Пролет пукна, хей! ФЕВРУАРЧЕТО лудей!

• 17 055
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
  • БГ
Ооо, мами, как сте днес, надявам се всички да сте ОК и настроението ви да е още по-добро от вчера!!!   Hug  Благодаря на всички за хубавите пожелания за бъдещата ни почивка! Имам малко притеснение, обаче, Марти е с зачервени очи и май ще се окаже конюнктивит, дали ще е противопоказно влизането в морето?

Катерина78, честито!!!    bouquet  Желая ти лека, спокойна и с по-малко неразположения бременност!!! Матерна и фолиева киселина пиех и аз, нямах проблеми, но най-добре се консултирай и с лекар.

nevenska, ще чакам с нетърпение снимките ти!!!  Heart Eyes  Имам две приятелки, кубинки, които живеят в Хавана и от 5 години, насам, все ме канят, нооо ... От няколко дни при гласуването за Симонка, в лидерборд-а, ми прави впечатление, че тя е на първа позиция, дали е така и при вас? Ако - да, значи си имаме потенциална победителка!!!  Peace

botzi, почивай си повече!  Heart Eyes  Ако си по-добре, следващата седмица, можем да си направим една срещичка заедно с Краси и Тони, имаме ли и друга варненска мама? До 12-ти ще сме в св. Константин и Елена, така че, случайно някой има път натам, ще се радвам да се видим!

Спирам, че работа ме чака, пък после може пак да надникна!   Wink

# 226
Ех, че хубава новина!!! Кате, лека и безпроблемна бременност!!! Увеличава се отборът ни  preggo preggo preggo Аз пия само фолиева киселина. Започнах я в началото на годината, защото имаше планове за бебе и ми казаха да я пия до края на третия месец.

При мен пък не зная дали са хормоните или какво, но понякога ми става много мъчно, защото бебче е планирано и искано, но сякаш до този момент съм изцяло обсебена от Габи - цялата ми обич, мисли и чувства отиват за нея и нищо не остава за бебче. Много неприятно чувство е. Чувствам се виновна, че на моменти дори забравям за него. Мъчно ми е, защото с Габи не беше така - от момента на теста тя беше постоянно в мислите ми, а сега си мисля дали ще обичам бебче както обичам Габи и такива ми ти разни глупави работи. Рибка, Краси, Олимпия, Невенска, Мама Нина, Ботци..... - моля споделете как е/беше при вас.

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 13:23 от Rumyana

# 227
Руми, не се претеснявай ще обичаш бебчо и още как. Аз в началото също забравях че съм бременна, покрай работа, задължения в къщи и Маги. Бременността ми минаваше покрай всичко останало и когато вечер си легнех и се замислех и аз се чувствах някак си виновна че не обръщам внимание на бебето. Дори близките ми забравяха сякаш за него. Но дойде един момент в който си казах че щом никой не се сеша за него, аз трябва да мисля и да го пазя и обичам за да не е пренебрегнато. Така започнах да говоря много повече и да си мисля за бебчето. Особено към края, като гушках Маги и аз си задавах въпроса дали ще обичам бебето толкова колкото нея? Но като дойде време да се напъва, някакси много се развълнувах, нямах търпение да я видя и гушна и в момента в който се почви на бял свят я заобичах с цялото си сърце. Сега имам чувството че връзката ми с Мони е много по-силна от тази което беше с Маги. Не си деля децата, обичам си ги по равно, но на това малкото страшно много му се радвам, а тя е таква кротушка. Назнам може и кърменето да има някакво отношение към тази връзка. Малката не близва шише и е още изцяло залепена за мен, не мърдам никъде без нея и може би това е причината.
Хайде че много се разписах. И другите нека кажат, но неможеш да делиш децата си, всичко е по равно и внимание, и обич и е много готино да има повече от една рошава главичка гушната в скута ти.
За калсацията, незнам какво се е случило, но това първото бебенце изчезна преди няколко дена и сега Мони води класирането. Може да е дисквалифицирано заради измама с гласове?!?

# 228
Невена, благодаря ти. Успокоително ми подействаха думите ти. Дори два пъти си прочетох поста ти. Сигурно живот и здраве като се появи на белия свят човечето ще ми е смешно, че съм мислила така, но в момента наистина както и при теб е било, улисана в ежедневието забравям за него. Много е гадно, че въпреки че си казвам, че всичко ще е наред, чувството на вина си стои загнездено и не се маха. Надявам се като ми порасне коремът и като започна го усещам да мърда всичко да си дойде на мястото лека по лека.

И аз снощи като гласувах видях, че момченцето го няма вече в класацията. Току що пак гласувах за нашето пухче. А кое е детенцето на втора позиция - гледам, че си сложила линк и за него в подписа си?

