Пролет пукна, хей! ФЕВРУАРЧЕТО лудей!

• 17 055
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
Мама Ели, много се радвам за Калоянчо  Hug
Много е нахакан, а и на едро пазари, а  Joy  Joy  Joy
За съжаление не мога нито клипчета да видя, нито снимки... Sad
Ще имам домашно в София да глеееееедам  Laughing
Как са бременлинките ни днес?

# 241
Privet i ot men!  bouquet
Kate,chestita bremennost,leka i bezproblemna da e tq.
Rumi,folievata kiselina e izkl. vajna za bebeto.Az q pieh 3m. predi da zabremeneq(kogato reshihme da pravim Luchko),pieh q do 4m. ,sprqh i sled tova prodaljih ot 7 ta chak do 45dni sled rajdaneto na bebcho.Mnogo e vajna...
Mama Eli,ama mnogo e porasnal Kaloqncho..pomnish li,kakva furiq beshe,kogato bqhte v Asenovgrad. Joy Joy Joy
Olimpiq,golqm svalqch si imash Joy,nashiq oshte mnogo se sramuva,kato patuvame v metroto ili drugade,samo nqkoi da go pogledne i si slaga racete na liceto,za da se skrie hahaha..kakvo shte go pravim takav sramejliv....... newsm78
Nie skoro hodihme v Central Park,za da tarsim pametnika na Balto,toi ni e lubim geroi,gledame vsekidnevno 3te serii i bqhme mnogo shtastlivi,kogato go namerihme.takava radost za Luchko,a oshte poveche za kaka hahaha.Interesno i beshe.che na tova mqsto e sniman chast ot filma.imam snimki v albumcheto..na koito mu se gleda,da otide tam,che ne moga da gi pokaja tuk. Embarassed
Mnogo hubavi snimki,Diksi,dobre ste si prekarali Peace
Stqgam se za rabota...pat me chaka...pozdravi i celuvki na vsichki....

# 242
Благодаря ви момичета! Отминаха ми черните мисли – да видим с тези хормони какво ще е следващото нещо, за което ще започна да се тревожа. За сега животът е отново пъстър и весел.  Laughing

Дикси, Мама Ели, страхотни снимки. Личи си, че сте прекарали прекрасни почивки. И аз се заредих с морско настроение.  Тук лятото не смеем много, много да се показваме на слънце. Много голям е процента на кожните ракови заболявания и избягваме обедното слънце. Казват, че въздухът бил много чист и няма замърсяване, което да спира малко слънчевите лъчи (колкото и странно да звучи), а също, че лъчите падали по-косо. Ако ходим някъде е или рано сутрин като след 11,00 се прибираме на сянка, или следобед след 3,00 часа. Много ми липсва целодневното излежаване на слънце както беше в Бг, а също и с тези приливи и отливи на водата тук ходенето на плаж не е същото.

Олимпия, голям симпатяга и бърборко ти е Коко.

Габи вчера прави констатации. Габи има очила, мама има очила, тати има очила. Всички имаме очилИ.  Laughing

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 08:59 от Rumyana

# 243
  • София, България
Румяна, и в България вече е така с плажуването. И ние не си позволяваме да стоим на слънце между 11.00 и даже 16.00 дори 17.00 часа. Стояхме по обяд на плажа само когато бяхме в Турция в края на май, но тогава не беше толкова жега, а и плажа беше далеч, голяма компания ... абе много фактори, но не изгоряхме. В края на юни в Ахтопол отивахме 8-9.00 колкото стигнем - до 11.30 максимум и после след 17.00 часа - изкарвахме някога и до 20.30 - много приятно беше.
А за констатациите и Деянчо вече е много добър - "Баба Тони - на дядо Въйо, баба Кети - на дядо Данчо и т.н."  Joy Вече знае в цялата рода кой на кой е майка, баща, кой къде живее.

Една вечер преди лягане:
- Отивам пи тати
- Не мамо, четем приказка и си лягаме
- Дуди отива пи тати, Дуди посе въне се!

Вече казва "завии МЕ", "завии СЕ" - кога почна да схваща кой е МЕ и кой е СЕ като продължава да говори за себе си в трето лице  newsm78

А един ден се опитва да прибере едно мече в камиона и аз му викам "Маме, няма да се събере", а той ми отговаря "Има!", и като го натика каза "ето мамо, има масто"

Казва и първото стихотворение
"Кате, Катеинка,
.........................
........... куша, мон
и един гиааааам баон"  (който го знае ще види, че има пропуски  hahaha)

Абе въобще, водим си диалози вече, голям смях ...

