Морски полъх,чести срещи-туй са ВАРНЕНКИ горещи!

• 15 526
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Insatiable, и от мен пожелания за леко и бързо раждане. То и трудното се забравяло, ама по- добре да няма какво да забравяш.

Мамчета, чета едни уговорки едни спявки по парзалки и люлки- да ви завиди човек!

Очаквам чак догодина да съм попълнение във вашите редици. Засега използвам всяко свободно време да обръщам внимание на баткото, че то едни тестове за края на годината- ум да ти зайде!!!!! Морската посещавам само в негова компания и то на велосипед- така че може и сега да ни забележите отивам да товаря колелетата, вземам го от у-ще и право в Морската.

Приятен ден на всички малки, големи  и още по- големи момичета и момчета.

# 196
аз съм Морска пи4ка не съм котка мразя котки Joy

# 197
Joy Joy Joy

морска котка не е баш котка.. ама тъй да е, пичка  Joy
моя пак бачкори,ама утре е плътно с мен, а и вчера излезнах с една от  hahaha "последните оцелели бременни", както си се нарекохме  Joy
днес съм се развихрила да чистя и пера туй онуй, ша прегледам багажериите и само броя часовете.. абе се едно не се случва на мен... много ми е странно.. спокойна съм.. ЗАСЕГА  Flutter

пък пустото разкритие майй се е разширило от оня "1 пръст едвам", щото тва течение нещо се засили и повечко се излива.. ся да не са водите, само  #Crazy , ама няма мирис или някакъв цвят особен.. уф.. поне бебчо си помръдва, да ме успокоява..

много сте мили всички  Hug

# 198
Insatiable ти я се обади на доки че това течение без цвят и мирис са си 90% води Rolling Eyes
Мойте ми ги спукаха и незнам как изглеждат ,но така са го описвали момичетата.А ако наистина са води трябва да ходиш в болницата
Стискам ти палци Peace

# 199
АААаааааа щом си се разшетала значи наближава - туй му викат инстинкт......приготвяш гнездото Laughing
А бе някой наскоро да си е вадил шофьорска книжка или да си я подновявал, щото мойта изтича на 26.05 и не знам къде с какво да отида, а хич не ми се връща затуй и онуй, че едвам се измъквам от къщи Confused

# 200
  • Варна
Insatiable стискаме палци мацко  Peace туй с течението и според мен си е води Thinkingнаистина обади се на доки! а щом приготвяш гнездодо, работата е ясна  Wink

за плацентата не знам  дали се казва че изтънява, защото се калцира, значи би трябвало да става по-..."дебела" Laughing на мен също ми казаха че "остарява"   Mr. Green  newsm78
аз отидох да раждам с контракции и разкритие, но пак ми сложиха система, просто ускорява разкритието, да не се мъчиш 1024 часа Peace
на мен разходки и изправяне хич не ми помогнаха, падна ми кръвното като станах и щях да припадна,добре че бях до леглото ooooh! нито стоене на 4 крака ми облекчи болките...ама то си е до човека....абе както дойде, зор не зор все ще го родиш, после е "веселото"  Mr. Green
как беше лафа : една секунда невнимание-цял живот баща  Joy

аз ще вляза да си взема един душ, и отивам за нови лещи, че пак не ги смених навреме и съм с начален стадии на конюктивит Rolling Eyes

# 201
DZ, ама то изтича от време на време, да речем по 1-2 с.л., ама как го описах и аз Joy
пък и кво да тичам сега, утре към обед нали отивам..  мисля си, че и да са води, щом тече по малко.. не е такъв проблем??  #Crazy newsm78 newsm78

# 202
Insatiable работата е ясна води са .Спукало се е някъде отстрани и затова само на моменти изтичат Peace Ти подобре се обади защото не се знае колко са ти останали.

# 203
ЩЪРКЕЛОВА НОВИНАА.. nuncheto роди бебока Михаил, днес, с планирано секцио и спинална упойка, и двамата се чувстват добре!!!Бебчо е 3,250 и 51 см. Да и е жив и здрав!  Hug

# 204
Честито на nuncheto   bouquet  bouquet  bouquet

п.с. Звънни на Доки  Whistling

# 205
  • Варна
Моето раждане тръгна с изтичане на води . Както си лежах почуствах че започвам да пишкам без да искам а  водите би трябвала да са прозрачни   . А предния ден ми беше паднала тапата ! Сложих превръзка и тръгнах към МД . Там обаче ми казаха че по-добре е било да сложа памук или лигнин за да засекат количеството и цвета / при мен водите не изтекоха наведнъж а постепенно / , бяха се спукали някъде горе и си течаха помалко . Също като при теб май !

Insatiable според мен може и да не дочакаш до утре наобед и.....слагай багажчето до вратата , да не го забравиш като хукнеш   Joy

# 206
Здравейте, дами! Не знам да ли е подходящо да попитам тук,ако смятате, че е въпрос за друга тема моля за извинение.
Интересуваме къде във Варна мога да намеря новите Памперс -слип енд плей. Аз съм от квартал Младост и тук все още ги няма.

# 207
В Пикадили в Младост няма ли ги -в Пикадили -център ги има отдавна Rolling Eyes

# 208
DZ, мерси за съвета. звъннах на бабката,дето ми води ЖК и тя - оо, сложи лигнин, не превръзка и веднага отивай да проверят дали са води.. няма какво да чакаш! и аз  Shocked, ОК..

а то багажчето е готово, звъннах на таткото да го предупредя, че отивам на проверка.. ако е фалшива тревога, ще ви пиша като се върна.. илии след няколко дни  Flutter

то сигурно затуй се ми се пие вода, щото ги губя, хм.. айди офейквам набързо .. ooooh!

# 209

Общи условия

Активация на акаунт