Морски полъх,чести срещи-туй са ВАРНЕНКИ горещи!

• 15 535
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Румка да ти е жива и здрава рожденичката.Да е много послушна и много да ви радва
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 136
  • Откъм Варната
...Да на кърма сме още. Ама доста хора край мен казват, че било време да спирал да яде през ноща защото после щяло да стане по трудно, а освен това трябвало да му почива и стомаха. На мен лично още ми е свидно струва ми се малък... newsm78 Направо незнам какво да правя...

Не ги слушай тез други хора, аз още кърмя, Митака е на 1г и 7м, сега нямам време, но довечера ще напиша повече

# 137
Румка, честито ти рожденничка! Да ти е жива и здрава и много послушна!

Хайде и аз да почерпя, че днес пораснах с още една година. KaliMa, както се разбрахме - да ми ги намалиш с една надолу  Mr. Green

# 138
Румка, да ти е жива и здрава рожденичката!

Lebeduna, честит рожден ден!! Бъди здрава и много щастлива!

# 139
Честито Румка, да ти е жива и здрава рожденичката.
Аз да се оплача, Коко е болен, с разтройство и повръщане, дано да се оправи бързо  Praynig

# 140
ЧЕСТИТ РОЖДАН ДЕН НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА newsm51
Аз не успях да кърмя много, но продължих с нощното хранене до осмия месец, после бебчо сам се отказа и не сме имали проблем. Спи си по цяла нощ, заспива в 7:30 или 8:00 вечерта и се събужда в почти същите часове сутринта. Бебчо сам ще си покаже кога е готов да се откаже от нощното хранене.

# 141
Тони,хванали сте вируса Tired бързо да се оправя Hug

Лебедуна 4естит ти рожден ден на 20 ставаш нали?  bouquet

# 142
честито на всички рожденички- да са живи и здрави!!!Усмихнати и щастливи....Wink

# 143
мери ред ,аз пак се подвизавах в фр.салон много ми е удобен Flutter

# 144

Лебедуна 4естит ти рожден ден на 20 ставаш нали?  bouquet

Ааа, на 20 догодина.  Mr. Green Благодаря!

# 145
ЧеСтИтО и От НаС нА Мирелка  и на Lebedunabouquet
Аз да се оплача, Коко е болен, с разтройство и повръщане, дано да се оправи бързо  Praynig
И Криста е така, без повръщането, но е с лека Т и сополки....то голямо хвърчене падна, инатлъци, аз я събличам по тениска, че топло, после я обличам и то... Sick..ние се прибрахме вчера в 22ч. от морската градина!
Дано се оправите бързо! Hug

# 146
мери ред ,аз пак се подвизавах в фр.салон много ми е удобен Flutter
ами - радвам се Wink аз живея в съседната кооперация,а фризьорката / собственичката,щото са 2  ве4е/е гадже на ....брат ми;-) малък е света,нали ти казах....

мен ме боли една глава от предиобед....пих хап,ама не минава.сега прилагам кафетерапия...барем стане!!!

# 147

ЧРД на принцеската на Румка и на майтапчийката Lebeduna newsm59 newsm38 newsm20 bdbaloni

Мерси за съветите, мили мами!

Тоя бебчо инатче ще се окаже..
а вярно ли е, че се гледа датата на зачеване за определяне на точния термин и ако да, мойта мисля е 23.08.. тва значи ли 23.05 термин???
утре се е видяло, че ще ида да ме бръкнат здраво за разкритие някво.. #Cussing out
обачеее аз искам да ви питам тъй като утре е 2ри ден преносване, кво ми пречи да поискам да ме сложат на система, хммм??
Може ли да ми откажат, рисково ли е, да изчакам ли още.. пък знам ли да не би да му е кофти вече на бебока... тя таз .. уфсъ ( по Плевен-ски тъй било  Joy ) мойта сигурно няма да може да ми каже как ми е плацентата утре, камо ли водите как са..

другата бъдеща мама, дето пак е записана тука в темата, с ник nelesita сега замина за въпросния Окръжен хотел и аз и затуй са триумя дал' да не съ настаня утре и аз там.. барем 1 позната физиономийка да има.. newsm78

Последна редакция: нд, 18 май 2008, 15:52 от Insatiable

# 148
Румка, да ти е жива и здрава рожденичката!

# 149
АЙДЕ ОЩЕ 1 БЕБЕНЦЕЕЕ... В 17.30Ч. ДНЕС СЕ РОДИ МАЛКАТА СИМОНА НА NELESITA, ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА И ДА СЛУША МАМА !!!

На мен ми се очертава спокойна нощ.. ще видим утре дали няма да реши друго бебешора.. или.. hahaha  бабката на ЖК

Общи условия

Активация на акаунт