А, я че съм се сетила, почнаха ли да ви задават въпроси вече, направо в чудо съм се видяла, не ми пречи да ме пита колкото иска неща, обаче като ми зададе един и същи въпрос 200 пъти един след друг и накрая ме хваща нервата. Отначало отговарям едно и също, после се опитвам да давам различни отговори, после да му отвлека вниманието ....  #Crazy не става пак и пак и пак  Shocked  млъквам    Rolling Eyes   не става, почва да ме дърпа  и накрая    Sick

сори, че стана дългичко    Embarassed

# 244
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug

Как сте днес? Аз съм с всички неразположения на бременна - уморена, отпаднала, гади ми се, жегата направо не ми понася. Гледам да стоя само на климатик Heart Eyes

Малката Руми не спира да бърбори и е голям философ. Понякога си мисля, че ще стане дипломат - постоянно преговаря за нещо. Вчера баба й казва - "Вън е шумно, багера ще копае, хайде да идем в другата къща (у нас) да спиш там на тихо", а Руми: "На мен не ми пречи шума, тук ще спя, само малко ме полюляй Laughing" Наистина веднага заспала и спала като пън, въпреки близкия строеж до тях.
Друга история - взимаме сандвичи и картофки от Мак Доналдс (по принцип не одобрявам, ама татито е фен). Напъваме Румито да си изяде сандвича, на половината обаче тя забелязва как татко й яде картофки и казва
- Тате, ти какво ядеш?, а той: гризинки
- май са картофки, искам и аз
- Първо си изяж сандвича
- Аз вече не съм гладна
- Ми тогава няма и картофи да ядеш (и ги взима)
- Неее, ти само сандвича вземи.
А вечер като се приспиваме
- Мамо, люляй ме
- Няма да те люлям, вече си голяма, лягай и заспивай
- Мамооо, за последно, люляй меее (почва да реве, ама със сълзи)
... аз мълча
- Мамооо, гушни ме дееее, айде за последно.
- Мама не може, много си тежка вече.
- Ми тати тогава да ме люля  Laughing

Спирам, да не ви оттегча... Лек ден на всички!

# 245
Здравейте моми4ета,
Помните ли ме ?Simple Smile
4ета за прекрасни новини тук, но не успявам да пиша.
Сега имам малко време и искам да 4еститя на всички бремелинки малки и големи.
Аз се колебая още и 4акам да се поосвободя от ангажименти малко, пък дано такова време дойде някога  Wink

Сашо не отстъпва по хитруване и пледоарии, но от пове4ето ме в срам, защото ги спретва на улицата :
-към педиатърката: Ти моми4е ли си , имаш цици? а тати има пишка и пишка ей така.
- сипвам сок в шишето му и той добавя- сипи ми вода да ми е пове4е.
- към едно дете в градинката: ти как се казваш, я дай това камион?
- мамо не къпи главата, постлиган съм (което хи4 не е истина)
-тука не ме цункай 4е имаш шъвило
- пусни ми да гледам динозабъла, ама тука стой 4е вика, лъмжи и стлах ме е
- дай ми да питам това фенце, .... не е били4ка бе , дай му захал.
- оби4ам пъжоли с кокал да хлупка
като го накажем нещо запо4ва да мрънка - няма гае с тебе , не пилател ве4е, само на бобо пилател.

# 246
Здравейте мили мами!

Наистина напоследък много хубави новини се носят в нашата темичка  Heart Eyes Заразително е  Wink

Радос, вече са ти отговорили вместо мен - не кърмя вече 5 месеца. Няма проблеми с детето, но мен понякога ме обхваща носталгия  Cry

За говоренето - и Ивана е голяма професорка  Laughing Говори много отдавна абсолютно правилно, като голям човек, само "р" и "л" ги казва като "й" . Напоследък е почнала много да лъже, че й се пика или ака. Незнам на какво се дължи, но понякога ни изкарва извън нерви. Веднъж й се скарах по този случай, а тя отиде да се оплаква на баща й и вика - Мама ми се кара, защото аз я лъгах  Joy

Hug  bouquet

# 247
Много са сладки тези разговори с дечицата, вече се опитват да говорят като големи и се получава много весело и същевремонно филосовски казано от тях. Четох и се смях, особено как Коко сваля продавачки Laughing. И Маги много философства. А за въпросите да не говорим, сега и тя е на тази вълна. Най-често повтаряния въпрос (по 100 пъти) е "к'во пайш?", дори имам чувството че отговора не я интересува, просто си пита, да става разговор. На вън е малко стеснителна, ако някой я заговори. Мисля че е заради езика, като и говорят на английски. Тя разбира, но не говори английски. Сега почна и по телефона да иска да говори, защото с баба си говори по телефона и като звънне все ми вика, "бърже, баба 'ни телефончето". Научи и имената ни, но е много смешна. На Симона така и не го казва правилно. Може да каже Симона, но като я питаш как се казва бебето, вика че е Мумона. Сега е почнала да я нарича "Мончи-бубончи" и може би от това.
С тези морски снимки, направо душата ми се напълни, като дойде лято и много ми се прибира в България. За почивните дни ходихме до вилата, тя е на едно езеро и се топнахме малко, но главно покарахме каяци с мъжо, времето беше чудесно. Исках и Маги да повозя, дори и купихме спасителна жилетка, но тя нещо се уплаши и искаше да излизаме на брега.
Хайде оставям ви, дано се поразхлади малко при вас, че чувам големи жеги пак.

