Пролет пукна, хей! ФЕВРУАРЧЕТО лудей!

• 17 017
  • 300
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, мили мами!  Hug Тръгваме след малко с татито, минаваме за газ, отиваме да си взема изпита и после по най-бързия начин хващаме пътя за Видин  Grinning Ще си видим дечицата след цял месец раздяла  Crazy

Изчезвам, хубав уикенд и много се усмихвайте!!!  Flutter

# 151
Zdraveite,mami!
Vsichki ste se zapatili nanqkade....samo nie shte si stoim tuka i shte ni se skasat dupetata ot rabota...ama ,zatova sme doshli ...da rabotim .Luchko e mnogo dobre,taka se e razprikazval..kogato se pribera ot rabota,ne moje da spre da mi obqsnqva kakvo se e sluchilpo prez denq,mnogo e sladak i e mnogo poslushen.Niki zavarshi uchilishte,napraviha q uchenichka na meseca,nagradiha q s medal i gramota(shte vi pokaja sled malko i snimkite),sega se gledat s Luchko.Po cql den se grigi za nego,mnogo dobre go gleda,dori na mesta se pravq po-dobre ot men.kogato beshe bolnichuk,tq uspqvashe da mu dade lekarstvata po-dobre ot men.kak go zalagvashe ..neznam,no uspqvashe da mu dade lekarstvoto bez rev i protesti.Tuk ima strahotni parkove s  interesni detski ploshtadki,navsqkade ima pusnati fontani,no samata voda si izliza ot zemqta,vsichki dechica sa golichki s banski-pampersi ,s igrachkite ,majem gi sas masla za izgarqne i taka si pravim plaj na parka,kato im omrazne na vodata,katerqt se po parzalkite i lulkite,mnogo im e zabavno.vchera mu kupih i pistoleti za voda,golqma radost beshe snoshti v banqta,a dnes i na poarka,padna golqmo mokrene i praskane.
vsichko e dobre,no samo edin problem imame-oshte sme s bibata,ne moga da mu q mahna.MOLQ,DAITE SAVETI ZA OTUCHVANE.zapochna da kazva na kaka ,kogato ima 'aki i piki",no sme s pampersa oshte.
Vaksini ne sme slagali nikakvi,predi da zaminem ni napraviha na vsichkite nqmamvi,kakvito se iziskvali za USA.Neznam dali ot klimata ili ot kakvo,no LUchko ne se beshe razbolqval celi 4 meseca,do skoro,kogato se zarazi ot nIki,no vsichko mina s hrema i leka kashlica.
Priqtno prekarvane na pochivkite na vsichki ,koito im predstoqt takiva.Eto vi malko snimki ot nas:
oh,pak  ne stava..ne moga da razbera zashto ne moga da pastna snimkata tuk...dobre,ako vi se gledat idete v www.snimka.bg
Pozdravi na vsichki

# 152
Здравейте и честито на всички именици!

Вече и ние си имаме едно малко християнче! Днес кръстихме Ивана и изкарахме един прекрасен ден! Мястото (Врачешки манастир) е едно райско кътче, което си заслужава да се види  Peace Ивана беше много послушна и само изпълняваше командите  Wink
Ето малко снимки:
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=6213621

Сега след 2-3 часа изчезваме за морето  Party

На всички леки горещини и до скоро   bouquet

# 153
Привет!
Честито кръщене на Ивана!   bouquet Приятно морско пътешествие, Слънчо!

Ние бяхме софиянци, запознах се с Ели и Кали  Hug
Ето и малко снимки.

# 154
  • София

Честито кръщене на Ивана!   bouquet Наистина манастира е много красив и поддържан!

Атракция, чакаме ви пак  Hug

Мама Нина, поздравления за Ники и само така да продължава  Wink А вие екстра си прекарвате в парковете  Laughing 

И ние отдавна открихме плажният сезон на балкона в малкото басейнче, а в двора има по-голям басейн , изобщо кеф! Искам и на басейн да отидем някой ден, обаче с мин. вода, евентуално на Панчарево-комплекс Корали. Някой скоро ходил ли е там да каже как е?

# 155
Рибче, вече си при двете си кукли... Сигурно си много щастлива. Как мина изпита?

Мама Нина, много се зарадвах за Ники! Поздравления!!! А като разказваш как само се грижи за Лъчко.... – направо златно детенце си имаш.

Слънчо, честито ви християнче!!! Да ви е жива и здрава Ивана! И какво хубаво венче сте й сложили. Прекрасни снимки. Наистина райско място. Красота и спокойствие....

Атракция, Бужи страхотно се е забавлявал!!!

