Морски полъх,чести срещи-туй са ВАРНЕНКИ горещи!

• 15 552
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Я раздуйте къде е тази Пижулинка , и къде така се покри ?  Че нито тук пише нито при декемврииките !

Морска , ама то не пречи другия път като те види и пак да вика но този път " Морскааааааааа " Mr. Green  Wink

# 91
Ами, че то няма гаранция, че утре няма да се развика: "Морскааааа"! Joy Моля ти се мила, върни пак Франческа,  така съм свикнала с него. Знам, че си Валя, ама не ми идва отвътре, пък Франческа страшно ти отива. Освен туй утре момите като се разсънят ще изпаднат в недоумение коя пък е тая. като изпият кафето ще видят Теди на снимката и ще се светнат, ама...
Хайзе целувки! Лягам да спя. Hug

# 92
 Whistling  пижутуу идва в морската,мързи е да пише нещо Peace

# 93
  • Варна
ще я омързеливя аз нея  Confused тя ко на по-голям мързел от мене ли се прави? Laughing

добре дошла на новото майче, макар че тя май има доста повече стаж за "ново" майче  Mr. Green   bouquet

# 94
Вержи, Пижито днес беше в морската, а теб никаква те няма .. Ама ха
Вчера си са веснала само за час, ама мойто диване спеше и аз доволно "кърмих" един бебешок край Максима, тъй де майка му го кърми пък аз му се радвах

# 95
Да е жива и здрава Магдалена на мама JERRY! Hug

Ясмина , добре дошла! Почти си ми комшийка ,аз съм до общината. От понеделник пак съм на линия Hug На Ники от 3дни нищо му няма Grinning Така че ше се запознаем  ще слизаме надолу Hug

Франческа Mr. Green Ни тъ знам морска ли си или си горска ама ши си останеш Франческа smile3534

# 96
Добро утро newsm44. Пих вече едно голямо кафе. Вие още спите-блазе ВИ!!
Тази нощ решихме, че е крайно време да започнем да спим- демек да откажем малкия от нощтните хранения. Да ама не!! Малкия  newsm30 хич не му беше да пие литрите вода smile3508 с които се бях въоражила и пискаше през 30 мин.
След като му се помолихме нееднократно  newsm20, накрая се предадох и го  Misc Baby Bottleв 03.15. Викам си -ще заспи до сутринта. Пак не познах в 05.00 ни вдигна . Идваше ни да му  bambamи Сега вече се надупи да спи  smile3524 , а ние с баща му сме кат зомбита  smile3514. Поне си успях да си свърша работата :  wash newsm75 hang 1dishes 1ironing
Как ще го отвикна незнам newsm45

# 97
jara r - благодаря за информацията- бях забравила за този под Валентина/ве4е я няма ,ама ние така сия знаем/,а днес може да скокна до Елитис,тъй 4е ще проверя....Wink))

Добро утроооо и аз пийвам кафенце! То днес работен ден....ама оставих каката вкъщи,4е много се умори детето през седмицата...да се наспи поне 2 дена...Wink

Франческа= Морска= Валя - и аз в първия момент като видя някой и първото име ще ми дойде...ник-а ,а не истинското ... ooooh!

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 08:42 от Mery_red

# 98
добро утро Simple Smile

# 99
О Франи добро утро  Mr. Green

# 100
Опаа Франческа Mr. Green

Търся ограничители за чекмеджета, ето такива:

Някой да знае къде има? newsm78

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 09:33 от begbie

# 101
здравейте момичета,
аз съм жива след упойката и без мъдрец  newsm44
и днес ще сме на обичайното място, ннали е работен ден и таткото е на работа.
чудовището в къщи (свекървещицата), вчера когато ми беше много зле с неадекватни реакции, реши да ми помогне с дом. работа, като отиде на гости - нямам думи, дано скоро да се махнем от тук, че може вместо в новия апартамент  - с 32 номер Shocked

# 102
Ет ме и мен....ама за малко  Laughing

# 103
Тони,мисля 4е ти казах нещо Crossing Arms оставяй вси4ко 4иниите до тавана да станът белким се сети 4е мивката и е пълна ,ням аи да готвиш абеее алоооууу  Naughty аз ако съм ще направя скандала и ще убия котката Twisted Evil

# 104
Тони,мисля 4е ти казах нещо Crossing Arms оставяй вси4ко 4иниите до тавана да станът белким се сети 4е мивката и е пълна ,ням аи да готвиш абеее алоооууу  Naughty аз ако съм ще направя скандала и ще убия котката Twisted Evil

Валя, искам да стане без скандали fight, ама на жената не й пука за нищо. А котката май ще й свършат животите скоро, е.. си, по- важната е от Калоян  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт