Пролет пукна, хей! ФЕВРУАРЧЕТО лудей!

• 17 055
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Привет на всички!

Аз се завърнах още миналата седмица от отпуската, но все не ми оставаше време да пиша.
На морето беше супер. Бунгалата в които бяхме /както повечето "ведомствени"/ бяха поддържани, с циментирани алейки и градинка, с ограда. Имаше 2 люлки и една катерушка, малък пясъчник. Но най - хубавото беше, че почти всички семейства там бяха с малки деца. Още от първия ден каките /на средна възраст 6 години/ взеха Рая под "крилото" си  Rolling Eyes и тя забрави за мен. Постоянно тичаше с тях, играеха си с нея - беше екстра. Наричаха я малката и се надпреварваха коя по - напред да й показва играчките си, да я люлее на люлката и да я черпи с бисквити, бонбони и т.н.
 Очаквах да вдигне Т, да повръща, да има разстройство -нищо подобно...Но не й давах да пие от чешмяната вода, а само минерална - предполагам, че и това има значение.
 Проблеми с морето нямаше - както всяко дете обожава водата - и най - много се радваше на големите вълни. Баща й я водеше "в дълбокото" и се потапяха двамата. Един два пъти пъти я обърнахме с дюшека, но тя го прие като игра. Когато не беше вътре във водата я оставях да си рови по пясъка или в едно като езерце, което се образуваше от скалите. Водата беше много чиста и топла. Последните дни беше по - ветровито и нормално излезнаха водорасли и малко боклуци /ама това си е до човешката простотия/.
 Единия ден ходихме до границата - до Резово. Аз естествено, съм такъв заплес, че чак като наближихме, се сетих, че нямам никакви документи за самоличност в мен - добре, че не ни спираха. После бяхме на плаж на Силистар - наистина е много красиво там, и чисто.

Сега Рая пак е на Ахтопол, но с моите родители.
 Успях да кача и снимките - http://irinopolis.multiply.com/photos/album/31/31.

mimi.m , Beb4o - радвам се да ви "видя".

# 211
Здравейте, мили мами и дечица!
Ние сме в Гърция, на слънчице и моренце  Sunglasses
Благодаря на всички, които поздравиха моето голямо момиче, което е вече на 15години!
Малката много ни радва, невероятна е просто!
От тук не мога да кача снимки, но при първа възможност ще го направя  Peace
В период сме на лапане на краченца и бърборкане  Laughing
Пак ще се включа по-късно!

# 212
ОЛИМПИЯ дано не е това но  ако е така СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ  за майка ти. Cry не отдавна го изпитах и аз  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 213
Здравейте скъпи майчета  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet,
адски  много ми липсвате  Hug Hug Hug,
при нас нещата вървят страхотно корема ръсте ,отново ще си имаме Мъж, така,че ще бъдем мъжка банда у дома Wink,вероятно към 8-10,09 ще е секциото,надявам се да удържа фронта Crazy,
поздрави на всички малчовци и сладуранки и хиляди целувки от нас с Боби, връщам се да ви прочета назад и вече ще съм по редовна  Embarassed,
  bouquet  bouquet  bouquet

# 214
Браво, Ботци, то не останало  Hug
Стискаме палци   bouquet
Имаме още една прясно бременничка - да се отчита веднага, да не я изклюкаря аз  Laughing
Бебчо,  Hug  Hug  Hug

# 215
  • София
Аз разбрах коя е!
 Ама няма да я издавам, докато сама не каже! Само мога да кажа "ЧЕСТИТО" и лека и безпроблемна бременност!

Рая все още е на морето с моите родители. Но ужасно много ми липсва - нямам търпение да се приберат и да си я гушна.

# 216
  • БГ
Здравейте, милички,   Hug  как сте, как я карате? 

Ние сме добре и сме в трескава надпревара с времето. Татито е в отпуск и реши да прави ремонт, обърнал е две от стаите в апартамента с главата надолу, но, какво да се прави, да се надяваме, че скоро ще приключим и Марти ще се радва на детска стая. Стягаме се и за морето, довечера трябва да събера багажа и утре, след работа, тръгваме към морето!!!   Laughing  Краси, телефона ти същия ли си е, ще се радвам да направим плаж заедно!

nevenska, благородно ви завиждам за моренцето в Куба! Имам голямо желание някога да посетя тази страна, но едва ли ще е скоро.

Ей, опасни сте значи, бързо бременното мамче да се разкрива!

# 217
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug

Исках да изчакам поне да ида на лекар, ама вие сте опасни шпионки, веднага ме разкрихте  Laughing
Направих си теста в неделя на 20-ти и чакам да вляза в 7-ма г.с. да отида на лекар, поне да се чуе сърчицето. Предполагаемият термин е към края на март 21-25.