# 248
  • София
Честит рожден ден, мама Ели! Да си жива и здрава, много щастлива и винаги усмихната лъвица!  Hug

# 249
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАМА ЕЛИ! (на патерици)
Пожелавам ти да си много обичана и щастлива майка!

Майка ми днес има рожден ден, да ви почерпя за нейно здраве

# 250
Привет момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА ЕЛИ,
КЪСМЕТ,ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ И МНОГО,МНОГО ЛЮБОВ ОТ СЕМЕЙСТВОТО!!!
                                           НА ПАТЕРИЦИ
Кате много здраве и спокоен живот и на твоетао майче Hug, дано бързо отминат неразположенията при теб,
Олимпия и мамо Ели вие си имате двама пораснали джентълмена и сладура, бъбрборковци hahaha Joy hahaha,абе всички детчица са големи скици bowuu Wink
аз да се оплача в петък бях на преглед и се оказа ,че трябва да лежа и да пия доста хапчета, имам страхотни контракции и може да вляза в болница за задържане Praynig Tired, днес отивам пак напреглед да видим какво ще стане, датата на секциото ми е на 09,09, ако удържа фронта Thinking,
лек ден   bouquet

# 251
Ели, честито! Жива и здрава да си!

Кате, честито и на твоята майка!   bouquet
Боци, пиши после, стискам палци!  Hug

# 252
Здравейте!
Покрай РД и още милион задачки съм забравила да платя нета и не можах да ви почерпя вчера. Embarassed Благодаря на всички за поздравленията! Да ви е сладко  Grinning

Били сте на много хубаво местенце/ не мога да го позная обаче newsm78/
Парадайз Бийч до Свети Влас  Simple Smile
Мама Нина, Калоян сега е още по - голяма фурия. Лъчко на кой се метна толкова срамежлив  Mr. Green Скоро ще научи английския и ще сваля и той американските хубавици, споко!
Кате, здраве и дълголетие на майка ти! Добра майка лъвица ли беше или зъл звяр като мен.  Mr. Green Моята Мария казва, че съм най - строгата от всички майки, които познава, но пак си ме обичка  Rolling Eyes
Боци, почивай си повечко. Ще устискаш  Peace  Hug
Всички дечица са станали много забавни с техните въпроси и хитрувания. Пращаме им с Калоян по една голяма целувка  Heart Eyes

# 253
  • София
Здравейте!

Мама Ели - честит рожден ден, на патерици! Бъди здрава, щастлива, обичана!

Боци - пази се и си почивай! Малко остана до финала - дано всичко мине добре!

Ние утре отиваме да си вземем Рая. Тя сега е с нашите на планина - ще останем за 1 вечер и в неделя се прибираме с нея! Ужасно много ни липсва и нямаме търпение да си я видим вече!

А, я че съм се сетила, почнаха ли да ви задават въпроси вече, направо в чудо съм се видяла, не ми пречи да ме пита колкото иска неща, обаче като ми зададе един и същи въпрос 200 пъти един след друг и накрая ме хваща нервата. Отначало отговарям едно и също, после се опитвам да давам различни отговори, после да му отвлека вниманието ....  #Crazy не става пак и пак и пак  Shocked  млъквам    Rolling Eyes   не става, почва да ме дърпа  и накрая    Sick

Рая отдавана ме пита едно и също по "10 пъти". Като се чуваме по телефона първите й думи са "какво правиш? Къде си?" И в зависимост от отговора ми следва "А защо? или "С кого?". И като отговоря - пак пита същото. Вчера беше много развълнувана като ми се обади, защото била яла "истински сладолед /сервирали им го за десерт на обед/. И като се събудела от следобеден съм щяла да изяде и на дядо си сладоледа, защото баба й си била изяла нейния.

Едната вечер им звъня да ги чуя какво правят - баща ми гледаше мач по телевизията. Попитах  "а баба какво прави?" - "Баба не се интересува от мачове"  Mr. Green

# 254
Честит Рожден Ден, Мама Ели!!! Много съм закъсняла, но затова пък от сърце ти  пожелавам много здраве и късмет, и две хубави детски усмивки винаги да огряват забързаното ти ежедневието!

Кате, да е жива и здрава и твоята майка, и да се радва на още едно здраво внуче живот и здраве!

Botzi, все още ли си с контрактации? Дано се нормализират нещата, къде се е забързало да излиза това човече. Пиши как си?

Общи условия

Активация на акаунт