Ние след 10 дена ще ходим на едно езеро. Там обикновено е по-студено, така че ще екипирам Габи с грейки и шапки....  Ще се возим с лодката на тати. Днес специално купи по-мощен мотор, за да можел да дава газ когато Габи поиска...  Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 юли 2008, 03:17 от Rumyana

# 156
  • София, България
Ехоооооо поздрави по случай първия ден на юли, символ на свободата и красотата!!!

Много ми се искаше да разгледам снимките от щатите, от кръщенето и от софийското посещение, но ще вляза привечер, много работа имаме сега!

Руми, много се радваме за бебчето, всичко да мине добре, ние още събираме смелост, мислим тука едни схеми, кога ще е най-подходящия момент, ама май няма да го измислим скоро  newsm78

За менингита да кажа, че бихме Пентаксима, да пази Господ наште слънчица!

Скъпата, аз съм фотографа  Embarassed няма кой, затова повечето ме няма по снимките  Wink  ето най-накрая и нашата снимка от купона  Confused то ние забравихме вече, че сме ходили, ама няма как, не ми остава никакво време, как се справяте момичета с къщи, с мъже, някои с по две деца не знам, аз скоро ще изпуша съвсем вече ....

Ние направихме лятната почивка за втори път, минала седмица ходихме на Ахтопол на моренце. Иринополис, много хубаво беше, видях че и вие там ще почивате ...

та така, това засега от мен, целувки ...

# 157
Здравейте  Hug
По-късно ще разглеждам снимки, че ме е завъртял един вихър вкъщи, да свърша всичко преди да тръгнем за Атина...
Костаки си има колело от 3-4дена и вече е голям  Laughing
Купихме му 16цола, защото малките са му прекалено малки (нали ми е висок щурчото). Кара го, та пушек се вдига  Sunglasses
Жалко, че фотоапаратът ми не прави клипове със звук  newsm78, та ми убива мерака...Много смешно върти педалите  Laughing
По-късно пак ще се включа да коментирам снимки и постове  Peace

# 158
Привет, мами!
Ние се върнахме от море - аз изморена, децата диви... То си има приказка - с деца на море...Като изключим ранното ставане на Мартин - първата сутрин в 4.30  Shocked (заспа чак в 14ч), а следващите около 6 - 6.30ч, постоянното търчане в ресторанта и крещене с пълно гърло "Татеееее" и плюенето на храна по мокета, други фрапиращи факти нямаше. Като успокоение за опънатите ми нерви - нито са си счупили нещо, нито сме ги губили, здрави бяха (като изключим едно сутрешно повръщане на Пепи и виене до обяд, че го боли корем) и малко сополи от страна на Мартин. Та на смелите майки, готови да се сдобият с второ - Честито! Руми - лека бременност и здраво бебе   bouquet, а на другите, които се чудят - поживейте си още малко  Mr. Green
Иначе, моренцето си е хубаво, уцелихме страхотно време, похарчихме пари - то не бяха балони, сладоледи, светещи звездички, рапанчета, близалки ..... и това като съм отбила поне още толкова атаки за всевъзможни боклуци  Blush
Живот и здраве юли ще отидем за 4 дена без деца - да усетим и ние морето, все пак.
Не че са ни лоши децата, но не застават на едно място - а аз не смея да ги оставам без контрол и постоянно ги следя. Иначе, са самостоятелни - Пепи ходеше сутрин за кафе от един бар на плажа и последния ден отидоха с Марти заедно,  връщайки се с кекс (каките ги били почерпили) и Пепи щастлив обяснявайки, че едната кака ги целунала по бузките - а каките сервираха по цици  Blush и Пепи-любовчията беше много доволен  Joy  А,и се научи да плува без плувки на ръцете, вече е голям!
Честито на всички, които са имали повод да празнуват!

# 159
 Скъпата, искрено се забавлявах на морския ти разказ  Laughing  Все още се чудя да водим ли Бужака на море  Thinking

# 160
  • София
Привет на всички!

Честито кръщене на Ивана - прекрасни снимки.
 Мама Нина - браво на Ники! Тя е твоята гордост!  smile3501

Докато Рая беше на село само четях темата и нямах време да пиша! Благодаря на всички, които се сетиха за нас и пожелаха на Рая прекрасно лято.
 Аз от днес съм в отпуск /то си и личи по часа в който пиша в темата де  Wink /. Рая си дойде от село малко поразглезена - а мъжа ми се притесняваше, че моите родители ще я разглезят - стана обратното. Почти на всичко казва "няма' и "не искам". Търкаля се по земята, като й се скарам - до сега не е правила така.
 От горещините на село и потенето е с едни гнойни пъпчици на свивката на вратлето - точно на гръкляна. ЗА сега мажа с Елоком, но се надявам на морето да загаснат от солената вода. Иначе има и ситни пъпчици по ръчичките, но това си е от жегите.