Аз и по-рано в темата бях споменала за нашите планове за второ детенце и уж на шега с мъжо решихме да пробваме да видим...То пък стана пак от първия път и така сега хем сме радостни от събитието, хем пък тъжни, че не можахме да се насладим на бебеправенето поне няколко месеца. Mr. Green

Ботци, на теб стискам палци Hug
Стефи, приятна почивка и спорна работа около ремонта!
Олимпия, хубаво ти е на теб, на море, на почивка, има и кой да помага  Simple Smile
Иринополис, радвам се, че сте изкарали добре!
Аз отсега съжалявам, че догодина ще пропусна, а таткото почна да си прави планове как ще иде сам с Руми на море. Cry

Айде и за яслата да се оплача - първия ден отиде с желание, нали незнаеше какво я чака и от вкъщи я бяхме настроили положително. Да, ама като я прибирам, цялата трепери...на втория ден плачеше и на третия си остана вкъщи. Днес пък се събуди с ужасна хрема и леко покашляне. Така че засега приключихме с яслата, другата седмица може пак да опитаме Thinking

Лек ден на всички!

# 218
Кате, честито! Безпроблемно и спокойно бременеене!   bouquet   
То и аз като видна плевенска клюка, веднага се набутах в отчетните и те разконспирирах  Mr. Green

# 219
Честито, Кате   bouquet   bouquet   bouquet
Лека бременност и сладко бебче!
 То и аз като видна плевенска клюка, веднага се набутах в отчетните и те разконспирирах  Mr. Green
  Joy  Joy  Joy

# 220
  • Пловдив
Благодаря ви момичета! Много сте мили  Grinning

Я да ви подпитам, вярно ли е, че Матерната я отричали  Shocked Бременните мамчета, какво пиете и от кой месец?

Аз с Румито пиех само фолиева к-на и от 6-тия месец Матерна и Зимафлуор за зъбите (него също го отричали вече). Като се роди имаше косъмчета на едното краче и свекър ми веднага отсече - това е заради фолиевата к-на дето я пиеше Naughty

# 221
Я да ви подпитам, вярно ли е, че Матерната я отричали  Shocked
Да, аз със Коки пиех и заради това май се роди много голям - 3750гр.
Казват, че плода наедрява излишно и костите се калцират по-бързо... newsm78  Което не било препоръчително.
Аз със бебка не взимах витамини, само една опаковка Центрум Матерна.
Пий си Фолиевата задължително  Peace
Ох, как се радвам   bouquet

# 222
Здравейте и от нас   bouquet,
Кате честито лека,безпроблемна и едно сладко бебоче Hug!Аз пиех матерна и при двете бременостти не съм чувала негативни отзиви newsm78,както и фолиева киселина!
голямо ЦРУ сте мамчета не може да се скрие нищо от вас Mr. Green Laughing Mr. Green Laughing Mr. Green,
Олимпия разгледах снимките ви, много сте готини, живи и здрави  Hug Hug Hug,
абе всички дечица са пораснали направо са си стнали човечета Wink
приятни и емоционални почивки пожелавам на всички ,който поемат към морето,планината и т.н  Peace,
не можах да прочета назад темите направо се включвам оттук Embarassed,
и ние правихме ремонт освежихме стените с нови цветове и Боби намаза с нова стая,много е щастлив вилнее и играе като казва ,че това е неговото скривалище,аз от вчера нещо ме хванаха силни контракции и си почивам ,а има още много неща да върша  ooooh!,
приятна вечер  Heart Eyes

# 223
  • София
Честитооо, Кате!   bouquet  Лека и спокойна бременност ти желая ! Grinning
И аз си пиех Матерната, теглото на Кали си беше нормално-3250г.  Докторката ще ти каже ако вече са я забранили, аз не съм чувала.

Боци, радвам се , че се включваш  Hug Пази се, тя работата няма край  Naughty

Иринополис, прекарали сте си страхотно, особено щом си имала помощнички   Wink Рая ще стане като  шоколадче от толкова море  Laughing

Олимпия, къде са снимките , ако са в мултиплай или подобен сайт няма да мога да ги отворя. Нещо пак се бъгна компютъра и ще го  hit

Стефи, много приятна почивка и много слънце ви пожелавам   grinning039  Nature Sunny

Чао и утре гледайте слънчевото затъмнение, през специални очила обаче  Sunglasses

# 224
Здравейте момичета!
Хайде и аз да попиша малко в темичката а си имаме и чудесен повод за поздравления.
Кате, честита бременност, лека и безпроблемна да бъде.  bouquet Много хубави тръпки и преживявания са. Някакси с пъвото повече се претесняваш, тръпнеш до край, дали всичко ше е наред, как ше мине раждането, как ше се справиш и такива подобни. А с второто си е направо изживяно удоволсвие, нищо че си по-ангажиран, поне при мен беше така. Изпитвах носталгия по бременелските си дни накрая, но пък като видах бебка се чудех как не съм искала по-рано да излиза и да си я гушкам по-скоро.
относно Матерна. Тук не се отрича и се препоръчва усилено дори и за кърмеши майки. както и фолиева киселина първите три месеца от бременността.
stefaniika ще разказвам после впечетления. На мне ми е много интересно как изглежда социалистическа Куба, сигурно ше се върна години назад по бай Тошево време и ше си припомня как гледахме чужденците по морето, като странни обекти...Ние сме обаче на един остров и сигурно няма да ходим до Хавана, че с децата ше е малко сложно. отиваме главно заради морето, че Маги само за това говори сега "хайде Куба морето, банцинга са де чипа Маги". Милата толкова се е въодушевила от къпане и море, че чак нямам търпение да идва по-скоро заради нея.
Весело и приятно изкарване на тези които отиват на почивка!

Общи условия

Активация на акаунт