Морски полъх,чести срещи-туй са ВАРНЕНКИ горещи!

• 15 544
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро Hug

Каква Морска се ражхожда из дебрите на темичката ни Shockedейде стига бе ,Франи.........обещаваме да не викаме силнУУУ подир теб  bowuu/сами тихичко на ушенце Rolling Eyes/
    bouquet

да не взема сега и аз да се"прекръстя" hahahaна "количка-лайт"...шегичка Joy Joy

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 10:19 от daninka

# 106
Добро утро и от мен

# 107
  • морето и сините вълни :)
ООО дИтелинке
и ти цъфна и завърза у нета най накрая

аз да ви кажа от ден на ден се по зле ставам

напрау ми иде да си отрежа главата
толкоз ми е зле мамичк..та му #Crazy
инъче моя синковец вчера плюска чИреши на село
усладиха му се

Веселанкеее...ти да ми го върнеш тъпкано вечерта на мен неми вдигаш аааа #Cussing out Mr. Green Mr. Green

аз пак шЪ са цепя от колектива  заради болестите гадни..после дружно може да ми го нацепите Joy Joy Joy

Чистито Бебче в темата ни

и добре дошла на новото мамче  bouquet

офф иде ми да са самоубия с тоз сопол дето ми виси до земята ве4е...издухах си червата ве4е през носа..бахти духането бахти и чудото Sick

# 108
  • морето и сините вълни :)
begbie -и а зискам такоз чудо че моя ве4е успя да си прищипе пръстите ..
който знае къде има да свирка

Франииии...ни моа та позная бе
викам коя е пък таз новата и като видях Теди викам ахаааа наща мома е Joy

# 109
 Mr. Green

дидее,ношниците за кога трябваше д аги носим newsm78 забравих пуста му старост Laughing 4е съм ги прибрала под спалнята ooooh!

# 110
дидее,ношниците за кога трябваше д аги носим newsm78 забравих пуста му старост Laughing 4е съм ги прибрала под спалнята ooooh!

да се намеся/не че ме питаш ,ама да кажа/-ставаше въпрос за понДрелник!!
А ти ,що така изненадващо ни  hahahaтрясна с новия ник?!!

# 111
Привет, мами,

ФранЧеска си е много готин ник, Морска също... може да ги комбинираш ФранЧеска морска Joy

Абе да ви питам, раждалите нормално (поне за туй са готвя ) колко бр. бикини (гащоря) ми трябват - аз 4 бр. тип бабешки съм взела, ама..?? стигат ли?
уф тоя моя мързеланко не ще да излиза и т'ва е, днес му е термина, ама нъцки - като гледам и днес няма да се пръкне.. newsm78
а е такъв хубав ден... ади бе, шматарок! Praynig

# 112
  • Варна
кви нощници и де сте ги помъкнали? ша праити пижамену парти или парад ? Mr. Green
аз да ви са оплаквам от моя клептоман - не стига че ми звъня 3 пъти и ме събуди в единствения ми "почивен" ден (детето е при баба си а аз днес ще шетам, но първо исках да се наспя!!!) а се оказа че пак ми е свил запалката!
 #Cussing out #2gunfire  smile3511 newsm61 smile3514
и всички емотикони дето се сещате и не се сещате  Confused

Insatiable  ти ко праиш тука още, марш да раждаш  Mr. Green ами да ти кажа на мен 2бр ми бяха достатъчни Thinking вземи си превръзки за родилки Peace има ги в аптеката на Майчин Дом. по другите се опитаха да ми пробутат нощни Close на мен след раждането ми сложиха даже памперс за възрастни  Joy умрях от смях!  Mr. Green

# 113
Insatiable , аз ползвах еднократни гащи  Mr. Green За родилния дом 4 броя са ти достатъчни  Peace Дано да родиш по-скоро, искрено ти съчувствам - аз 4 дена след термина вече ревях и не знаех къде се намирам  Cry Затова на петия - предизвикано с таблетка  Mr. Green Стискам ти палци всичко да мине много леко и безболезнено  Praynig Това е твоята първа среща с малкото човече, чувството е незабравимо  Heart Eyes Толкова хубави емоции ми навява родилния дом, винаги когато минавам от там се усмихвам  Flutter Не забравяй доброто си настроение, много помага  Hug

# 114
Айде на разходките ...ве4е с чехли....Wink направих сефтето...босичка най- гот...
първата част от разходката мина благополу4но - на Елитис,за лекарствата на майка ми,памперси,храна на обед ,хранене на градинката и водене на каката в Арт Центъра....сега малкото спи...аз хапнах един сладолед и ще погладя....и после следва....разходка 2 част....като се събуди малкото-закуска,количка  или май.....колата по- добре,4е като взема каката да напазарувам за ядене / 2 дена поне / от Пикадилито,4е да не мъкна торбите после...мъжо се обади,4е искал рибу за ве4еря...скарата е готова....една ципура да се метне чака Wink
гарнитурка...не знам..ама салатка задължително....
утре дали ще успея да го навия да ни закара до лозето,4е имаме дървета с череши,грехота да давам пари кат си имаме домашни.....

# 115
  • Откъм Варната
Ко си приказвате помните ли Герче кога роди Simple Smile, май 2 седмици след термин, голямо чакане падна тогаз

# 116
  • Варна
дам 14 дена преноси (според докторите де, иначе аз си мисля че детето си излиза когат си му е време или когато то реши  Peace)

# 117
Скъпи мами, привет и от мен!  Hug
Да се отчета и аз - бремелинка, с термин 31.12  Praynig Чета ви с интерес, и така като гледам скоро ще ви зарина с въпроси.. ( това ми е първа бременност, при това дойде изневиделица)
Ами желая ви усмихнат следобед засега.  Peace

# 118
Хехе, Virginity, а марш , де, ама не ще господинчото!!! с тоя инат на баща си се е метнало човечето.. усещам го аз отсега.. хмм, ма майка му и тя е ината, ша видим.. разпраям му аз къв луксозен хотел е Окръжна, ама не ще да отиваме да релаксираме там.. hahaha що ли? 

Мерси за ведрите думи, в очакване на неочакваното съм.. е, мисля си, че преди понеделник няма да настъпят контракции, че как да изпусна кефа оная бабушкерка пак да ме бърка за разкритие  #Cussing out #2gunfire #Cussing out

Мда, измъчва майка си туй бебе и т'ва е!  Joy

# 119
водене на каката в Арт Центъра

За Арт центъра във ФК ли става въпрос? За колко големи деца е и какво по-точно правят?

Общи условия

Активация на акаунт