Сега се боря с багажа за морето - уф, това ми е най - досадното задължение  cry За сега съм събрала около 2/3 само от багажа на Рая...
Утре вечер ще спим при нашите в Стара Загора и рано в петък тръгваме за Ахтопол.

Олимпия - кога заминавате за Атина?

Атракция - голям сладур е Бужи.

Аз съм си пуснала отпуск до  20.07, а от морето се връщаме на 15.07. Ако някоя мама има желание, може да се видим в някое детско клубче или в парк - хем да подивеят децата, а ние да пийнем по кафенце...

Багажа ме зове....Ще се опитам и довечера да драсна някой ред...

# 161
     Здравейте!
Аз се поизгубих, но наваксвам с четенето...
Руми, леко бременеене и от мен! Grinning Heart Eyes
Рибче, как е крачето? Ама и ти си като децата  Grinning , все се карам на Мими, че минава "на пряко" и после трябва да се стърже кал от маратонките  Rolling Eyes , все бърза за среща... с приятелка  Crazy
Ели, много ми стана криво за детенцето. Аз на моите деца съм слагала само задължителните ваксини... незнам дали и какво да правя... Дано не ме обхване параноя! Снощи видях нещо черничко на ушенцето на Калоян и направо се сдухах  #Crazy Докъто се уверя, че е струпче от одраскано, всичко ме засърбя и в главата ми все кърлежи пълзят... Sick
Мама Нина, браво на Ники! Сигурно е много горда със себе си, пък и ти с нея. Много целувки и на двамата сладури! Heart Eyes Да си похваля и аз каката, завърши с отличие. Направо не вярвах, че така се оправиха нещата. Имахме сериозни проблеми към края на първия срок  Rolling Eyes Беше се отпуснала, сълзи, тръшкане, протести... Сложно е в тая възраст. Трябва да съм приятелка, довереница и строга майка  Whistling Бибата ние я отказахме с рязане. Една мама в градинката сподели, че правила така и реших да пробвам. Ами получи се. На всеки 2-3 дни се скъсява биберона, но се реже "колкото косъмче". Бавно и полека става толкова къс, че трябва да го държи с ръка докъто заспи и накрая се отказва. Все пак беше преди година и бебо беше по-глупавичък  hahaha
Слънчо, честито християнче и приятна почивка!
Скъпата, ми то много весело сте си изкарали Grinning Да са живи и здрави децата да лудеят, а на нас да са ни здрави нервите. Нашите баби и дядовци са далече и ми се заплакват чак по телефона "радвайте им се докъто са до вас, че после като нас ще се чудите къде да избягате от тишината, смръъък  CryShocked
Иринополис, и на вас приятно моренце! Дано Рая бързо се откаже от тръшкането и се забавлява много на плажа!
Ние тръгваме към морето в събота сутрин. После за две седмици при бабите в Смолян. Море, планина, трябва и да кръстим дребчо... Много работа ме чака. На всички весело лято.

# 162
Здравейте, сладурчета!
Взимам изпити на поразия, взехме си малкото Мишленце и вече ходи на ясла, а аз на работа  Crazy Досега учих за другия изпит, че то само вечер ми остава време за тази дейност  Mr. Green
Чувствам се добре, явно повечето ангажименти ме правят по-организирана и дано да имам и малко късмет, за да си взема и изпита  Joy

Прочетох ви подробно, но нямам сили вече, ще ви пиша следващите дни! Който пътува - попътен вятър и много добро настроение в багажа  Laughing  Снимки не успях да видя, но ще го направя след изпита  Grinning  в събота.

Целувчици от мен и лека нощ!  Heart Eyes   
П.С. Кракът ми нещо ме тормози, тъкмо почна да зараства и сега почнаха панталоните ми да ми търкат раничката и пак нещо се разрани, омръзна ми вече. Нито сандалки мога да обуя, нито обувки на токче. Минават ми точно през раната и явно това лято ще си помрънкам недоволно по въпроса  Mr. Green

# 163
Мами, побърквам се... сутринта в 6.30 се събудихме от жесток тътен, прозорците се затвориха сами от течението, после пак взрив....
Много ни е смешна държавата - това, ако беше някъде другаде, сигурно щеше да е сто пъти по-организирано  Оф - дано всичко да е наред, да няма последствия.
Затворила съм прозорците и днес няма да излизаме Tired

# 164
  • София
Цяла София е в мъгла, виждам я...Казаха, че няма обгазяване , гледай тв. Аз също съм затворила прозорците все пак.

Общи условия

Активация на акаунт