Тръгваме след малко с татито, минаваме за газ, отиваме да си взема изпита и после по най-бързия начин хващаме пътя за Видин
Ще си видим дечицата след цял месец раздяла 
Изчезвам, хубав уикенд и много се усмихвайте!!!
Ивана беше много послушна и само изпълняваше командите 

Наистина манастира е много красив и поддържан!
А вие екстра си прекарвате в парковете 

ето най-накрая и нашата снимка от купона 

, та ми убива мерака...Много смешно върти педалите
, а на другите, които се чудят - поживейте си още малко 
и Пепи-любовчията беше много доволен
А,и се научи да плува без плувки на ръцете, вече е голям!
/. Рая си дойде от село малко поразглезена - а мъжа ми се притесняваше, че моите родители ще я разглезят - стана обратното. Почти на всичко казва "няма' и "не искам". Търкаля се по земята, като й се скарам - до сега не е правила така.
За сега съм събрала около 2/3 само от багажа на Рая...

, все се карам на Мими, че минава "на пряко" и после трябва да се стърже кал от маратонките 
Докъто се уверя, че е струпче от одраскано, всичко ме засърбя и в главата ми все кърлежи пълзят... 
Да си похваля и аз каката, завърши с отличие. Направо не вярвах, че така се оправиха нещата. Имахме сериозни проблеми към края на първия срок
Бибата ние я отказахме с рязане. Една мама в градинката сподели, че правила така и реших да пробвам. Ами получи се. На всеки 2-3 дни се скъсява биберона, но се реже "колкото косъмче". Бавно и полека става толкова къс, че трябва да го държи с ръка докъто заспи и накрая се отказва. Все пак беше преди година и бебо беше по-глупавичък 
Да са живи и здрави децата да лудеят, а на нас да са ни здрави нервите. Нашите баби и дядовци са далече и ми се заплакват чак по телефона "радвайте им се докъто са до вас, че после като нас ще се чудите къде да избягате от тишината, смръъък
"
Досега учих за другия изпит, че то само вечер ми остава време за тази дейност
в събота.