Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 12!

• 31 644
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
  • E-CLM & CH-VD
"Chargement impossinble numero 1". Дали някой може да ми каже какво означава?

Че не може да ти я зареди.
На мен не ми се е появявал такъв надпис newsm78.

# 601
  • Ботевград
 Rolling Eyes За трети път ме разби този гаден самолет #Cussing out #2gunfire Sick #Crazy newsm78 Tired Twisted Evil
Ужас!
А сега пък тъкмо дадох рестарт трифорса Flutter и ми се скапа хака и не действа вече на тетриса, еееееееее #Cussing out

# 602
Миличка, четох че момичетата махат хака и си го преинсталират нановов, щото отвреме на врмеем се скапвал. така че пробвай - то без хак -закъде сме ? Party

# 603
  • Ботевград
Да, 3 пъти го преинсталирах, но не и не Rolling Eyes

# 604
  • E-CLM & CH-VD
Да, 3 пъти го преинсталирах, но не и не Rolling Eyes

A изчисти ли кеша?
Нека ти каже обаче някой друг къде е, че моята мозила е на испански  Laughing и няма да ти свърши работа. Ще опитам де...
Там където влизаш обикновено за да си сменяш настройките за хака - на туулс/опшънс, под конекшънс пише кеш - caché, и до него има бутон.. който не знам как е  Laughing, за изчистване на кеша. Би трябвало да е clean, ама знам ли....
После преинсталирай пак и дано се оправи.  Peace

# 605
  • Троян
"Chargement impossinble numero 1". Дали някой може да ми каже какво означава?

Че не може да ти я зареди.
На мен не ми се е появявал такъв надпис newsm78.
и на мен така ми излиза от 2 дни.а другите 4 игри си ги отваря.

# 606
Някой мойе ли да ми каже откаде да си изтегля хака за www.Prizee.com плс плс плс кажете  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 607
Искрени благодарности на Вес,за френския превод.

Веднага имаше ефект Peace Зна4и се правят,4е италиански не разбират,което не е верно,тъй като имат италианци модератори за форума и за телефоните #2gunfireНо акаунта го отвориха,пише,4е подаръка се обработва,да се надяваме и 4е ще дойде.Естествено другият/4асовника с разнозветните ленти,от 1000 бях стигнала до 300 4овека/никакъв го няма.Няма го ве4е и при подаръците...
Но,Вес,когато и да тръгнеш за Рим знай,4е имаш покрив над главата и масата е сложена Peace

# 608
Някой мойе ли да ми каже откаде да си изтегля хака за www.Prizee.com плс плс плс кажете  Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry
http://4o4ka.blogspot.com/2007/10/blog-post_13.html

# 609
dorostol18 Няма нужда да питаш във всяка тема в което пише PRIZEE!!!

# 610
Rolling Eyes За трети път ме разби този гаден самолет #Cussing out #2gunfire Sick #Crazy newsm78 Tired Twisted Evil
Ужас!
А сега пък тъкмо дадох рестарт трифорса Flutter и ми се скапа хака и не действа вече на тетриса, еееееееее #Cussing out

Това изрових от архивите  ВАЖНО!
Ако ползвате активно програмката(дамек постоянно е държите включена и сърфирате), чистете кеша на програмата.
C:\HandyCasch\Cache, като НЕ ИЗТРИВАТЕ en.prizee.com

# 611
Да ви се похваля-получих си чорапчето-10 дни след като го спечелих и вече е при мен. Скоро може да го снимам, защото го получих на друг адрес Smile

# 612
  • Ботевград
Благодаря Ви момичета Hug
Направих всичко, утре ще видим ефекта Heart Eyes
Днес си получих зарчето, много е сладко и много малко. Моята бебка все в устата си го бута Sick и ще го прибирам за времената, в които ще порасне и ще почне да се заиграва с него Rolling Eyes
Иначе спечелих часовника с рибата и ми е изпратен на 9 юни. С нетърпение си го чакам Grinning

# 613
  • E-CLM & CH-VD

Hug Радвам се, че веднага са отговорили, и че всичко е наред!

А за Рим, ако не друго, някой голям ден може кафе да пием на фона на Колизеума ... те сигурно там ще ни смъкнат 100 кожи за едно кафе де Laughing

# 614
Здравейте момичета!Играя от 55 дни,но без програми и т.н.Не ги разбрах.Спечелихме татуировки и химикалки (те са от томболата).Татуировките получихме днес,10 дни след като ги спечелихме HugМного са сладки,малкия беше във възторг smile3521

Общи условия

Активация на акаунт