Заповядайте при нас, спечелете подарък за вас! Prizee - фенове 12!

• 31 644
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
_baby ясно ...
остава въпроса с чековете ....

Поръчала съм си чек, но още поне 1 година ще се редя за него, но нека, аз не бързам за никъде Simple Smile Решила съм да ги вложа в подобряването на PC-то, а то не е много на зор  Wink Днес си поръчах плюшена играчка зайо. Поръчах я от клуба. Някой друг да си е поръчвал да каже дали идват бързо подаръците от клуба???
Аз имам събрани диаманти за подарък, но не съм си поръчвала още, но искам да те питам дали успя да минеш 10-то ниво на играта и дали дава бонус 10 диаманта като при другите?

Еми, не мога да ти кажа, защото на 9-то вече е доста трудничко. Не съм ги минавала.

# 646

Къде да търся триещо си билетче?

# 647

Къде да търся триещо си билетче?
scratching  Peace

# 648
Не го намирам ...
Къде е това scratching  ? Sad

# 649
Не го намирам ...
Къде е това scratching  ? Sad
Отиваш на GIFTS   и после ти се появяват четири прозорчета. Долу в дясно  Peace

# 650
Мерси.
Ама то иска 5.00 буби...
Аз мислех, че като имаш 7-ци тогава ти го дава...
Нещо не съм разбрала пак.

# 651
  • Враца
Седмиците нали бяха заедно с коктейла да ти отвори нова тайна игра...аз бях 17,77 и играх.. но неее  Naughty не ми отвори...а и още нещо онзи ден за първи път като въртях колелото на жабата ми се падна джакпота.. 1,54 В каза ,че ще ми ги даде..но още не ми ги е дал..има ли нещо допълнително..не че са много..но са ми късмет все пак!

# 652
Седмиците нали бяха заедно с коктейла да ти отвори нова тайна игра...аз бях 17,77 и играх.. но неее  Naughty не ми отвори...а и още нещо онзи ден за първи път като въртях колелото на жабата ми се падна джакпота.. 1,54 В каза ,че ще ми ги даде..но още не ми ги е дал..има ли нещо допълнително..не че са много..но са ми късмет все пак!

А какво ти изписа Джакпот или попадна на В-то от колелото? Защото аз попаднах на В-то и великодушно ми даде 0,01 буба.

А аз си поисках  да ми дадат коктейл но ми отговориха, че на новите не им се полага тази игра. Може би са сменили условията при които да отваряш куеста с трите седмици. За сега имам отворени 4 от секретните игри. Bubbly Ticket ,Lone Ranger, Silver V.I.P., Stack' em high. Предполагам че петата игра ще ми се открие като стана златен ранг , а шестата след като не ми дадоха коктейл не знам как да я отворя. Някой нещо да знае по въроса?

# 653
на пьрва стр. прочетох това-При запълване на всяка карта с печати от активирани макс пакове, също има награди:

аз имам доста активирани макс паци,но нямам нито един печат,защо така?

# 654
  • София
Не е ли при зъпълнена карта - 10 пака май бяха печелиш 1 безплатен.....
Ама трябва да си ги изиграла, не да си ги дала за призе клуба....аз имам 7 до сега и ги им в картата за лоялност.

# 655
макс паците,които сьм заредила сьм ги изиграла,но сега видях,че показва само за последните 3 месеца.на последьк нямам време за играене и на др. игри за печелене на макс пак,та сьм заредила само 2 за това време.

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 18:32 от silvi@

# 656
  • София
Не, не гледай на хистори оф макс пак...там показва само последните 3 месеца, но на картата реално няма значение колко са ти стари...
Your MaxPack Loyalty Card е линка, където може да видиш колко си активирала. аз на хистори имам 5, но в картат 7.

# 657
а,ок.а как точно ги показва?в крьгчетата има нещо,или?моите са празни.  newsm78

редактирам се,сега видях на другият ми акаунт,че има рибки в крьгчетата.аз май сьм заредила 10 макс пака на главния ми акаунт............сега се сещам,че преди време изиграх един макс пак,без да сьм го зареждала.......реших,че се е бьгнал сайта,а то е имало логично обяснение.  Mr. Green

29/03/2008 at 10:27am     MaxPack Loyalty Card     01/04/2008 at 04:28pm     Taka
29/03/2008 at 10:27am    Other Site    29/03/2008 at 10:27am    Veg Attack

това е от `хисторито`,пише си,че пьрвия ми е от `лояли карт`.

Последна редакция: пт, 20 юни 2008, 18:41 от silvi@

# 658
  • София
да, в кръгчетата има рибки, според това олко пака имаш изиграни....да не би да си напълнила и да ти е дало макс пака, а да не наеш....ако са ти празни, по-добре пиши и ги питай защо така...

# 659
Искам да питам по вещите с компютрите и тези който имат хака за праиз, инсталирах хака направих каквото трябва за ИЕ6, но глобус4ето не се завърта и не мога да го ползвам КАК ДА ГО НАКАРАМ ДА СЕ ВРЪТНЕ   newsm78

Общи условия

Активация на акаунт