Последна редакция: сб, 02 авг 2008, 09:26 от Rumyana

# 229
Честито Кате   bouquet Лека бременност ти пожелавам!

Като вляза в темата и почвам да правя планове за второ  Laughing

И ние се върнахме от почивка с Митко. Бяхме с още 4 семейства, общо 5 деца. Голям купон  Mr. Green
Ако на нямкой му се гледат снимки Simple Smile

# 230
Привет мамчета   bouquet,
Руми не се измъчвай, когато бебчо дойде живот и здраве на бял свят едва ли ще има разлика в обичта и вниманието между двете рожби, сега си заета изцяло с Габи, семейството и т.н, аз също ходих на работа, малкия, мъжа и какво ли не и то времето си мина,корема си порасна и чувството да усещаш съкровището как мърда и напомня за себе си е върха и на Боби му се обяснява и говори за новия член на семейството,той много обича да слага ръчичка върху корема ми и да го целува ,всичко с времето Hug Hug Hug,
Дикси много готино сте си прекарали и местенцето е върха, Слънчев бряг ли е?а снимките са  Peace Wink,
гласувах и аз Heart Eyes,
ние днес ще довършваме остатъците от ремонта и се надявам утре всичко да е подредено и почистено Tired Whistling,че вече да се подготвяме за бебока,
слънчев ден  Simple Smile Grinning Laughing

# 231
Здравейте, милички мами и дечица!!!  Hug  Heart Eyes
Прекрасни новини има в темичката! На печелившите  Mr. Green - ЧЕСТИТО  Laughing  и леко бременеенееееее  Hug

При нас почивка няма да има тази година, но поне се усети, че съм започнала работа  Mr. Green Сега съм като отвързана с покупките, едвам се стопирам. Взимам някои неща за бъдещата ученичка /мааалко по-големички, че нещо много бързо расте  Laughing / От пролетта нещата не й стават вече  Shocked  Юни и двете бяха при баба си и дядо си, юли си гледахме малката при нас, а сега се очаква пак да я водим при Сузи, ще си ги вземем чак в началото на септември. Пощурях така, много ми е мъчно. Чудех се и за частна занималня, ама те са по 100лв на седмица с храна  #Crazy , да не говорим, че през август няма нищо работещо. Ще го обмислям повече за другото лято, но не мога да съм разделена с децата цели 3 месеца, просто не се издържа.

Руми, аз пък се страхувах от това, че бебето ще ми отнема почти цялото време и внимание и ще лиша голямата от себе си  Tired  Да ти кажа, откакто Рони си е самостоятелна, някак се наместиха нещата, имам време и за двете, те си играят, общуват и се обичат /макар и да се карат, много се обичат/. Имаш време, не се пришпорвай, всяко нещо с времето си.  Heart Eyes Появата на ново човече вкъщи променя цялото семейство, всеки един ще свиква с бебето по свой начин и ще се нагажда според ситуацията. По-големите дечица често проявяват ревност и родителите трябва да сме много търпеливи. Ти си в началото на бременността, припомни си, че в момента, в който започнеш да усещаш движенията му, ще погалиш коремчето си и няма как да не мислиш за него  Flutter , то самичко ще напомня за себе си  Mr. Green Мислите ти ще са много объркани, жените не можем да мислим само за едно нещо, все трябва да се тормозим за много неща наведнъж  Mr. Green , това си ни е в природата, искаме да предвидим възможно най-точно бъдещото развитие на нещата. Затова те съветвам да си гледаш кефа, да си гушкаш Габи и да й отделяш колкото се може повече внимание сега, мисли си, че като се появи бебчето тя вече ще бъде кака и ще ти се струва много пораснала /мен това някак ме шашна като чувство  Blush , не го очаквах/. Всичко ще бъде наред, не се претоварвай, нещата ще се подредят с времето, мислите ти ще бъдат по-точни, объркването ще изчезне   bouquet  Силно те прегръщам и да знаеш, че много ви се радвам на смелостта да създавате живот и да разчитате на собствените си сили да се справяте с живота!!!

Целувам ви всички!  Heart Eyes  Никого се съм забравила, да не говорим пък за Бебчо , макар и да се позагуби от форумския фронт  Mr. Green

# 232
Ехооооо!
Онзи ден щях да пиша, обаче успях само здрасти да сложа и толкоз  Rolling Eyes днес бързам да драсна някой ред, че да изчезвам.
Руми, Кате, лека и безпроблемна бременност ви желая и на двете, много се радвам  Hug Руми, не се кахъри, а си гушкай принцесата колкото можеш, че после щеш не щеш ще й обръщаш по-малко внимание  Rolling Eyes грижите около едно бебе са толкова големи, че по-големите дечица за съжаление винаги остават малко по-назадан план, особено с кърменето, хайде ако бебето пие мляко от шише всеки може да го нахрани, но когато кърмиш, то ти е все в ръцете и по-големите дечица се чувстват пренебрегнати, надявам се, че по-малката разлика ще е по-благоприятна в това отношение, но като погледнеш май тъй или иначе ще има три годинки  newsm78 аз често пъти се чувствам виновна, че не обръщам достатъчно внимание на каката, особено сега лятото, беше при баба си два месеца, сега като е тук е или на градина или по улиците, и пак рядко я виждам и гушкам. НО няма как децата растат и стават все по-самостоятелни.  Rolling Eyes
Ботци, ми то твойто не останало, кога се похвали, кога минаха почти девет месеца, хайде спирай се вече, стига ремонти, стискам палци!
Стефи, телефона ми е същия, дано не сте заминали още, ще се радвам да се видим, но на Ботци, ние с Тонито нямаме никакви координати, но за теб ще се постараем да намерим   bouquet
Дикси, привет, надявам се довечера да ми остане време да разгледам снимките.
Радос, ние вече не се кърмим, а и Слънчо също, аз го отбих около Великден някъде, даже снощи гледах каква хубава реклама са направили на ЛА Лече лигата тази година и ми стана малко носталгично.  Rolling Eyes
Хайде весел слънчев ден!

# 233
  • София, България
Кате, честито  Hug много се радвам за вас, Руми не си спомням вас дали ви поздравих, честито и на вас (нещо съм се отнесла напоследък). Много хубави новини са това, лека бременност и здрави и хубави бебчета накрая, всичко ще се подреди, няма да се притеснявате!!!

Боци, при вас почти не останало, леко раждане, здраво бебче, стискаме палци  Hug
Фолиева киселина пиех докато почнах Матерната. Пиех си я последните няколко месеца без прекъсване, на бебо нищо му нямаше - 3 150 се роди, но като след раждането исках да си купя една опаковка заради кърменето и ми казаха, че са спрели вноса и. Да не би да са го разрешили отново  newsm78 Нищо не пречи да пробваш с други витамини  Wink

Иринополис, много са хубави снимките, да не сте били в тези бунгала, отгоре на скалите, в края на плажа (поне аз си мислех, че е края на плажа, но като гледам вашите снимки, след скалите има още плаж  newsm78 или нещо се бъркам). Снимките са страхотни  Hug

# 234
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug

Благодаря ви за вниманието!  Heart Eyes
Рибче, много точно си го казала, моите страхове са същите в момента.
... аз пък се страхувах от това, че бебето ще ми отнема почти цялото време и внимание и ще лиша голямата от себе си  Tired 
Малката беше болна - ужасна хрема и температура. Таткото не ме пускаше да се доближавам до нея да не се заразя и за пръв път и тя и аз почувствахме, че си липсваме. Искаше да ме прегърне, да ме целуне и аз също но се въздържахме. Tired

# 235
Олимпия, къде са снимките , ако са в мултиплай или подобен сайт няма да мога да ги отворя. Нещо пак се бъгна компютъра и ще го  hit
Здрасти, Еликс  Hug
Не съм качвала отдавна снимки - явно е разглеждала стари...Нещо картата на Олимпус-а ми прави номера и не мога да прехвърлям снимки  Close Отделно нет-а вкъщи е  #Cussing out
Целувки за пЛинцеската Кали от Костаки   bouquet
Радос,[/color] ние вече не се кърмим, а и Слънчо също, аз го отбих около Великден някъде, даже снощи гледах каква хубава реклама са направили на ЛА Лече лигата тази година и ми стана малко носталгично.  Rolling Eyes
И на мен ми е гадно, ама аз не кърмя Коколино от 8юли, та ми е по-прясна "раната"...
Да похваля сина - сваля какички наред, вече се отпуска да говори и с непознати хора, да им обяснява, да представя и сестричката си  Laughing 
В магазин, където му избирахме шапка, протича следният разговор м/у Костаки и продавачката (на гръцки):
Той: (След като я оглежда от горе до долу) Как си, добре ли си?
Тя: Добре съм, мерси, а ти?
Той: Много съм добре  Laughing
Тя: Ходиш ли на море?
Той: Да, и плувам с плувки, имам двЕ бански  Sunglasses
Тя: Ооо, плуваш значи, браво!
Той: Ти ходиш ли на море?
Тя: Не, тука стоя, в магазина...
Той: Тука, а...(замисля се)
Тя: Коя шапка си хареса?
Той: Тази, с Мики Маус.
Тя: Дай да ти я сложа, да видим дали ти става!
Той: (с най-мазната усмивка) Ето! Хайесва ми! (на български  Laughing)
Тя: Да си я слагаш на плажа!
Той: Даааа, а ти ще дойдеш ли на плажа?  Joy  Joy  Joy
Тя: Другия път!
Той: Добре, другия път, Чао!
Постоянно се заприказва с 3-4-5 годишни госпожици, но слабост са му продавачките в магазините за козметика - обикновено са млади, добре гримирани момичета  Wink
Мами на госпожици - пазете си малките  Joy  Joy  Joy
Катерина78, аз имах същите притеснения - толкова обичам Коко, че не можех да си представя как ще обичам бебка!
Сега обаче съм много щастлива и изпълнена с нежност и към двамата, много ме радват!
Не мога да кажа, че лишавам Коки от време и грижи - всичко е по-равно!
Споко, ще се наредят нещата, като дойде бебенцето  Peace

# 236
   Ехоооооо
Помните ли ме?
Позагубих се, но наваксах с четенето и направо съм се ухилила до ушите... Grinning Страхотни новини, страхотни снимки, вълнуващи разкази!
Кате, леко бременеене и едно сладко бебече на финала.
Руми, не си спомням дали те поздравих специално за бъдещото бебче  Embarassed Безпроблемна и щастлива бременност и на теб! Не се притеснявайте, всичко ще си дойде на място от самосебе си.
И аз пиех Матерна, но ми казаха, че доста се наддава от нея и я спрях, защото и без друго плода беше едър...и аз също  Embarassed Може и да няма никаква връзка, но бебо се роди 3,650.
Боци, ще тръпнем в очакване на малкия мъж!
Иринополис, добре сте си изкарали. Пък и щом е имало каки да помагат сигурно си отдъхнала.
Дикси, страхотни снимки! Peace Пейзажите са супер, но и качеството е на ниво. Браво!
Олимпия, страшен е Коко!  Grinning Вече използва чара си за лесно общуване.
А като казах общуване, ние с Калоян вече нямаме проблем и се разбираме чудесно. Всичко приказва. Не винаги изговаря думите правилно, но аз превеждам като се наложи. На морето, покрай другите дечица доста се отпусна, а като си бяхме в Смолян направо се отприщи. Имам племенница с 1год. по-голяма - бърборана и дървен философ. Всеки ден използваше все по-нови думи и дълги изречения. Влюби се във вуйна си  Rolling Eyes Първо я наричаше по име, после я разтапяше с обръщението "вуйнеее", накрая като го питахме кой е на снимката до вуйнето, мисли, мисли и отсече "вуню" hahaha Като влезем в магазина хич не си прави труда да сваля продавачки. Казва едно бързо "здавейте" и почва да пита наред "това колко стува" не чака отговор "дайте пет" Не подминава магазин за мобилни телефони. Сочи ги подред и безпогрешно назовава марките. Докъто продавачите се кокорят, той отмъква брошура, казва "чао" и излиза. На следващата разходка навсякъде го посрещат с бонбонче.
Който иска морски снимки, моля http://www.snimka.bg/album.php?album_id=270675
А това е моя плувец.
http://play.vbox.bg/a6s9a6e8l0b8/Koko-plUvec.html
http://play.vbox.bg/a6s9a6e8l0l0/Koko-plUva.html

# 237
  • София, България
   Влюби се във вуйна си  Rolling Eyes Първо я наричаше по име, после я разтапяше с обръщението "вуйнеее", накрая като го питахме кой е на снимката до вуйнето, мисли, мисли и отсече "вуню" hahaha Като влезем в магазина хич не си прави труда да сваля продавачки. Казва едно бързо "здавейте" и почва да пита наред "това колко стува" не чака отговор "дайте пет" Не подминава магазин за мобилни телефони. Сочи ги подред и безпогрешно назовава марките. Докъто продавачите се кокорят, той отмъква брошура, казва "чао" и излиза. На следващата разходка навсякъде го посрещат с бонбонче.

Хе хе мама Ели, ще падна от смях   Joy сладуран, много сте хубави, голям плувец тоя Калоянчо бе  Wink

Олимпия, и вашия Коко голям сладур  Joy  кани вече каките на плаж ... браво, браво

# 238
  • София
Хелоу!  Hug

Олимпия, опасен е Коко  Shocked Mr. Green  Малък Дон Жуан е, в първи клас ще върти по 2-3 гаджета  Joy Ще си помисля дали пак ще се виждаме с вас  Mr. Green

Дикси, отворих мултиплая, нямаше проблем. Снимките са страхотни, и Митачко не пада по-долу с гаджетата като гледам Laughing  , снимката с негърчетата е жестока  Crazy , обаче предпоследната с медузата направо е  Sick  Супер море сте изкарали!!!

Мама Ели
, направо и аз се топнах покрай вас в морето, малкият плувец е като малък пумпал  Laughing Страхотна почивка сте имали! Били сте на много хубаво местенце/ не мога да го позная обаче newsm78/

Заредих се с морско настроение за цял ден  Party

# 239
обаче предпоследната с медузата направо е  Sick 
Дудуза, Ели, дудуза  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт