски снимки, на който му се гледат http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=261055.400

Мама Нина, честито ти пораснала дъщеря!

# 173
  • София
Привет!  Grinning

Кате, няма снимки, сложила си някакъв форумски линк  Rolling Eyes В снимка.бг също нищо не открих. Само от снимката на аватара ти си личи на Руми колко й е било хубаво  Laughing
Къде бяхте на море?

Нинче, със закъснение ви честитя рожденния ден на Ники! Дано само хубави неща да й се случват в живота  Heart Eyes

Ние бяхме за 3 дена на Дунава, хванахме риби , Кали ги дърпаше за опашките, поизпекохме се. То там е почти като на морето, ама " почти"  Laughing - има чайки, има вълнички, има пясък и дотук свършват сравненията  Mr. Green

Ние сме само с нощен памперс, май скоро и него ще го махаме, защото сутрин е почти сух.

# 174
  • София, България
Кате и аз не видях снимки!
Еликс, и ние може би и до днес нямаше да свалим памперса, обаче на път за морето спираме на една бензиностанция да му сменяме памперса, а той като се ИЗРИНАЛ! ама такъв обрив не сте виждали, лошо ми стана! Свалих веднага и памперс и всичко, и повече така и не му сложих, нито през нощта, нито по време на пътя - за щастие нямаше инциденти! Иначе обрива мина на 3-4-тия ден!  И до днес ме е много яд като ми го върнат от яслата с памперс   Close побеснявам ! Трябва да си прибера тия памперси дето са ми останала, ама и в къщи ко да ги праа! Я, ги нека там, може да са от полза на някое друго дете!

# 175
  • София
Радос, много кофти, сигурно от жегата и запаряването нещо се е изринал  Confused
Кали пие много вода, особено вечер и даже се учудвам, че пишка по веднъж през нощта, а сутрин като стане първата й работа е да го свали и тича на гърнето   Simple Smile

# 176
Привет, момичета!!!

Мама Нина, да ти е жива и здрава Ники!!!!

Кате, и аз не мога да видя снимките, а тази с Руми много ми хареса - истинска морска снимка. Много ме зарадва.

При нас тези дни е доста студено. Сутрин – около 0-2 градуса. През деня става около 13, но пак си духа студен вятър.  На долния остров има много сняг.

Аз съм добре – никакви неразположения, но  така да ми се спи, ама толкова много и то постоянно. След работа обезателно дремвам и после ако Габи заспи навреме – хоп и аз в леглото. Цялото ми свободно време отива в сън.

Да ви похваля моето гардже. Вече доста й се обогади англ. речник. На градината повтаряла  всяка дума, която й се каже, пеела песнички, танцувала, а онзи ден ми казаха, че вече имала и 3-ма приятеля. В неделя имахме гости – новозеландци – и след като Габи се поотпусна така започна да си играе и говори с приятелката ми. Беше ми страшно забавно да я наблюдавам и слушам.

Поздрави на всички!!  Hug

# 177
Blagodarq vi,momicheta za prekrasnite pojelaniq!  bouquet
Niki beshe mnogo shtastliva da gi chete(predi men proverqvashe temichkata)... Joy
Nie sme dobre,predi 4dni Luchko izvednaj vdigna T i vsichko mina barzo,moje bi beshe nqkakav 24 chasov virus,nqmashe apetit,no ot vchera zapochna da se hrani normalno.Golqm barborko e stanal,povtarq vsichko i s vseki izminal den me uchudva s nqkoq nova duma.
Rumi,bravo na Gabi za english.Luchko za sega samo znae "no",'yes" i bye,no toi nqma navika oshte da gleda detskite filmcheta po TV,a samo filmite na kompa,koito kaka mu mu e svalila,a te sa na bg.sigurno i pri vas imate filma za Dora i Diego,mnogo e hubavo folmcheto,pouchitelno i vsqka dumichka q povtarqt po mnogo pati,za da q zapomnqt,no malko vreme otdelq Lucheto za tezi detski...kak shte ssvikne s ezika tuk ..neznam.....za sega da e jiv i zdrav da luduva,a pak po-natatak shte mu mislq..
Pozdravi  na vsichki i priqtni pochivki na zaminavashite Heart Eyes

# 178
  • Пловдив
Извинявам се, съвсем съм се побъркала явно  Confused Бяхме тук http://www.paradisebeach.bg/main/index.php?lang=bg

Ето и снимките http://good-times.webshots.com/album/564024769eRMfnp

В понеделник ще пиша, че от почивката още не мога да наваксам с работата  Tired

# 179
  • София, България
Кате, аз нещо пак не мога да отворя снимките, сигурно в работата имаме някакво ограничение  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт