Пролет пукна, хей! ФЕВРУАРЧЕТО лудей!

• 17 033
  • 300
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Ми тогава тук ще ги кача, ето моля:

# 181
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug
Най-после ми остана малко време и бързам да го споделя с вас  Wink

Рибче, как е крачето, надявам се вече е оздравяло. Това за свекървите и дрехите отдавна съм го решила, казах, че аз ще купувам всичко и ако има нужда от нещо да ми казва. Обаче свеки по гръб не пада, пак купува дрехи, но си ги държи и ползва у тях  Mr. Green

Руми, радвам се че всичко е наред с бремеността. Аз бях същата - ужасно много ми се спеше и можех да спя по цял ден и колкото повече, толкова повече Laughing Имах проблеми първите месеци и трябваше да полежавам малко повече, та това много ми хареса.  Mr. Green А малката не говори ли смесено - българо-английски?

Радос, това с обрива е много гадно. За щастие махнахме памперсите преди жегите и миналата седмица си ги прибрах под леглото. Имам цял Джъмбо пак, №6 ooooh! мисля да ги държа евентуално при разстройство да ги ползвам, пък догодина ще ги подаря на някое друго дете.

Да ви се оплача малко... говорих с директорки на 2 детски градини, не щат да я вземат и това си е. Дори с една частна детска градина говорих и пак ми казаха, че наредбата си важала и за тях. После напънах директорката от яслата да взима Руми, но и тя ме отряза - щели да излизат в ремонт и септември чак може да я вземе. Свекито ще трябва да стиска зъби и да си я гледа, а Румяна междувремено става все по-лигава - мрънка за щяло и нещяло, все претенции (с коя лъжица да яде, какво да яде, не искам това, другото искам и така). Вчера дори ми се тръшна на главната - искаше да й купя сладолед в 11:30, пък аз казах, че първо трябва да обядва и тогава. Накрая се наложи да купим един от фризер и си го носихме вкъщи да го яде за десерт, но през цялото време мрънкаше "Купи ми, купи ми... "Close Покрай бебето на зълва ми пък почна да се прави на бебе, да се плюнчи, да реве, да иска да я гушкам, иска да се вози в количката, дори лягаше в кошчето на бебето и си играеше с дрънкалките  Shocked Дано мине бързо тоя период, че не се издържа.

От вчера пък и двете сме контузени...Разхождахме се по главната, нещо блеех по витрините с НАМАЛЕНИЯ, спънах се в едни бетонни такива площадки (въобще не им е мястото там  #2gunfire) и политнах напред, та повлякох и Руми. Много се уплаши горката, аз с ожулен лакът и коляно, а на нея почти нищо й няма, но геройски лепихме лепенки и на двете Laughing

Айде стига толкова от мен, лек ден на всички!

# 182
Привет! Ние бяхме балкански 2 дни. Малко снимки   Grinning

ЧРД на Джули на Олимпия!    bouquet

# 183
  • София, България
Кате, и ние имаме цял пакет 4+  Embarassed  аз мислех вече да го подарявам, но тва с пазенето за разстройство е много добра идея  Peace А за контузията - има по аптеките много сладки детски лепенки - с Мечо пух, Барби и други разни картинки, щом падне и се удари веднага вадим лепенка и той спира да реве, наистина са ефикасни!

Атракция, много сте хубави пу-пу, снимките са много добри, особено муцунката е направо за конкурс  Hug

ЧРД на голямата кака Джули и от нас, да има късмет и само хубави неща да и се случват!

Ние пък си оставихме детенце на село, малко на ваканция и снощи само дето не се разревахме с татито вкъщи, мъчничко ни е много за него. Къщата е някак тиха, играчките захвърлени мълчат, книжките и те, няма кой да ги прочете за лека нощ! Добре, че е само за седмица  Tired

# 184
  • Пловдив
Радос, вместо да ревете, вземете да оползотворите тези вечери с нещо приятно - вечеря на свещи, някакъв ремонт може би или разместване. Като я няма малката винаги се мобилизирам, събирам си мислите и измислям нещо да правя - било то полезно или приятно, а понякога съчетавам.
А за лепенките - имаме от тях, но Руми иска като моите, всичко трябва да е като моето - яденето, крема за лице, червилото, лепенките, марлите...всичко каквото аз ям или си слагам иска и тя ooooh! А всъщност няма нужда от никакви лепенки, съвсем малко ожулено има, трябва да се вгледаш да го видиш  Wink

Атракция, къде бяхте на балкан?

