Морски полъх,чести срещи-туй са ВАРНЕНКИ горещи!

• 15 519
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
за изтичаща шофьорска книжка- отивай преди да ти е изтекла - горе в кат,първо в информационно обслужване ,за да платиш такса и да ти напишат формуляр - с нова снимка и старата книжка...и после чакаш да ти мине месец ....или ако искаш по- бърза услуга...информационно обслужване е горе,дето оправят колите,а после в долната сграда ,дето е на спирката се подават документите
дано си ме разбрала...ако не - питай!!

# 211
insatiable - УСПЕХ <МИЛА!!!

# 212
добро утро Simple Smile'

аре ти янмали д араждаш ве4е аааааааааааааааа Whistling абе тя болката 1 ден ама после кошмара цял живот Joy
Ей Комшу, я не говори такива глупости!!! Ще те кажа на Теди като порасне да знаеш!

# 213
за изтичаща шофьорска книжка- отивай преди да ти е изтекла - горе в кат,първо в информационно обслужване ,за да платиш такса и да ти напишат формуляр - с нова снимка и старата книжка...и после чакаш да ти мине месец ....или ако искаш по- бърза услуга...информационно обслужване е горе,дето оправят колите,а после в долната сграда ,дето е на спирката се подават документите
дано си ме разбрала...ако не - питай!!
ами тя мойта изтича сега на 26-ти, малиииииии Shocked сега трябва бърза сигурно иначе ще карам без книжка...за такси нещо знаеш ли какви са?
Това информационно обслужване да не дето е близо до комина, по посока метро? newsm78

# 214
тъй.. оказа се, че не са води - те поне само на око ги прецениха, иначе ме бръкна дежурния дофтур и каза, че имам 3 см разкритие и ми поизгладил шийката..каза, че е възможно да получа контракции и довечера, а иначе да отивам утре рано сутринта да ме приемат и да ми слагат ФОТ / окситоцин, явно/  и аз си тръгнах, ама ме понаболява нещо  и кат се прибрах опа, кръвчица .. тапата, явно прословута..

контракции само неболезнените са си засега, ще видим утре кво ще става.. или нощеска, хм..

а моя така ме вбеси, хем знае, че утре сутринта ще ходим и ми съобщава, че ще ходим сега на гости, побеснях!  #Cussing out #2gunfire #Cussing out
ебаси несъобразителния човек.. абе нямам думи. Naughty

# 215
тъй.. оказа се, че не са води - те поне само на око ги прецениха, иначе ме бръкна дежурния дофтур и каза, че имам 3 см разкритие и ми поизгладил шийката..каза, че е възможно да получа контракции и довечера, а иначе да отивам утре рано сутринта да ме приемат и да ми слагат ФОТ / окситоцин, явно/  и аз си тръгнах, ама ме понаболява нещо  и кат се прибрах опа, кръвчица .. тапата, явно прословута..

контракции само неболезнените са си засега, ще видим утре кво ще става.. или нощеска, хм..

а моя така ме вбеси, хем знае, че утре сутринта ще ходим и ми съобщава, че ще ходим сега на гости, побеснях!  #Cussing out #2gunfire #Cussing out
ебаси несъобразителния човек.. абе нямам думи. Naughty

Айде пожелавам ти успех и леко и безпроблемно раждане.
Сигурна съм, че вече нямаш търпение да се срещнете с малкото човече Laughing
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
И мен след като ме бръкнаха 2 дни след това ми падна тапата и 4 дни по-късно родих-1 седмица преди термина

Здравейте, дами! Не знам да ли е подходящо да попитам тук,ако смятате, че е въпрос за друга тема моля за извинение.
Интересуваме къде във Варна мога да намеря новите Памперс -слип енд плей. Аз съм от квартал Младост и тук все още ги няма.

Има ги на Метро и са по-евтини там.

# 216
insatiable не му се ядосвай душа, той милия въобще не се усеша, щото не знае за какво става дума. А може да се панирал и да не те изнервя и тебе се прай, че всичко е нормално и затова и на гости те кара да ходите hahaha

# 217
добро утро Simple Smile'

аре ти янмали д араждаш ве4е аааааааааааааааа Whistling абе тя болката 1 ден ама после кошмара цял живот Joy
Ей Комшу, я не говори такива глупости!!! Ще те кажа на Теди като порасне да знаеш!

абе аз кошмара от раждането бе ти к'во си помисли hahaha

# 218
  • Откъм Варната
Insatiable  тапата като е паднала какво чакаш, бягай в болницата, няма какво да чакаш до сабахлян, леко раждане и бързо възстановяване  Hug

# 219
beqbie - мила,таксата за месец е 30 лева....за по-къс период не знам...ти ще си запазиш старата книжка,докато направят новата и ако те спрат- ще покажеш бележката за таксата,4е движиш въпроса демек....
за КАТ- там,горе до комина...другаде нема...и се зареди с нерви...4ака се на 2 места...на обед имат обедна почивка 1 час...аз отидох в 13.00,за да съм 1 ва поне за формуляра ,а после чаках 2 часа....

# 220
уф, що бре КалиМа, нощеска да ида.. искам сутринта.. то тая тапа не разбирам колко кръв е.. че все ми зацапва.. ама нямам болки, не са изтекли води.. затуй си мисля, че до сутринта мога да изчакам, хъмм??

на някоя има ли тъй да и е текла кръвчица.. по малко ама дълго време?? newsm78

# 221
абе това нее тапа бе моме Laughing това е от прегледа си покървила Peace тапата е слузеста Sick

# 222
  • Прекрасна ВАРНА
ами и на мен ми цапаше с кръв по малко докато родих.тапата не я усетих ,ама ми цапаше,няма страшно  bouquet

# 223
Днес от консултацията ве4е сме 9кг и 71 см Sunglasses

# 224
  • Прекрасна ВАРНА
мацки кажете ми в кой отдел на общината трябва да се обърна за да направят една проверка в ясла? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт