Аз се завърнах още миналата седмица от отпуската, но все не ми оставаше време да пиша.
На морето беше супер. Бунгалата в които бяхме /както повечето "ведомствени"/ бяха поддържани, с циментирани алейки и градинка, с ограда. Имаше 2 люлки и една катерушка, малък пясъчник. Но най - хубавото беше, че почти всички семейства там бяха с малки деца. Още от първия ден каките /на средна възраст 6 години/ взеха Рая под "крилото" си
и тя забрави за мен. Постоянно тичаше с тях, играеха си с нея - беше екстра. Наричаха я малката и се надпреварваха коя по - напред да й показва играчките си, да я люлее на люлката и да я черпи с бисквити, бонбони и т.н.Очаквах да вдигне Т, да повръща, да има разстройство -нищо подобно...Но не й давах да пие от чешмяната вода, а само минерална - предполагам, че и това има значение.
Проблеми с морето нямаше - както всяко дете обожава водата - и най - много се радваше на големите вълни. Баща й я водеше "в дълбокото" и се потапяха двамата. Един два пъти пъти я обърнахме с дюшека, но тя го прие като игра. Когато не беше вътре във водата я оставях да си рови по пясъка или в едно като езерце, което се образуваше от скалите. Водата беше много чиста и топла. Последните дни беше по - ветровито и нормално излезнаха водорасли и малко боклуци /ама това си е до човешката простотия/.
Единия ден ходихме до границата - до Резово. Аз естествено, съм такъв заплес, че чак като наближихме, се сетих, че нямам никакви документи за самоличност в мен - добре, че не ни спираха. После бяхме на плаж на Силистар - наистина е много красиво там, и чисто.
Сега Рая пак е на Ахтопол, но с моите родители.
Успях да кача и снимките - http://irinopolis.multiply.com/photos/album/31/31.
mimi.m , Beb4o - радвам се да ви "видя".

не отдавна го изпитах и аз
,вероятно към 8-10,09 ще е секциото,надявам се да удържа фронта
,

Което не било препоръчително.
,