# 185
  • БГ
Малеее, затрих се!!!   Embarassed

Здравейте, морски и планински мамета и сладки дечица!!!   Hug  Как сте, как я карате в тези жеги? Ние сме добре - Марти е на ясла, ние с татито на работа и така до края на месеца, когатоооо ...  идва и нашето време за почивка!!! Ох, нямам търпение, така ми се ходи някъде, че две не виждам, ама, няма как, ще трябва да устискам още три седмици! Краси, Тони, Боци, надявам се да се видим!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Джули на ОЛИМПИЯ!!! Да е здрава, щастлива и все така грижовна кака!!!  Heart Eyes

Катерина78, Atrakcia, страхотни снимки!!! Личи си, че сте си изкарали страхотно!!! Кате, имам позната в една детска градина в кв. Хр. Смирненски, ако те устройва, можем да ходатайстваме за Руми.

Свалям шапка на всички мами, успели да махнат памперса на дечковците, Марти все още е с такъв на д...то. Време ли нямам, търпение ли, незнам, дано за краткото време на морето успеем да се преборим и с това!

EmitoI, изследванията за яслата се правят една седмица преди постъпването в съответното заведение, незнам, обаче, дали важат резултати от друг град?!

Хайде, лека и спокойна седмица на всички!!! Много усмивки и целувки от нас за вас!!!  Hug

# 186
  • София
ЧРД на хубавата Джули! Много здраве, успешно учение и готини гаджета ти желаем с Кали!     bouquet

Кате , супер морски снимки , а Руми е голяма сладурана! Hug

Атракция, вашият Балкан е много красив, а снимките както винаги са страхотни  Wink

Варненските сирени ще ми пратите ли един номер на лс  Blush може да сме около Варна към края на седмицата и евентуално да минем да ви видим  Hug

# 187

Атракция, къде бяхте на балкан?
Троянския, там,  където трябваше да имаме среща миналото лято  Mr. Green

Стефанийка, аз също мъча Божидар с пампата. Уж денем е по гащи, нооо - като стане сутрин, до към тръгването за ясла пишка и ака като юрдек и з цялата къща-не ще да седне на гърне и това си е. След това влиза в ритъм и го ползва по предназначение или поливаме цветята по улиците  Wink Нощем го пълни,та прелива - пие по 2-3-4 шишета мляко от 21ч до сутринта  Whistling

# 188
ОФФФ, и ние нямаме особен напредък. Сашо си е с памперс. Само за игра или на зака4ка пишка на "туулетката" и на гърнето, но сутрин памперсът е пълен. Понякога с гордост заявява "Мамоу, пиках ей там!" Навън не желае да пишка, нито пък като мом4е. Хваща си пишката "Като тати" и се хили , но нищо не върши.  Blush

# 189
Privet,mami!
Blagodarq vi za pojelaniqta za RD na Niki,tq gi priemashe s mnogo radost.  bouquet
Olimpiq,chestit RD na Djuli,mnogo radost i leko preminavane na pubertetskiq period.da sa ni jivi i zdravi golemite kaki,che sa golqma otmqna na mama i tate... Joy
Za pampersa ..i nie sme s nego.Minaloto lqto si izkarahme bez pampers,no kogato si bqha v Bg bez nas,mu se razvali rejima i sega pak sme si s pampers.namalihme dosta vodata,cqla nosht si e suh,no oshte me e strah da go ostavq po slipcheta samo.Prez denq,chesto me nqma,a Niki ne moje da go chishka chesto i taka pak si e s pampers.Useshtame go ,kogato iska da pravi'golqmata rabota,krie se v klozetite ili pod masata,mnogo e smeshen, Joy :35:I vednaga tichame na toaletnata,no chesto si pravi rabotata v pampersa.Neznam koga shte imam vreme da go svikvam,dano s porastvaneto vsichko da si doide na mqstoto.nie polzvame gashtichkite na pmapres,che e po-udobno navan da go chishkam,lesno smakvash i lesno gi vdigash,mnogo sa mu udobni.sega ,kogato kaka mu go gleda e zapochnal da pee mnogo pesnichki,gledat "car Lav" i e mnogo interesen kato pee,sashto taka obicha i da tancuva(na mama se e metnal) Joy
sega gi chakam da stanat ,v momenta gotvq musaka za obqd ,zakusvame i tragvame na parka(dnes pochivam i e radosten den za vsichki).
Skoro shte kacha i malko snimchici ot nas.
Pozdravi na vsichki i celuvki ot goreshtiq i vlajen NY. Heart Eyes

# 190
Привет, момичета!  Hug

Завърнахме се от нашето 4 дневно пътешествие.  Прекарахме си страхотно, возихме се с лодката на тати, карахме каяци, хващахме риба, ходихме на термални басейни. Като ми остане малко време ще пусна снимки.  Сега обаче няма да ви казвам как все още не мога да насмогна с прането и с оправянето на къщата, а и този сън.... Направо не мога да гледам сутрин на работа.

Кате, страхотни са ви снимките – морски, морски, морски. И Руми ти е една чаровница!!! Габи говори основно български, т.е. в къщи й говорим само на български, а останалото го научава в градината – и то с какви скорости само – всеки ден има нова думичка.

Честит Рожден Ден на Джули!!! Да расте здрава, разумна и да е все така чаровна!!!   bouquet

Атракция, голям сладур ти е Бужи! Какви муцунки прави!

Ние от началото на годината сме без памперс, но през последните две седмици имаме 3 инцидента вечерно време. Като я проверя преди да си легна я намирам мокра.

Мама Нина, не се притеснявай за памперса. Всичко ще си дойде на мястото. Няма дете, което да е останало с памперс.  Как е Ники? И аз трябва да взема на Габи филмче с Дора. Имаме две Дора- куклички и Габи си играе с тях, но не съм й взела филмче още.

Габи се научи да рисува лица. Прави очи, уста, един голям кръг и слага 3 косъма за коса. Понакога стават доста симпатични същества. А като нарисува един път едно и казах да му сложи и коса, а тя ми отговори, че това било риба и затова няма коса.  Joy

# 191
Здравейте момичета!
Отдавна не съм се появявала, но пустото време все не ми стига. Докато изчета ануарския форум и то минал половин ден. То само захранване ми е в главата, а малката не яде и това си е. Голям зор да и вкараш нещо различно от цица в устата. Хутруша друго не признава, но се надявам да посвикне  вече.
Майка ми си занима преди месец и сега съм сама с децата, но противно на очакванията ми работата повече ми спори от преди. Като няма кой и да видите как се организирам набързо. Преди беше лесно, мама се грижеше за всичко Embarassed.
Маги много напредна с българския. Много говори и дори и се разбира Laughing. Пее песнички. Имам един диск с детски песнички в колата и тя почти всички вече ги знае - и аз ги научих вече както остава за детето Laughing. Повтаря всичко след нас като папагал, а започнаха и безкрайните вапроси: това какво е ? онова каде е?
Премахнахме шишетата с млякото и това веднага прекрати интересът и към пиене на мляко. Беше абсолютно безпроблемно, казах и че ше ги дадем на едно малко бебе и тя се съгласи, дори сама ги даде на бебето и повече не се е сещала за тях. Абе всичко с времето си.
Момичета мога ли да ви помоля да подкрепите моята малка госпожица в един канадски конкурс. Той започна от днес и е до 15 август. Може да се гласува по веднъж на ден от е-маил. Първият път иска ауторизация и гласуването става през е-маила, но после е директно от страничката. Не ме блазнят награди а идеята едно българче да пребори канадчетата. Всички бебенца са големи сладури, ще бъда много благодарна ако подкрепите моята Симонка. Линка е: http://photocontest.babystages.ca/en/vote/ballot.php?photo_id=143068

# 192
  • София
nevenska , гласувах и ще се радвам ако спечелите награда, не само защото е българче, а защото е много красива малката ти кукла  Heart Eyes  Ще изместим лидерите ако всички гласуваме  bowuu

Ние отлагаме морето за понатам, излезна работа за вършене, а и аз нещо хремясах, то с тия температурни аномалии е така  ooooh!

# 193
  • София, България
невенска, много е сладка малката бебка, да ви е жива и здрава! Гласувахме, обаче конкуренцията като гледам е голяма, аз даже не можах да ги разгледам всички снимки  ooooh!

# 194
Здравейте мамчета!
Ние се завърнахме от морето  Confused Не можах да се обадя на Варненските мами, защото на връщане не минахме от там, а отпътувахме направо за София......
Мен предпоследния ден ме хвана някаква треска ли беше, слънчев удар ли, та вдигнах температура и ми се гадеше и си тръгнахме с един ден по-рано. Иначе много добре си изкарахме. Малката, както обикновено, си умираше от кеф, че е във водата и от емоции не й се ядеше-дойде си вталена, но бързо навакса  Laughing Сега е за първи път в живота без мен и аз без нея-оставихме я за 4 дни при моите родители и направо едва го преживявам  Cry С нетърпение чакам утре да си я гушна  Tired
Лека вечер на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт