Благодаря на всички за хубавите пожелания за бъдещата ни почивка! Имам малко притеснение, обаче, Марти е с зачервени очи и май ще се окаже конюнктивит, дали ще е противопоказно влизането в морето?Катерина78, честито!!!
Желая ти лека, спокойна и с по-малко неразположения бременност!!! Матерна и фолиева киселина пиех и аз, нямах проблеми, но най-добре се консултирай и с лекар.nevenska, ще чакам с нетърпение снимките ти!!!
Имам две приятелки, кубинки, които живеят в Хавана и от 5 години, насам, все ме канят, нооо ... От няколко дни при гласуването за Симонка, в лидерборд-а, ми прави впечатление, че тя е на първа позиция, дали е така и при вас? Ако - да, значи си имаме потенциална победителка!!! 
botzi, почивай си повече!
Ако си по-добре, следващата седмица, можем да си направим една срещичка заедно с Краси и Тони, имаме ли и друга варненска мама? До 12-ти ще сме в св. Константин и Елена, така че, случайно някой има път натам, ще се радвам да се видим!Спирам, че работа ме чака, пък после може пак да надникна!
,че вече да се подготвяме за бебока,
, да не говорим, че през август няма нищо работещо. Ще го обмислям повече за другото лято, но не мога да съм разделена с децата цели 3 месеца, просто не се издържа.
, то самичко ще напомня за себе си
, не го очаквах/. Всичко ще бъде наред, не се претоварвай, нещата ще се подредят с времето, мислите ти ще бъдат по-точни, объркването ще изчезне
аз често пъти се чувствам виновна, че не обръщам достатъчно внимание на каката, особено сега лятото, беше при баба си два месеца, сега като е тук е или на градина или по улиците, и пак рядко я виждам и гушкам. НО няма как децата растат и стават все по-самостоятелни.

Отделно нет-а вкъщи е 

Като влезем в магазина хич не си прави труда да сваля продавачки. Казва едно бързо "здавейте" и почва да пита наред "това колко стува" не чака отговор "дайте пет" Не подминава магазин за мобилни телефони. Сочи ги подред и безпогрешно назовава марките. Докъто продавачите се кокорят, той отмъква брошура, казва "чао" и излиза. На следващата разходка навсякъде го посрещат с бонбонче.
, обаче предпоследната с медузата направо е
Супер море сте изкарали!!!