що ли?

Бях си взела от тези еднократните гащи - 5бр в опаковка, но ми бяха огромни направо - непосредствено за след раждането стават, но после ми бяха неудобни. Ако си намериш от превръзките за родилки може и с обикновени памучни да караш.
моделирай така ,че да се включва и разходка с мамите от форумчето.Все бягаш по тъча....айде организирай се и другата седмица навън ,като малките се наспят следобед 
парти ще прави някой...ама няма да издам кой.../сети се сама/Само дето след пижаменото парти ,ще се е пръкнало едно човече-разбрах -мъжки пол 
В единствено познатата му квартира е приятно ,топличко ,уютно....де да знае милото "ИМА ЛИ ЖИВОТ СЛЕД РАЖДАНЕТО???!!!
"Ама скоро ще те зарадва,а после ще успее и да те изморява яко

и пак ще ни освободят
теренчето!!!Поне се надявам 
топъл пясък,мирис на море..вълнички ,водата да е 24 градуса някъде,чадърите да са безплатни, пясъка да е чист ,оскъдно облечени гарсони
да разнасят безплатни разхладителни напитки до шезлонга ми....децата послушно да си играят до мен
нещо изветрях...трябваше да кажа...женски пол
..сорЛи :bouquet: 
. Аз също си бях купила пакет с бикини за еднократна употреба от Бебе Борса - в пакета с 5 бр. и ми свършиха идеална работа. След самото раждане и на мен като на Virginity ми сложиха памперс за възрастни. А превръзките тези които са за родилки като ги видях се уплаших-толкоз бяха дебели, че седят като второ дупе отзад
и затова си взех нощни 20 бр и останах доволна.
Направо незнам какво да правя Препоръчани теми