Морски полъх,чести срещи-туй са ВАРНЕНКИ горещи!

• 15 537
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
за Арт Центъра във ФК- то4но!!
ами вземат и по- малки / ние сме на 6 /,демек от 4-5,да могат да държат все пак молив и ги учат...да рисуват,да моделират,като занималня с полезна цел е...ще работи и лятото - имам адрес на сайта им :
моля :www.artcentervarna.com

# 121
Мацки, аз сега се прибрах излизах ме извън града ГЮРЛАТА В АРКОВНА знаетелия? е там бяхме после преско4ихме до селцето на дядо Mr. Green голяма жега ейййй много хубав ден разтоварих се Heart Eyes Теди беше много послушен през целия път Hug

# 122
  • Варна
Хехе, Virginity, а марш , де, ама не ще господинчото!!! с тоя инат на баща си се е метнало човечето.. усещам го аз отсега.. хмм, ма майка му и тя е ината, ша видим.. разпраям му аз къв луксозен хотел е Окръжна, ама не ще да отиваме да релаксираме там.. hahaha що ли? 

Мерси за ведрите думи, в очакване на неочакваното съм.. е, мисля си, че преди понеделник няма да настъпят контракции, че как да изпусна кефа оная бабушкерка пак да ме бърка за разкритие  #Cussing out #2gunfire #Cussing out

Мда, измъчва майка си туй бебе и т'ва е!  Joy

Желая ти леко раждане и здраво и красиво бебче! Добре си се ориентирала към Окръжна, аз родих там преди месец и останах много доволна.  Peace  Бях си взела от тези еднократните гащи - 5бр в опаковка, но ми бяха огромни направо - непосредствено за след раждането стават, но после ми бяха неудобни. Ако си намериш от превръзките за родилки може и с обикновени памучни да караш.

Даже и малко ти завиждам - предстои ти нещо чудесно  Hug

# 123
Mery_red, благодаря!   bouquet

# 124
Абе Мери Ред ..айде следобедните разходки ги  hahahaмоделирай така ,че да се включва и разходка с мамите от форумчето.Все бягаш по тъча....айде организирай се и другата седмица навън ,като малките се наспят следобед Peace
кви нощници и де сте ги помъкнали? ша праити пижамену парти или парад ? Mr. Green

аха Partyпарти ще прави някой...ама няма да издам кой.../сети се сама/Само дето след пижаменото парти ,ще се е пръкнало едно човече-разбрах -мъжки пол Heart Eyes

Insatiable ..ко става мацко ,нещо принца не ще да изкача...ми как да стане WhistlingВ единствено познатата му квартира е приятно ,топличко ,уютно....де да знае милото "ИМА ЛИ ЖИВОТ СЛЕД РАЖДАНЕТО???!!! Rolling Eyes baby_neutral"Ама скоро ще те зарадва,а после ще успее и да те изморява яко Joy Joy

Саши..измъдрихте ли ново местенце за събиране или си остава -нашето място????Те до понеделник сигурно ще се маФнат от там 4нашествениците нежелани" ooooh!и пак ще ни освободят  hahahaтеренчето!!!Поне се надявам bowuu

Уффффффффф вече яко ми се ходи на плаж... Partyтопъл пясък,мирис на море..вълнички ,водата да е 24 градуса някъде,чадърите да са безплатни, пясъка да е чист ,оскъдно облечени гарсони  Flutter да разнасят безплатни разхладителни напитки до шезлонга ми....децата послушно да си играят до мен Mr. Greenмечтиииииииии,мечтииииииииии

айде бЕгам да догледам Бетовен Hug Hug Hug

# 125
Данинка мъжки пол Shocked

# 126
ами да -мъжки пол ....има два пола-мъжки и женски.По данни от Insatiable  ,нейното чадо ще е от мъжки пол....какво се учудваш толкова ,бе мацко??!!!Това имах предвид ,като съм писала  ........................ООООООООО БОЖЕЕЕЕЕЕЕ СЕГА СЕ СВЕТНАХ.....ОБЪРКАХ ДВАТА ЩАТА -МИСУРИ И ОРЛАНДО......ВЕРНО ,ЧЕ ЧЕДОТО ,СЛЕД ПИЖАМЕНОТО ПАРТИ е на Мая...малиии ooooh! ooooh!нещо изветрях...трябваше да кажа...женски пол Peace..сорЛи  :bouquet:

# 127
 Joy видяли ся за малко д астане развален телефон Flutter

# 128
  • Варна
ееех къде те отвя данинка.....май полуголите гарсони ти взеха акъла Wink

# 129
Айде пак да Ви кажа първа добро Утро: newsm03
И тази нощ се оказа не до там успешна с това отбиване от нощното хранене. Вчера с мъжо ходихме като маносани и след обяд се надупихме и тримата и поспахме по малко.

Insatiable .. Леко раждане ти пожелавам и дано скоро изскочи малкия юнак. Не се притеснявай, че не е на термина то звездичката му горе си знае работата newsm10. Аз също си бях купила пакет с бикини за еднократна употреба от Бебе Борса - в пакета с 5 бр. и ми свършиха идеална работа. След самото раждане и на мен като на Virginity ми сложиха памперс за възрастни. А превръзките тези които са за родилки като ги видях се уплаших-толкоз бяха дебели, че седят като второ дупе отзад Joy и затова си взех нощни 20 бр и останах доволна.

Добре дошли на новите мами. yoyoana и моя термин беше за 31.12.2007 ама моя синковец се роди 1 седмица по рано. Дано вие да имате късмет с "Бебе на Годината"

Айде лек ден на всички а утре на обичайното време с обичайните заподозрени newsm62

# 130
  • Откъм Варната
...И тази нощ се оказа не до там успешна с това отбиване от нощното хранене. Вчера с мъжо ходихме като маносани и след обяд се надупихме и тримата и поспахме по малко....

Ако сте на кърма не се опитвай да го оказваш от нощното хранене, най-добре да спите заедно тримцата че да ти е по лесно да кърмиш

# 131
...И тази нощ се оказа не до там успешна с това отбиване от нощното хранене. Вчера с мъжо ходихме като маносани и след обяд се надупихме и тримата и поспахме по малко....

Ако сте на кърма не се опитвай да го оказваш от нощното хранене, най-добре да спите заедно тримцата че да ти е по лесно да кърмиш

Да на кърма сме още. Ама доста хора край мен казват, че било време да спирал да яде през ноща защото после щяло да стане по трудно, а освен това трябвало да му почива и стомаха. На мен лично още ми е свидно струва ми се малък... newsm78 Направо незнам какво да правя

# 132
Абе Деси ,той е още малък д аго отбиваш ве4ер,когато е готов той сам ще с еотбие ,Теди се отби на 7 месеца от тогава спим по цяла нощ за къде си с еразбързала Thinking

# 133
  • Варна
Днес черпя по случай първият рожден ден на Мирелка Hug

# 134
Румка ,да ти е жива и здрава щерката много да те слуша и по малко бели за напред Hug

Общи условия

Активация на акаунт