Морски полъх,чести срещи-туй са ВАРНЕНКИ горещи!

• 15 528
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
добро утро Simple Smile'

аре ти янмали д араждаш ве4е аааааааааааааааа Whistling абе тя болката 1 ден ама после кошмара цял живот Joy

# 181
  • Варна
Insatiable в Окръжна всички доктори са добри, така че който и да е на смяна ще ти обърне внимание и ще вземе най-доброто решение. Аз си мисля, че ако няма нужда, няма да ти предизвикат раждането. Може да ти направят тест да видят как реагира бебето на контракции - прави се с малки дози окситоцин. Но често след такива тестове започва раждането.

И още един съвет - гледай да си колкото се може повече в изправено положение - разходки между контракциите, а по време на контракция можеш да се облягаш на облегалката на леглото (права или на колене) - така не се чувства болка в кръста, което е неприятничко. Разходките ще ти помогнат да получиш по-бързо разкритие, в Окръжна има един хубав дълъг коридор за тази цел.  Laughing

Ох, така се вълнувам заради теб. Айде стискаме палци днес или утре да си гушнеш бебчето  fingerscrossed

# 182
Добро утро! Laughing
Инсатиабле, леко раждане, ще ти стискаме палци и веднага да се похвалиш- може татито да драсне два три реда тука.
Тони, надявам се, че вече имате подобрение. Ако ти трябва нещо звънни. Целувки и на двама ви!
Ани, дано скоро се оправите с Влади. Laughing
Мацки, след малко ще потеглям към Морската, първо на слънчевата алея, пък ако пак има панаир, ще се местим някъде.
До скоро!
Тони, пак казвам, ако искаш нещо да ти донеса, звънни на мобилния. Laughing

# 183
Добро утро от мен,момичета!!  bouquet
Инсатиабле,айде мила не се стискай вече ,ами  hahahaизстрелвай бече бебчето на бял свят. baby_neutral..да види и то ,че има и друго ,извън майчината утроба Heart Eyes
Незнам как разчитате така да отидете в някоя болница и на която доФтор се паднете  ooooh!-той да решава какво да става -да ви връща или да ви остави ,да ви слага или не системи за разкритие. WhistlingУфффф-аз и двата пъти гледах 100% да си подсигуря доФтора до мен-и не съм съжалявала за това.Но всеки с късмета и нагласата си.
Инсатиабле-пожелавам ти лееееееееееко и бЪЪЪЪрзо раждане.И веднага да доложат за теб ТУК ,хич да не се бавят Peace
Тони6а-как е малкото сладурче Коко...оправяте ли се????Айде ,че няма с кого да мятаме играчките по площадките Heart Eyes
Саши-днес сигурно ще е приятно на нашето място-гледам слънцето няма  hahahaда се скъса да пече...така ,че все едно си под чадър срещу слънце!!!
Ани-бани,оправихте ли се мацко от вашите-сополи и неразположения....че то сто години минаха вие все сте капризни бе....ей придирчив мъж туй твоя Влади и туй то Joy Joy
Ясмина-ти след три чада ,още се вълнуваш за нови бебоци....ама от страни де....да не ти се е приискало четвърто Shocked

айде чаВу за сега  bouquet

# 184
 Joy  данинка успя да ме разсмееш Hug

# 185
Joy  данинка успя да ме разсмееш Hug

: Rolling EyesчИ к кво толкоЗ съм те развеселила....то нищо смешно май не написах...ама newsm78 де да знаеш то едно се пише-друго се разбира ...хмммммммм...абе Party да става!!!

# 186
  • морето и сините вълни :)
Insatiable уффф и твойта не е лесна ooooh! Crazy

напрау ти стискам палци миличка
ням али начин да ти сожат Таблетка за предизвикване
тя по не боляла -така съм чувала
Окситоцина мноо боли бе  #Crazy #Crazy
ам аай дан та плаша

дет си рекла..боли един ден после цял живот... Mr. Green песен

ох мойто гардже едвам му давам антибиотика
Ужас ви казвам...нещо и не му се хапва на горкото Sick Rolling Eyes
абе смотан аработа ей

АЙДЕ ЛЕКО РАЖДАНЕ Praynig Hug  bouquet

# 187
Мерси, мерси за пожеланията за бързо, леко и сръчно раждане  Flutter.. ама Ясмина, ако съм на система, как ще се разхождам, бря? Аз знам, че е хубаво, ама.. newsm78

ani-bani
и аз съм чувала за туй хапчии, обачии знам ли кво ще решат, дето вика daninka ша видим къв му е кефа на дежурния лекар

пък за известяването ви, живот и здраве, мисля kris_80 да го направи  Flutter, макар, че тя сега е малкооо мноооого заета с нейния бебок сладурански Максим - можете да го скивате в майското албумче - www.snimka.bg, id: maj4eta, password: 2008 , в албумчето "Нашите бебета"

та тъй.. Ясминка, кажи ми дал ша моа да са разхождъм саму  newsm68

# 188
е те ти зака4ат системата там на една ти железария и я буташ с теб Laughing

# 189
ауу, ми тва тягостна представа, кат няква затворничка или.. пациентка  Joy
ама щом ша съм мобилна, тряа да съм силна Flutter
мерси, Морска.. котка? туй ми хрумна кат продължение, Фран  Hug

# 190

плацентата също се гледа да не е остаряла ........
хихихи не остаряла, изтъняла Joy
Инситиабълче  CrazyЯсмина е права тръгвай с мъжа на дълги разходки в морската / градината, не Франческа hahaha/, гледай да навъртиш едно 10 км да падне бебенце малко надолу и ще има разкритие по-лесно. Изпробвано с доказан успех  Peace

# 191
Insatiable може и да ти я пуснат по бързата и за два часа да изтече! Peace
Аз съм от бързо родилите, тя мойта сама си излезе, а системата беше повече от половината, така, че е относително..
Пожелавам ти леко, безпроблемно, бързо(и твойто само да излезе Laughing ) и без шевове раждане и да разказваш после!
Най-важното : не се притеснявай , то си е природа всичко..идва си от самосебе си!   bouquet

# 192

Да и вървенето е много важно, аз и тичах в 9-я, ама не ти го препоръчвам! Crazy

# 193

Да и вървенето е много важно, аз и тичах в 9-я, ама не ти го препоръчвам! Crazy
то момичето е без да тича от писанията тук ще и се ДО ражда ,бе мацки.......  Party:

# 194
то момичето е без да тича от писанията тук ще и се ДО ражда ,бе мацки.......  Party:
Joy (хем де...то това целим!) Joy
Insatiable още ли си тук? Wink

Общи условия

Активация на акаунт